Sayın terzico bu hisse 6 aylık ortalaması kaç olursa normal pazarda işlem görebilecek hisseyi detaylı bildiğiniz için cevabını paylaşırsanız memnun oluruz
Printable View
1.12 yetiyor
y.t.d
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri bizi izliyor.
yorumlarımıza başka yerde
cevap veriyor.
izlesin sakıncası yok
iyi bir arkadaş . dır
y.t.d ironi
YAŞAR ERDİNÇ
BU İŞLERİ İYİ BİLİYOR
DOLAR 3950 KIRMAZ
DEDİ
YA BUNLAR NASIL HOCA
Yaşar Erdinç çuvala para
alıyorlar Adam 3950 kalır
dedi
komik
ya
y.t.d ironi
BORSA Başka bir bahara
kaldı.
Bence
y.t.d
Sayılı gün çabuk geçermiş kaldı şurda 6 hafta ortalama şu anda 4 buçuk aylık 1.23 inşallah bu 6 haftayı böyle bile atlatırsak normal pazara geceriz.Ulen Yasar ne vardı bu kagıdı bu kadar süründürecek?
Benim anladigim normal pazara gecis beklentisi neden satin alinmiyorki.acaba endeksemi guvenemiyorlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herhalde zaman daraldıkça bugünkü gibi hareketleri bol yaşıcaz anlaşılan...
Türkiye Selüloz Kağıt Ağaç ve Mamulleri İşçileri Sendikası (Selüloz-İş) ile 2018-2019 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde yasal süre içinde anlaşmaya varılamaması nedeniyle Selüloz-İş tarafından şirketimizin Yalı Mah. Hürriyet Cad. N474 Aliağa/İZMİR adresindeki işyerinde 08.06.2018 tarihinde başlayacak grev uygulaması kararı tarafımıza iletilmiştir.
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 28.05.2018 tarihinde grev kararına konu bu adresteki işyerimizde, uygulama tarihini daha sonra bildirmek kaydıyla, 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu'nun 60. maddesi ile ilgili maddeleri uyarınca Lokavt kararı alınmıştır.
Toplu İş Sözleşmesi imzalanması amacıyla görüşmeler devam etmekte olup, sürece ilişkin önemli gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,
VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.
http://fs1.directupload.net/images/180529/eqwwcfbz.jpg
3 aylık takas
Kaldı şurda 3 haftalık iş günü bakalım zaman daraldıkça hareketler nasıl olucak?hayırlısıyla normal pazara geçeydi de 5 yıllık sıkıntılar bitseydi...
Kagitda her yukari cikista vuran is yatirim ne var ne yok satmis gozukuyor.peki deniz neden bukadar lotu almis.bunu bu fiyatdan aldiysa bu fiytdan satmaz diye dusunuyorum.bakalim neler olucak.
Kaldı 9 işgünü bakalım normal pazar için hayırlısı olsun inşallah...
evet tutuyor haklısın kardeşim ancak hisse bunu nedense fiyatlamıyor. hareket olacak olsa buralardan mal kaptırmadan götürüp şuan 2 civarına atarlardı normal pazara cıkmadan. alıcı bile olmuyorlar buralardan bu sıkıntılı biraz. götürmek isteseler cok rahat 2 civarına atarlardı.
Arkadasima aynem katiliyorum.normal sartlqrda suan coktan 2 gecmesi gerekirdi.kanimca b gurubuna gectigingun beklemti gerceklesmis olacak ve ogun dusecek.ytd
Düşer veya yükselir bir gerçek var oda özlemişiz sürekli gün boyu işlem gününü 2 Temmuz B grubu bide ocak 2019 A grubu 🤩
A grubumu:) uykuda ustun acik kalmis heralde. Bu kagittan bi bok olmaz ne yazik ki zaten belli ediyo kendini. Millete umut verip b grubuydu a grubuydu diye ah almayin. Bu kagittan bi bok olmaz ki yillardirda surunuyor. Bunlar serefszin onde gideni zaten
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu şirketi 2009 yılından beri takip ediyorum
Takip ettiğim süre içinde hep zarar açıkladı
1 deda bedelli
3 defa sermaye azaltıp eş zamanlı bedelli yaptı
Bunu yapmaya devam edecek
Yine zarar ediyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen ben her seferinde kar yaptim ve en son 1.29 dan yine karla ciktim.dahada elim gitmedi.erken satmisim o biraz uzdu.saglik olsun.kar cebe yakisir.
Hayirli olsun kardesim. En iyisini yapmisin bu nalet kagittan kurtularak kar ile. Bu yasarlardan bi yol olmaz ancak bedelli yapip zarar aciklayip soymayi bilirler milleti.
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adiler biz satınca tavana kitlemişler eşleşmeyiEk 19138
yalan dolan kardesım onlar. daha öncede cok kez olan bırsey. sahte yanı. yiyorsa sılmesınler. kı sıldılerde zaten. tam orsbu cocugu bu kagıttakı kımse artık. bu kagıttan da spek kımse ondanda bı bok olmaz. tam bır orsbu cocugudur kendısı:) okuyosan spek ve patron bozuntusu anana bacına bolbol selam yolluyoz merak etme
Şimdide eşleşme 1,40
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi