Forklift pilotu tatilde.
Bakın 2 şeyi birbirine karıştırmayın...
Lanet olası terör örgütleri sizin için olumlu/olumsuz açıklamalarda bulanabilir
Bu sizi bağlamaz....
Gerekirse cevabını verir geçersiniz....
Ama bir terör örgütünün liderine siparişle açıklama yaptırıyorsanız bu sizi bağlar...
YAZIKLAR OLSUN BUNLARI DA YAŞADIK BU ÜLKE DE...
1000 KERE YAZIKLAR OLSUN Kİ TERÖRİST BAŞININ AÇIKLAMALARINDAN (bir yerel seçim için) MEDET UMAR HALE GETİRİLDİ BU ÜLKE....
sayglar/başarılar
Ocalan rezlaeti trolleri bile isyan ettirdi bu kadar da olmaz diyip bizden pes demisler
RTÜK tarafından 23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak seçimler nedeniyle seçim yasakları hakkında yayımlanan duyuru;
"23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimleri'nde uygulanacak seçim takvimi Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenerek ilan edilmiştir.
Bu kapsamda, kamuoyu araştırmaları, anketler, tahminler, bilgi ve iletişim telefonları yoluyla mini referandum gibi adlarla herhangi bir siyasi parti ya da adayın lehine veya aleyhinde vatandaşın oyunu etkileyebilecek şekilde yayın yapılması seçim yasakları kapsamındadır.
Benzer şekilde oy verme gününden önceki son yirmi dört saatte (22 Haziran 2019 Cumartesi, saat 00.00'dan itibaren) herhangi bir partinin ya da adayın siyasi reklamı yayınlanmayacaktır.
22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 18.00'de seçim propagandaları sona erecektir.
Yukarıda da açıklandığı üzere yayın yasakları, 22 Haziran 2019 Cumartesi saat 00.00'dan itibaren başlayıp, oy verme günü olan 23 Haziran 2019 Pazar günü Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanacak saate kadar sürecektir. Bu süre zarfında televizyon ve radyolar ile her türlü yayın organları tarafından siyasi reklam, seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yayın yasağı kapsamındadır.
Ayrıca, yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin sonuçlarına ilişkin yayınların, bütün medya hizmet sağlayıcılar tarafından Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlemiş olduğu seçim sonuçlarının yayınlanabileceği saatlere uygun olarak yapılması seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından çok büyük önem arz etmektedir.
Medya hizmet sağlayıcıların dikkatine önemle sunulur." ifadeleri yer aldı.
Hahahaha mhp liyim diyenlere girsin öcaalan kardaslar
BEKA ne demekmiş öğrendilermi
BEbek KAtili demek BEKA demekmiş
Siyasal İslamcıların nasıl insanlar olduklarını halkımız görsün bilsin...
Pesssss
Bu seferde Osman Öcalan a açıklama yaptırıyorlar
Osman Öcalan kim?
Yıllarca teröristlik yapmış bir katil..
Ona devletin kanalında açıklama yaptırıyorlar....
Siyasi rakibinizi karalattırıyorsunuz...
Akıl alır gibi değil...
Tekrar ediyorum:Sizin hakkınızda terör örgütleri ve/veya elemanları açıklama yapabilir
Bu sizi bağlamaz....
Ancak devletin kanalında bir töröriste açıklama yaptıramazsınız
Seçimdeki rakibinizi kötülesin diye açıklama yaptıramazsınız...
Bir teröristden medet umamazsınız...
BUNLAR İYİCE DELİRDİ VE ZIVANADAN ÇIKTILAR....
Sırf bir koltuk için yaptıklarına bakın...
saygılar/başarılar
Insallah her sey cok guzel olacak.
Imamoglu yuzde 53 ve uzeri ve Binali Yildirim da yuzde 45 46 bandinda oy alir diyorum.
Secime katilimin yuzde 85 i gecmeyecegini dusunuyorum. Muhalefetin aksine iktidarin secmeni cugunlukla oy vermeyecek, cunku iyi konsolide olamadilar.
Her 10 akp liden bir tane imamogluna gecis bir tane de boykot bekliyorum.
Her 10 mhp liden 3 tane imamogluna 2 tane de boykot bekliyorum
Her 10 hdpliden 6 tanesinin imamogluna 2 tanesinin boykot etmesini bekliyorum.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıntı
''31 marttaki seçimlerde yapılan en büyük hata ve yeniden sayımda oyların artmasının sebebi geçersiz oy ve hesaba katılmayan oyların birlikte konulması; ; bir zarftan 2 pusula çıktı, biz hesaba katılmayan olarak saydık ama geçersiz oylarla birlikte üstüste kondu, ve eminim ki yeniden sayımda her ikisi de geçerli oy olarak sayıldı. Yani aslında 1 kişi 2 oy kullanmış oldu.''
https://www.youtube.com/watch?v=UDvw...LvfRN628rqIz-k
Osman Öcalan'a kırmızı bülten.
