Spk ya şikayet edeceğim.
Printable View
Spk ya şikayet edeceğim.
ak yatırım dan satış yapıyor alanın canından bezdiriyor milletin sabrıyla oynuyor zarar çıksın bulaşmam bi daha 1000 tl karla veremedim şimdi zararda bekle
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spekülatif hissemisin nesin anlamadım gitti dibin dibini bulamadınmı hala derdin nedir arkadaş.
Endeks son 1 yıla göre hala % 39 artıda
Vesbe son 1 yıla göre % 20 ekside
Endeks Rızaydı, Halkbanktı düzeltme yapıyor da sana ne oluyor Vesbe ?
Halkb ile degistirdim ayni fiyattan 8.93 den
Bakalim aralarindaki fark ne olacak.
Kesinlikle ytd
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sans yok herkes gider mersine biz gideriz tersine ..
Ytd
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse de ne hacim kaldı ne küçük yatırımcı hadi artık patron efendi % 5 daha satıyon mu, alttan alıyon mu napıyosan yap sıkılmaya başladım:oleyo:
Kendimi New York da tek başına kalan robot wall e gibi hissettim :) Herkes mi çıktı hisseden :oleyo:
Benim araba almam lazım vadem max 6 ay[emoji4]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ben de burdayım Beyler... Bu dönemlerde ekran takip etmemek en iyisi. Mayıs ayını bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de fule yakin portfoyle burdayim. Umitliyim, guveniyorum ve sabirliyim.
Saygilar.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar herzaman kademeli alın....benden demesi...
Büyük zararla bende buradayım. Bırakmayada niyetim yok. Onun iliğini kemiğini emecem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ae18a62e55.jpgalıcılar kuvvetli,ilk 5 kademede yaklaşık 4kat.
Ytd değildir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırdır inşallah hareket başladı mı ne :)
Sanki yerli otoyu Vesbe yapacak.:)
Birazdan söner Klasik hareketler.!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dbf9fbdceb.jpg
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dalga geçiyorlar kafa buluyorlar
kaç haftadır hisseyi günlük 750 bin-1 milyon hacimle düşürüyor. Baktı kademeler boş bi atraksiyon yapiim dedi herhalde :9 9,55 değdirdi geri verdi
Arçelikte bugün iyi, beyaz eşya ile ilgili olumlu bir haber veya veri olabilir belki.
bu yazı aklıma geldi
http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...bitcoin-18850/
malı toplayıp aynı anda geri satıp basıyorlar aşağı arçelik gibi dik durmuyor spek denemediği yöntemleri deniyor üzerimizde ne derler böle durumlar için bilemedim
O neydi Gızzzzzz :oleyo:
Adama bak öğlen 9.50, akşam 8,50 bu nasıl bir iştir :plc:
8,50 den alamadım ama 8,80 den yine ek alım yaptım. Ver bakalım nereye kadar verecen.....
Bu saçma sapan hareketi kim yaptı acaba bugün. Takas paylaşabilecek bir arkadaş akşam paylaşsın da görelim.
gövde gösterisi yaptı. Çaktırmadan azar azar tırtıklamak lazım
ytd.
Son çeyrek beklentisi ve temettü beklentisi aşşa yukarı nasıl olur. Tahmini olan varmı arkadaşlar. Geçen seneki temettüye yakın verebilirmi?
Geçen sene yıllık da 325 milyon kar etmişti. Bu sene 3. çeyrek finansman giderlerindeki artış nedeniyle geçen seneye göre kötü geldi. Ancak 3. çeyrek de Ötv istisnası nedeniyle yapılan vadeli satışların gelir tablosuna son çeyrekde yansımasını beklediğimden yine 300 milyon civarı bir net kar bekliyorum. Buda hemen hemen aynı miktarlarda temettüye işaret edebilir.
YTD....
Vesbe 2016 aralıkta bu fiyattaymış. 2016 aralık nireee 2017 aralık nire. Bir yıl önce endeks nerdeydi, dolar nerdeydi. Çelik yay gibi şirket.. basın bakalım basın bi tarafınıza doğru fıykmasına az kaldı..
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesbe
F/K 6,79
PD/DD 1,85
Arçelik
F/K 14,07
PD/DD 2,12
Tut bakalım spek efendi elbet bu rasyoların farkına varıp damlayan olacak..Bakalım o zaman hisseyi düşürdükçe mal mı toplayacaksın mal mı kaybedeceksin ?
deli beller gibi belledi 8.91 i
Salacağı yer kalmadı, son nokta buralar, yoksa malını kaptıracak sn speğimiz. Sabır bu kağıt için tek anlamlı sözcüktür. Hareket başlarsa 20-25 leri görebilir. böyle sığ bir kağıda kimse girmek istemez ancak, kağıtta olan bizler de sabırla kağıtta kalmalıyız...
Yatırım tavsiyesi değildir...