73 kuruşa kadar degdirebilir.Alti kapanislar sıkıntılı
Le 1 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
73 kuruşa kadar degdirebilir.Alti kapanislar sıkıntılı
Le 1 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bezdirdi yeminle
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyayo kaldırdı çakal buna da gelir üç vakte kadar
Kalkmaz bu hocam ben sattim bidada o zatin bulastigi hiç bir kagida girmem 10 bin zarar yazdirdi bana namussuz kaç kagir oldu dost gözüken şeytan bunlar
Gunlukte bollinger bandi iyice daralmis ve alt bant olan 0,75e hisse degdi gun icinde. Belki tepki verebilir.
Şu mübarek günde çok ah alıyor tahtadaki
Flama var gibi ama sapı elimizde kalmaz umarım.
Kımıldanma var umarım devam eder
27 lotların bir anlamı olmalı
İşte anlaminson kalan malida aldik :)
Adı batasıca yeşilmiş mor bu mor
0,75 ten elimdekinin üçte birini çıkardım ertesi gün 0,80 e değdi döndü. Sabır az daha dedim. Şimdi yine aşağılara sarkıyor. Tümünü elden çıkarsam zararı da göze alamıyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu tahta uzun zamandır ilk kez bu denli ölü numarası yapıyor. sebebi kynin yaptığı yüklü alımlardır. bu oyun kurucunun stili bu. kynin son lotuna kadar almadan götürmüyor
O zaman düşursun biz de satar gibi yapalim !. Sonra da yukselecekse yukselsin .
Sent from my GT-I9195I using Tapatalk
Zaman kaybı sadece bize değil aynı zamanda tahta yapicida etkilenir. Acelem hiç yok
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A.s. kağıt senin borsa 100 bin oldu
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://pbs.twimg.com/media/DBaC6G_WAAAKWgo.jpg:large
Mardin yorumudur
grafiğin tarihi eski 18 mayıs
Malum şahıs ve iltisaklı olduğu grubun mevcut grafiği çizilen hisselerde operasyonu biterse döngü başa sarıp ygyo gibi hisselere sıra gelir..
Nuri bey ne diyorsunuz yani hisse uçacak gibi mi
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murati selam grafik yeni paylaşıldı, kendinde kontrol edersen grafik tutuyor mavi ile cizilen grafik Mardin in olabileceğini düşündüğü çizim.tarih kıusmına gelirsek daha önceki grafiklerindede genelde tarihler tutmuyor kullandığı programdan kaynı olabilir.Bende grafiği forum üyeleriyle paylaşmak istedim.arkadaşlarında dediği gibi küçük yatırımcı çoğaldı hissede ve silkelemeden hareket göstermeyecek herhalde.
https://pbs.twimg.com/media/DALN3amUQAAvgfW.jpg
Bu grafikte Mardin 19 mayıs ta paylaşmıştı
Bu hafta güzel bi hareketlenme olması ümidiyle.
Ytd
A.q kağıt kere senin
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş hayallere kapılmışız bundan bi halt olmayacak...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olabilir ki . Zarar aciklamis bi sirket en yakin projesi mayis 2018. O zamana kadar herhangi bi haber de gelmez. Temmuz-Agustos ayi icerisinde 6 aylik rapor da kar aciklarsa belki artar. Onun disinda yok flama var yok o var su formasyonda yaklasimi bana gore sadece yönlendirmedir elle tutulur bir sey degildir bu kagit için. . Uzun vade de dusunebilir anca. Adettendir YTD yazayım.
Yeşil Yatırım Holding ten Kap a düşen haber
Şirketimiz yönetim kurulunda görev yapmakta olan Zeynep Atak 06.06.2017 tarihinde yönetim kurulundan ve tüm görevlerinden ayrılmıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.
Seneye mi 1 TL olur
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler açık macik yok. Hisseyi düşüren de çıkaran da küfrü yiyen de Mardin. Bak adam bir ay boyunca ygyo grafiği cizmedi. Hisse 80 ve ust lerdeydi o zaman. Şimdi 75 te grafik çizip 72 olacak diyor. Madem yatırımcı dostusun önceden söylesene. Ky satıp alttan alsın. Ama hisseyi kendi yönlendirdiği için soylemez
Kanmayin abi böyle adamlara. Niye birilerinin ipi ile kuyuya iniyoruz/iniyorsunuz ?. *Umarim yükselir.