1,33 den 1,25 oldu. % -6,02
2,43 den 2,33 oldu %-4,12
Printable View
1,33 den 1,25 oldu. % -6,02
2,43 den 2,33 oldu %-4,12
bana son gün 12si dediler. burada da 20si yazıyor.
https://kanalfinans.com/raporlar/his...isse-yorumlari
çok eskiden bedelliye katılmıştım tam hatırlamıyorum.
şu anda rüçhan 1.24 tl. rüçhan alıp 0.95 üzerine ödeyip hisseyi 3.19a mal etmiş olmuyor muyuz öyle hatırlıyorum
hatırladığım doğruysa şu an direkt rüçhan almak çok daha avantajlı
1,25 RÜÇHANNI olan 1 tl sen mallanıyorr buda eşittir 2.25 yani 6 kademe aşağıdan
Bence bu fark hissede baskı oluşturur bu bir avantajdır
2000 lot rüçhan aldım bi deneyeyim bakayım nasıl olacak. 2010larda bi bedelliye girmiştim böyle rüçhanla normal hisse arasında arbitraj yapıp durmuştum baya artmıştı lotlar ama hatırlamıyorum naptım tam olarak.
Aq bankasına bakın rüçhan tahtası dip yapmak üzere!!
Bilinçli bir manipülasyona benziyor
Ucuzdan rüçhan al ve 1₺ sen sermaye arttırımına katıl maliyet 2.23 olsun
Fakat tahta 2.32
Yani baskılanıyor bilinçli olarak
O sekilde hesaplanmiyor.
1000 adet ykbnk hissesi olana 1000 adet ruchan verildi.
Eger hakkinizi kullanmak isterseniz 943,168 TL odeyip toplamda 1943,168 adet hisse sahibi olacaksiniz.
Su anda 1.24 den 1000 adet ruchan alan da 943 TL odeyecek , toplam odedigi 2183 TL olacak ve karsiliginda 943 lotu olacak ve maliyet de 2,31 yani su anki kapanis degeri. Arbitraj imkani yok.
Mayis ayı yabancı net işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef3fad0a0b.jpg
Millet alıştımı bir şeye çıkış veya düşüş ömür boyu sürecek sanıyor .
:party:
ASPARAGAS GAZETESİ GÜNLÜK HABER BÜLTENİ
1000 er lot ykbnk hissesi alan 2 kafadar karga tulumba yakalanarak bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde müşahede altına alındı..
Gençler..Biz deli değiliz uzun vade yatırımcıyız deselerde doktorlarını inandıramadılar..
Hastane yönetiminden isminin açıklanmasını istemeyen bir doktor " düşen bıçak tutulmaz" diyerek tartışmaya yeni bir boyut getirdi..
:oleyo: :oleyo: :oleyo:
Bizim gibi yüksek fiyattan hisse alıp satamayanlara yatırımcı denir :drunk: :oleyo:
Bankanın tabelasını verdiler elimize,evin önüne asayım bari...
bedelli ve seçim geçtikten sonra tam gaz gider diye düşünüyorum. yabancının geçen ay artı da olduğu tek banka hissesi, sanırım sermaye yapısını güçlendirmek bu gibi dönemlerde akıllıca.
dip hakkında görüşleriniz nelerdir?
Bence çok aceleci davranıyorsunuz !
4.20 olan kağıdı 3.70 alabilmek var iken yaklaşık 50 kademe eder her kademeden alırım demek abest olmuş biraz.Daha çok dere akar bu köprünün ardından acele etmeyin kesinlikle.
tahta yapıcı ciddi bir psikolojik travma yaşıyor şuanda buna ben eminim kaybettiği malı alması imkansız geri
ciddi bunalımda.
2700 kara bu tahta burada dururmu bu sermaye artırımı sonrası söyledikleriniz tezat içeriyor bence.
benim işime gelir çakması bizim nakit akışımıza uyar sizin tarihlerde yedirmezler bize ucuz ykb
kaldırılar alırlar elimizden malı bence.
