Akbank portföy tahtayı mahvetti ancak hala %40tan fazlası yabancıda.Pd/dd dibin dibinde.Neye göre kime göre pahalı hocam?YTD
Printable View
44 kuruşlardan sattırmaya çalışıyorlar. dikkat edin. hisse dolar dibinde. tl dibinde. pd dd dibinde... veee faaliyet karı var.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecmis yillarda ki gördüğü en dusuk deger 31 krs tu. bu dususun yasandigin donemden bu gune sermaye artirimlarini eklediginde 44 krs gibi bir deger cikar. bu benim borsa matematigim. ha 44 altina inmez de diyemem ama alinacaksa alacaginiz en yuksek deger bu olmali kanisindayim. bu arada 31 krs lu degerler goruldugunde boyle bir zarar gorulmemisti. iyimser bile davraniyor olabilirim. ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibinde dibinde olan bir çok hisse var. Fazla beklentiye girmeden, düştükçe her kademeden ortalama yapcam diye mala atlamadan dikkatli olmak lazım. Yükseliş yaptığı anda bu bir kademe bile olsa satıp beklemek, mala gömülmemek lazım. Ky de mal varki sahip yukarı sürmüyor. Kağıt efenim çok ucuzmuş diye atlayanda olunca sahip aşağılara yelken açıyor.
Ben çok beklerim. Yok şu fiyata gelmeden satmam diyenleri çok gördük.
Elinizde varsa, para lazım değilse bekleyin bence.Yeni alım yapmayın. Yükseliş oluncada satıp , tıpkı spek efendinin yaptığı gibi aşağıdan almayı deneyin. Alamadıysanızda bekleyin. Alacağınız fiyata tahta kendi gelsin.
Atlamayın.
Almak satmak sizin bileceğiniz şey. Mali durumu iyi ve kar eden bir şirket 12 aylikta + olacaktir. 50 kuruslar pahali demek bence dosru degil. Yatirim tavsiyesi degildir. Kendi iradenizle karar verin.
yılbaşına 40 gün kaldı, biraz daha sabır..
TEB alışlarıyla tavan oldu...
Hisse 1,5-1,6 aralığında ucuz bulanlar vardı, 0,5 kuruşta pahalı bulanlar, biri tavan biri dipmiş demekki
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi 0,70 kuruşa gelse patron çıkar hisse %40 arttı der enflasyonun %25 olduğu ortamda daha ne istiyorsunuz der[emoji3][emoji3][emoji3]
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış satış kademeler nasil. Gören var mi
Bunu tava gösterip reysaşta mal çıkıyorlar gibi.
Bununda tavanı bozdular. Kıçı başı tutmadı. maliyet uygunsa satılabilir.
Bu şartlarda tavanda bu kadar durması bile kimileri için yeterliydi ve kötü ortamda günün kâr ı ..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var mı? Kim aldı kim sattı arkadaşlar?
Reysaşa gelen kıstlamadan korkanlar sattığını gerimi aldı acaba
63 önemli. Üstünde kapanış lazim sanki. Yatirim tavsiyesi degildir.
Teknik olarak 2.dip yaparmı sizce
Ölü sıçramasını yaptı. GYO'lar için bir olay bekliyorum hükümetten umarım olur. Ama bu %20'lik action ile önden yapacağını yaptı. ov uv güzel ama 12 aylık da dolar düşse bile rezalet gelecektir. tekrar 50 altını denemesini beklerim. 12 aylıklar açıklanana kadar gerçek hareket yapması zor.
Bu fiyatlarda RYGYO olur mu deyip geçen hafta 0.53 aldıklarımı
seans öncesi (satış verip )0.64 sattım. Fazla hisse almaya cesaret edemedim.
Fakat RYGYO Türkiyenin en büyük GYO firması. Döviz düşerken düşmeye devam etmesi
çok ters hareketlerdi. 3. Çeyrek büyük zarar yazdı. Ama bu durumlar 5 yılda bir olur.
Şirket yatırımları çok değerli ve stratejik lokasyonlarda kiraya verdiği firmaların geneli
büyük kurumsal firmalar. Bence Patron yatırımlara bir müddet ara verip meyveleri toplamalı
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Gecenin en karanlık anı aydınlığın ilk dakikadıdır..unutmayın bunu..
Teknik bilmem ama bende bu hareketi izledim teknik olarak 2 li dip yapar diye pizisyion aldigim hisselwrden cikmadim.
Patron habire hisse alım haberleri gönderiyodu rygo Dövenin oğlu bayağı 1 üstünde aldım diyodu bende bir ara Sancaktepe den gelecek para filan borçlarını kapatır iyi bir duruma gelir diyodum kendim ce, Sancaktepe den hiç mi para almadın , bir kez bile para aldığını bildirmediler Kap a , bilançolarda da dikkat ettiğim her dönem borçlar azalacağına habire artıyodu , borcu borçla kapatı yo falan dedim o zaman lar çıkmıştım , 1,70 Tl leri gördü o zamanlar ,ordan buralara düşüş trendi deavm etti, inşallah oralardan alıp ta bekleyen arkadaşlar zararlarını çıkartırlar , yatırım tavsiyesi deildir....
