Üşenmeyip hesaplayan oldu mu 1000 lot başına ? Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Üşenmeyip hesaplayan oldu mu 1000 lot başına ? Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,00775×1000= 7,75 tl
Benimki yatmış ama takasta görünüyor şu an. 2 işlem günü sonra nakit olarak hesaba geçecek, pazartesi günü yani. Az bir tutar zaten yeni hisse almak için kullanılabilir.
Yanlış bilgi verdim arkadaşlar. Takas yokmuş temettüde. Dün hesaba geçmiş para.
Euro Menkul Kıymet kayıtlı sermaye tavanını yükseltecek. Şirketin, SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.
Mevcut kayıtlı sermaye tavanı 50 milyon TL. Yeni kayıtlı sermaye tavanı ise 100 milyon TL olarak belirlendi.
taban mı devre kesici mi oldu...
Arkadaş başıma gelene bak aldım gümmmm...
Niye düştü şimdi bu
Metro temettü aldı. İşi bitti çıktı. :(
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
Önce sevindir sonra süründür ne bu böyle ya
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satış şi iptal mi acaba. yandığımızın resmi olur
Bu iyi bir şey mi
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31.07.2017 tarihinde Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUYO) payları ile ilgili olarak 1,24-1,13 TL fiyat aralığında 2.860.015 adet Satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUYO) sermayesindeki paylarımız 31.07.2017 tarihi itibariyle % 0 olmuştur.
Yarın ne olur ön görüşü olan var mı arkadaşlar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31/07/2017 tarihinde Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUYO) payları ile ilgili
olarak 1,12-1,25 TL fiyat aralığından 3.089.141 adet alış işlemi ve 1,04-1,15 TL fiyat
arlığından 2.589.141 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte Euro Menkul Kıymet
Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 31/07/2017 tarihi itibariyle %2,50
olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Metro yatırım almış ve zararına satmış görünüyor yine. Buna rağmen %2,5 pay yapmış. Oyuncak ettiler hisseyi. Metro alıma devam ederse yükselir. Aldatıcı olabilir bu al satlar. Gidebilir bence, beklemek lazım.
Metro Sınayi Yatırımlar Holding AŞ (METRO) Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı AŞ (EUYO) paylarında satış yaptığını bildirdi. KAP Açıklaması: 31.07.2017 tarihinde Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUYO) payları ile ilgili olarak 1,24-1,13 TL fiyat aralığında 2.860.015 adet Satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.(EUYO) sermayesindeki paylarımız 31.07.2017 tarihi itibariyle % 0 olmuştur.
Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/08/met...t-sirkete.html
yatırım tavsiyesi değildir.
Yataya girmiş izlenimi...Çakal...
Olağan üstü kurul niye toplanıyormuş? Gündem maddeleri için yapılması gerekli mi GK?
Takas var mı
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönem Karı 1.437.439
20milyonluk şirket için güzel kar yarın hareket başlar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet karı, net kar hepsi çok iyi. Geçmişte zarar yazarken bu sene epey kara geçmiş görünüyor. Çok güzel gelmiş mali tablolar. Hisseyi olumlu etkiler mutlaka ama bu kadar düşmese iyiydi.
hic bir hareket olacagini sanmam. Seans basi ky saldirmasindan dolayi bir kac puan haric. Kapanis ayni kalir yada daha asagi
Normalde olsa bende hareket olacağını sanmıyorum ama bu kez bilanço bahanesiyle hareket bekliyorum açıkçası bakalım gerçekleşecek mi?
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Yorum gayet başarılı
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=dehadiya;734872]Yorum gayet başarılı
adamsınn!
Endeksin sok bir dususunden sonra yavasca yataya sardigi gunlerde bu cukurlardan hareket beklenir
haftalıkta
99 inmedikten sonra 113 / 121 hedefler olabilir
endeksin rekor kırdığı bir zamanda 130lardan 103lere gelmesi hic yakışmadı doğrusu.en kısa zamanda tekrar 130lara gelmesi dileklerimle.ytd
stop nedir arkadaşlar
Selam ortaklar, kotasyon alis satis ne demek? Ilk defa bu hissede karsilastim, hayirli kazanclar ytd
Mali sindire sindire veriyor galiba ytd
2 hafta icinde genel kurul toplanacak zannedersem, insAllah yatirimciyi uzmeyecek kararlar alinir, yeterince hisse dustu, bedelli karari alinabilir. Yonetimvic kaynaklardan(gecmis karlardan) karsilasin eger oyle bir karar cikarsa. Ytd
Teknikciler yorumlarinizi bekliyorum bu fiyatlardan hiseye girilir mi?
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.96-97 den girdik biz. Bakalım tepkiye oynuyoruz. Ya batarız ya da çıkarız.
Euro grup sirketlwrinde herkes zarar etti, yonetim iyi vuruyor gedik ile. Hem sirket karlari cebe hem de yatirimcidan aldiklari. Haftaya insAllah yatirimcilarini sevindirirler ytd