http://fs5.directupload.net/images/170720/69sh8f6b.jpg
Printable View
beceriksilik mi? :D adam hallaç pamuğu gibi attı herkesi şiir dokuyor şiir.
Hallaç pamuğu gibi dağılacak bi durum yok bi halka arz fiyatına gelsin yıllar olmuş ondan sonra dağılan dağılır inanan kalır
tren daha yeni kalkıyor oturun yerlerinize.
Uyuyan güzel uyanmış, halka arzdan bu yana kendini gizleyen dev..........,uzun vadeli yatırım için müthiş bir seyir olacak, bu gün başlayan ortaklığımızda paramız oldukça düşsede yükselsede toplamya başladık, dünya ölçeğinde bir şirket olduğu ( hyundai gibi, telsa gibi) günleri görürüz inşallah.YATIRIM TAVSİYESİ DEYİLDUR
tahtayı izliyormusun vatandaş neler yapıyor. son zamanlarda izlediğim en iyi döktürme operasyonu.
Günün takasını verebilecek varmı
Yabancı bu gün alıma geçmiş.
Nereye kadar gider bilemem, her şey tabi gelecek bilançoya bağlı ama güzel bilanço geleceğini tahmin ediyorum.
Umarım bize ekmek yedirir.
12.93 tarihi direnç kırılırsa tavana gider ancak 12.93 de satıcı yok :D :D
Arkadaslar müsaadenizle 95 e kadar tahtayı kaldırmak istiyorum..
İşlem tamam
13 e kadar cektim.. Hadi yinr iyisiniz..
Şu an itibari ile 13.00 dan 8500 lot alış olmuş bundan sonraki hedefi ne olur? Teknikci arkadaşlar nasıl yorumluyorlar acaba?
Arkadaşlar iyi günler, adam yavaş yavaş işini yapıyor. Merak etmeyin halka arz fiyatını geçmeden 20 li rakamları göstermeden hisseden çıkmaz ayrıca daha çok yolu var. Hemen neresi ne zaman diye sormayın. Sadece sakince izleyin sizden ricam. Eğer hedefinize gelirse satış yaparsın kar cebe yakışır. Mesela ben bugün ve hergün 1600 lotu 15 e yazıyorum satış için geri kalanları daha sonra satacağım... Hayırlı kazançlar...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arakadaslar ne desem bilmiyorum.. Ben 13 e cektikce satıs kademelerine yağıyorlar malı...
Benim kursunlar bitti zaten.. Artık izleme zamanı...
Ancak şirket 2017 için minimum 400 civarı bir ciro hedefliyor....
Yuzde 15 karlılıla bu da 60 civarı bir kar yapar... Bu anlamda bu fiyatlar ne cok ucuz ne de pahalı... Gelecek sene bilancolari için uzun vadeli yatarım yaptım....
Sayın seyyah kağıtta eski misiniz?
Sizin ciro ve kar beklentiniz nedir?
ee ozaman neden bekliyosun hissede. sene sonu 60 milyon kar gelirse hisse ne ucuz ne pahalı derken pahalılık ucuzluk kriterin nedir. ölçün nedir?
Arkadaşım, kağıtta eski deyilim 2010 dan bu yana Arsan topluyorum, bu kağıtta dün şirketi inceledim bilançosuna baktım ( geçmiş dönem) şirketin uğratığı sektör ve ihracat yönü ağır basan bir şirket olması Sayın Enerji Bakanımız Berat beyin Kamu ve özel sektör Elektrik dağıtım firmalarının toplam yanlış hatırlamıyorsam 30 milyarlık bir yenileme yatırımı yapacak olması 2017 ve devamında, ayrıca dünya enerji ihtiyacı ve sarf malzemelerinin ihtiyacının sürekli artması ve en önemlisi belki halka arzda fiyatı yüksek olan bu şirketin yavaş yavaş kıvama gelmiş olması , 2017 de temmettü vermeye başlayacak olması gibi kendimce belirlediğim ölçeklerle girdim, kar beklentim yok ama görünen o ki şirket büyüyor ve kar ediyor, bu karlılık geçen yıldan az olacağını düşünmüyorum.Allahım herkesin kalbine göre versin.YATIRIM TAVSİYESİ DEYİLDUR
Arsan da tekstil firması olmasına rağmen, Armadaş doğal gaz % 40 ortağı (maraş doğalgaz dağıtımı yapıyor), akedaş%21.5 ortağı ( adıyaman maraş elektrik dağıtım şirketi), yani insan bildiği firmalara yatırım yapmalı.YATIRIM TAVSİYESİ DEYİLDUR
Burası arsan yeri değil orda yazın...
Kimseye saygısıslık yapmak istemem, saygısızlığıda tahammül etmem, Ulusoy Elektrik toplamaya başladığımı söyledim, burada hisse de pazarlamıyorum, bilgi kutsaldır, saygılı olun.YATIRIM TAVSİYESİ DEYİLDUR
Haftalik hedefi 14 e dogru devam formasyon
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.ulusoyelektrik.com.tr/poc...endiriyor-b-65
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük takaslar lütfen..