Dün uzaylı patronumuz bloomberg ev de konukmuş sanırım. Reysaş forumunda paylaşmışlar. Yazılanlara göre yatırıma bir müddet ara vermez demiş. 2018-2019 borç ödeme yılı, temettü beklemeyın. 2020 de meyvesini toplamaya başlıcam demiş. Sözünde durur mu bilmem ama, söylediği en mantıklı sözler. Önümüzdeki 1 yılda kendi paylaştığı finansal raporlara göre 390 milyon ödemesi var. Bu ne demek toplam borcun 3 te 1 ı demek. Peki ne olacak bu borç ödenince, faiz ve kur giderleri azalacak. Kira gelirleri arttı, sancaktepeden 2 yıl içerisinde birşeyler alır herhalde. Değerlemede yapıyor yıl sonlarında Nasıl bir tablo ile karşılaşırız. Görücez. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp, benim gibi uzun vade düşünen, durmuşun ağına takılmış, hisseye umut bağlamış kişilerle paylaştığım fıkır cimnastiğidir. Hayat kısa deyip, kafanıza takmayın hiçbirşeyi değmez
Avod da tu kakaydı 2 hafta önce..buna da yakındır bi hikaye yazarlar .
Perşembe günü aynı parsel aynı haber 7,5 milyon kiraydı. şimdi olmuş aynı yerin kirası 37 milyon. Yalancımı bunlar. Takdir sizin.
Arsanın değerleme sonucu yıllık kirası
m2 aylık bedeli 2,57 TL, arsanın yıllık kira bedeli 139.800 TL
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/721254
Reysaş burayı diğer şirketine yıllık 3,7 milyon TL ye (değerleme şirketinin bulduğu değerin nerdeyse 30 katına)kiralıyor..metrekaresi aylık 68 TL ye kiralamış oluyor !!! İstanbul Tuzlada BORUSANA dolar üzerinden kiraladığı 101.000 m2 deponun aylık kirası 30 TL
Kastamonuda kendine(diğer şirkete ) aylık m2 si 68 tlden kiraya veriyor!!!
Durmuş bize malmı kitleyecen. 37 milyona 1 kadememi gittin. Martıgyo haberi falan olmadan ne güzel yükseliyor.
Bunu tavan yaparsan reysaşa ky saldırır
Senin istediğin bu değilmi. 4000 lot var bende 73 maliyetli. Tavan yaparsan vericem.
Selamlar.
sıfıra sıfır, elde var sıfır.
Vay be
Bu 10 yıllık kiralar toplam bedeller sanirim. Yani 10 yılda 37 kazanacak ama ilk yıl 3.7 kira kazanmayacak. Enflasyon ve zamlari da beraber toplamislar sanirim. Yani ilk yil 1 ikinci yıl 1.2 üçüncü yıl 1.5 gibi uç uca ekleyince 10 yilda o rakamlar falan edebilir belki. Yatirim tavsiyesi degildir.
İkeaya baya paraya kiralamişlar. Bunların kiracı sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Hep büyük şirketler.
Pasta var mı? Bugün baya kiralama yaptılar. Yarın devam eder mi bu süreç acaba? Baya da para kazanacak herhalde şirket. Yatırım tavsiyesi değildir.
Durmuş'un Youtube'daki GYODER stand-up showunda en çok ilgilmi çeken videonun en son kısmında bahsettiği Kurnaköy konusu oldu. Durmuş burada; Viaport'un karşısındaki (Kurnaköy) tüm parselleri topladığından bahsettikten sonra, buraya Hollandalı bir firmanın viaport benzeri bir proje yapacağından bahsediyor. (di'li geçmiş zamanda bahsettiğinden projeniniptal olduğunu anlıyoruz). Ancak yine de ilginç olan bildiğim kadarıyla tarla vasfındaki imarsız bu arsa ile ilgili çok önemli plan ve projeler olduğu. Durmuş'un hükümete yakınlığı da dikkate alındığında sadece burada yapılması muhtemel bir projenin firmaya kaç milyon dolar getireceği bende merak uyandırdı.
İlginç bir hayat hikayesi var, şanslıymışda e tabi cesur ve girişimci de. Malının kıymetini biliyor..
böyle adamlar paranın kıymetini bilirler, kolay kolay kimse kazık atamaz. parayı da hiçbir zaman paylaşmazlar. hisse dün birden fazla kiralama haberi gönderiyor, olduğu yerde sayıyor, başka hissede olsa uçardı.
biz realiteye dönelim, kur düşüşü şimdilik olumlu, yıl sonunda bu seviyelerde tamamlarsa, değerlemelere bağlı, UFRS bilançosu kar yazacaktır.
Eskişehir, Sivrihisar istasyonları hakkinda aciklama yaptılar mi? Eskişehiri kaça kiralayacaklar bakalım
Hala ses yok hissede kaç para kira kazaniyor. Dolar dusmesi canası. Eee daha ne bekliyorsun [emoji16]
Sabırlar zorlanıyor...0.5 ila 0.65 arası epey hisse değişimi oldu ve bu süreç dvm ediyor..Yeterince hisse akıllı paraya geçince haberler eşliğinde uptrend yapabilir..saha zemin buna o kadar müsait ki..
dolar dussede bu hisse 12 aylikta kar mar yazamaz. hayal kurmayin bence. zaten kar ile felan gittiigi de yok. ucuz mu ucuz ama kara gecmesi icin bence en az 9 ayi var
12 aylıkta kâr yazar. Degerleme var. Kira var. Dolar düstü. Yatirim tavsiyesi degildir. Kendi aklınızla karar verin.
Ucuz olan depocu RYGYO hissesinden param oldukca depo yapiyorum. Ekip mutlaka burayı da gumletir diye beklemedeyim.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.