Adalet Bakanlığı, 2003'te Cemil Bayık ve Murat Karayılan'la fikir ayrılığına düşünce örgütten ayrılıp Celal Talabani'nin kontrolündeki Süleymaniye'ye bağlı Köysancak kasabasına yerleşen ve evlenip fırın-lokanta işletmeye başlayan Osman Öcalan'ın Türkiye'ye iadesi için harekete geçti. Bakanlık bünyesindeki Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gizli bir yazı gönderip Öcalan'ın,1986-2003 arasında gerçekleşen silahlı terör saldırılarından sorumlu olduğunu hatırlatarak, hakkında iade talepnamesi düzenlenmesini, ayrıca kırmızı bülten hazırlanıp yakalandığında iade edilmesi için gerekli evrakların hazırlanması istendi. Diyarbakır Başsavcılığı ise 8 ayrı suçtan ötürü yakalama emri ve daimi arama kararı bulunan, gıyabi tutuklu olarak aranan Osman Öcalan hakkında kırmızı bülten formu ile birlikte 5 sayfalık iade talepnamesini hazırlayıp Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne gönderdi.
SABAH.
https://www.ahaber.com.tr/gundem/201...ten-1426392611
1-İstanbulda seçmenlere kağıtları geleli çok oldu...Nasıl seçmen listesi partiye gitmemiş bunların elleri armutmu topladı ...
2-Apo ve kardeşi aracılığıyla HDP seçmenin fikri değiştirlmeye özellikle sandığa gitmayen 200K seçmenin yine sandığa gitmemesi için bayağı ciddi çalışma var...
3-SP arafından oy devşirmek için CB Milli görüşçülerle toplantılar yaptı...Bunun bir etkisi olacak mı?
4-DSP ve TKP sandığa gitmeyeceğiz diyerek AKP tarafında saf tuttular...
Son sakika da milletin kafası bayağı dumanlandı gibi
Ben sandıktan İmamoğlu çıkacağına pek ihtimal vermiyorum..Adamlar birçok hesap yaparak seçimi yenilediler...
Söylediklerinize katılmamak mümkün değil.
Aslında son 2 güne kadar İmamoğlu'nun zaferi konusunda bir kesinliğe yakın bir durum vardı. Ancak hükümet apo ve kardeşini öne çıkararak muhalefeti tuzağa düşürdü. Amaçları bu ikilinin söylemleri ile Kürtlerin oyunu yönlendirmek değilmiş aslında. Tam tersine laik kesimde Kürt karşıtlığı hissi yaratacak bir reaksiyona neden olmakmış. Hisse.net'te ve tüm sosyal medyada bunu gördük çünkü. Bu nedenle İmamoğlu'na gidecek Kürt oylarında bir kayıp yaşandığına eminim. Ancek ben bu kaybın sınırlı kalacağını düşünüyorum, daha doğrusu temenni ediyorum.
SP, DSP ve TKP açısından bakıldığında İmamoğlu'nun bu cephede toplamda 31 Mart'dan daha iyi durumda olacağını sanıyorum. Yani kritik nokta olarak Kürt oyları kalıyor, onlar belirleyici olacak, bundan sonraki tüm genel ve yerel seçimlerde olacağı gibi.
AA % 99.4 açıldı gösteriyor tam 2 saat geçti hep aynı ...:kahkah:
ANKA %88 idi % 100 açıldı gösteriyor ..
AA. göre fark 777.581
ANKA göre 807.473
şimdi sormak lazım 31 MART,ta 13,800 oy
gerçekten birşeyler olmuş deyimi ile ..
hayırlı olsun istanbul ve EKREM İMAMAOGLUNA tebrik eder başarılar dilerim..:yes: herşey çok güzel oldu ..:bravo:
Son dakika hamlesi işe yaramadığı gibi sandığa gitmeyenleri bile sandığa zoraki götürerek seçimi kaybettiler...Hayırlı olsun diyorum....
Tekrar ediyorum:Hisse.Net anketlerini doğru yorumlamasını bilirseniz neredeyse birebir doğru sonuçları veriyor....
Hisse.Net in AKP ve MHP li üyeleri ülkenin barometresi gibi...
O kesimin eğilimlerini birebir yansıtıyorlar....
Tşk ediyorum kendilerine...
Bir anketimizi de alnımızın akıyla sonlandırmış olduk....
Katkı sunan herkese tşkler...
saygılar/başarılar