çaksın bence çaksın iyi olur mallanmak.
2020 den sonra sıçrama bekliyorum bu faiz ortamında 3000m. kar çok iyi bence. 2000 üstü karda neden burada durmasın emin ol şu anki ortamda 1.5 yıl insanları süründürebilir acele etmeyin demek istedim. Yoksa tahta orada para cebinizde istediğiniz kadar alabilirsiniz.
5500 M. net karı olan işc yi elin oğlu 4.76 Fk dan fiyatlıyor ise 26.000 m piyasa değeri biçiyor ise ,
Tahminen 3000 m. karı olan yapı krediyi de 7.fk dan 21.000 m. piyasa değerinden hesaplaması sizce neden abest oluyor anlamadım!
flameng bilmiyorum ama geçmişe yönelik grafikleri çok iyi simule ederim doğru çok benzerlikler var
ama devir değişti değişik zamanlarda topa girmek lazim.
ben o şekil dibi bulamıyorum
piyasa rallisini online eyakaladım forumda var çok iyi yerden de çıktım kağıtları
ykb zararına verdiydim döviz bazlı
sonra döviz al satla karlı alım yaptım
dediklerimin hepsi forumda var.
hayat bu tahtadakilere güzel olduğu kadar güzel değildir bazen
gelir bir gün elin oğlu elindeki misketleri alır sonra piyasaydı oydu buydu olur.
devir değişti bkz thy tahtası tarihi zararda 20 tl tyapti adamlar.
bence aşağıda daha az yer var bankalarda
hepsinde malım var az çok yakın tarihlerde alınma
bu topiği sadece geyik için seçtim çünkü tahtayı yapanlara uyuzum acaip.
Seçime kadar gümletecekler,seçimden sonra hüpletecekler,sonra gömecekler bana öyle geliyor,düşüncem borsanın geneli için tabi bankalar başta olmak üzere...
bu havada artıya geçti rüçhan pazarı açıkken ortam puslu iken %10 eksi beklerdim açıkçası ayıp etti tahta yapıcı.:)
SÜPER KOLPA ASPARAGAS GAZETESİ GÜNLÜK BÜLTEN
Yüzde eksi 2562 den +0.25 artıya geçen ykbnk hissesi Amerikada bile yankı buldu..
Başkan Trump bizim hisseler hep yüzde 1-2 bandında + - yapıyorlar nerede heyecanı bu işin dedi
lets make america great again diye de ekledi..
Mikrofonlara konuşan yekililer böyle saçmalığa borsa olarak izin verilemeyeceğini yüzde eksi 2562 den en fazla yüzde eksi 2560 a geçilebileceğini böyle hele hele + ya geçmenin günlük olağan akış çerçevesinde mantıksız olduğunu belirttiler..
Tahta yapıcı ise bıçak kemiğe dayandı yakın zamanda gerekli cevabımızı gereken şekilde verecez kimsenin şüphesi olmasın dedi..
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=Q99Uhttp://imageturko.com/?di=I3KH
grafikler artık güncellenecek ama eski grafiğe göre desteğe değdi bugün 3.25 civarlarında gezerek.
https://i.hizliresim.com/X6y8bo.png
düzeltme: yok 350lerde gezdi 325lere değmedi
Bedelli paralarını
Kurumlardan kurumlara değişiyor,
akinolu menkul değerler 22 sinde ödersin,
yerliler ayın 20 sinde saat 16.00 ya kadar para hesapta olmalı diyor.
sn kentuf
3,53 e denk gelen fiyatı gördü en düşük
Bu arada TH ve diğer çok bilmişler görüldüğü üzeri ortada yoklar
birilerini bilip bilmeden cahillik ile suçlamadan önce kendi bilgini kontrol etmezsen
sonrasında böyle utanıp ortalara çıkamazsın
bana bir özür yeter gerisini aramam
AMA
maalesef özür dilemekten utanan toplum zihniyeti her yerde olduğu gibi burada da var