evet 2 mayıs ?
yok mu yorum
açıklama geldi.
şimdi şeftalili şnaps içiyorlardır
- Cannes 'a ne zaman gidiyoruz mon cher
- Yazın ma cherie
- je vous dis que c'est le temps de faire des vacances mon cher :)
ahahahaha
:kahkah:
Printable View
evet 2 mayıs ?
yok mu yorum
açıklama geldi.
şimdi şeftalili şnaps içiyorlardır
- Cannes 'a ne zaman gidiyoruz mon cher
- Yazın ma cherie
- je vous dis que c'est le temps de faire des vacances mon cher :)
ahahahaha
Başka bir kaç hisse daha bulmalıyım.
Buradaki ağırlığı azaltmalıyım.
Bildiğiniz hisseleri tartışabileceğimiz bir platform haline getirelim mi burayı
temel teknik bakalım
2018 e kadar "açıklananlardan anladığımız" pek bir şey yok nasıl olsa yaz geliyor yatacağız diyorlar :)
Ne kadar güzel olur başka hisseler bulsan da buralardan gitsen........
-
ay şekerim buzlu beyaz şarap da vardır öğlen yemeğinde onlarda, a votre santé ahahaha
:party:
dur bakayım nasıl bir firmaymış,
aaa bu gün haber çıkmış,
istanbulda konut fiyatları dipteymiş....
ahahahahahahahahahahahahaha
ne ?
ahahahahahahahahahahahahaha
şekerim sanırım patron Gm'e bu kadar ucuza satmayın evlerimi ?!?! dedi,
orda cevap veremedi burda diyor, aaa ama istanbulda fiyatlar dipte şekerim.
yani milyon tl.- ler nedir ki balım.
ben "açıklama" diye buna derim !!!!
ahahahahahahaha
Bugünkü işlemleri paylaşabilecek var mı?
Andersen'den Masallar:
Neler söyledi, neler vaat edildi: Yersenkirschen'den bildirmişler...
"En büyük reklam aracımız tavsiye"
Sektöre yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu ise “Hükümetin desteğiyle çok önemli teşvikler gerçekleşiyor. Vadelerin 20 yıla kadar uzatılması ve KDV ile ilgili yapılan düzenlemeler çok önemli. Bu, ekonomiye olan güveni gösteriyor. Sektördeki bu hareketlilikten oldukça memnunuz. Nurol GYO olarak özellikle referans üzerine gelen taleplerle karşılaşıyoruz. 50 yılı aşkın tecrübemiz ve sağladığımız güven ile birlikte en büyük reklam aracımız eski ve mevcut iş ortaklarımız. Tavsiye ile bizden gayrimenkul alan ya da kiralayan kişi, kurum ve kuruluş sayısı çok ciddi miktarda. Bunun bilincinde olan kurumsal bir şirket olarak gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ediyoruz. Sadece proje ve finans odaklı değiliz, duygulara da yoğunlaşıyoruz" dedi.
Global sektörle ilgili de değerlendirme yapan Hatipoğlu;
"Dünya ekonomisi için 2017'nin 2016'ya kıyasla daha başarılı bir yıl olacağı konusunda küresel piyasalar hemfikir. Trump'un gelişinin ardından tahvillerde düşüş, faizlerde yükselme yaşandı. Bu, tüm dünya ekonomisini de sarstı. Ancak son üç haftadır Amerika'da da bir yavaşlama var. Dolayısıyla Türkiye'nin de tahvilleri ciddi bir artış gösterdi. Tabi ki referandumun da bunda etkisi var. Türkiye'nin yabancılar için özel teşvikler veriyorum" demesi çok önemli bir şey. Türkiye olarak yabancı sermaye gelsin diye birçok vergiyi azaltıyoruz. Bunun da ekonomimize ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Nurol GYO yatırımcısı 5 yıldan beri sürünüyor. Onların duygularına da bir yoğunlaşsanız, size neler söyleyecek o duygular...
Genel Müdürünün konuşamamasına sadece acı acı gülüyorum... tahvil fiyatları düşmüş, faizler artmış, son 3 haftadır Amerika yavaşlamış... Sanki DowJones'a kote bu şirket.. Bu kadar kopuk özden.. Üzülüyorum..
Damga pulundan bahsetmemiş yazık......
Bir de bu varmış hey Allahım aklımıza mukayyet ol:):):)
Nurol GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, rezidansta tarım döneminin başlayacağını dile getirdi. Permakültür uzmanları ile projeden ev alanlara tarım eğitimi verip yeşil alanlar yaratmalarını sağlayacağız†açıklamasında bulundu.
sanırım bir sonraki hedef Nurol Amip Rezidans...
Kap a düşen haberdeki satış oranları ve birim fiyatları hakkında yorum yapabilir misiniz üstatlar?
Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.
10 Mayıs Ç1 bilanço son tarihi. Görelim bakalım yüzde kaç neyden satılmış.
Aynası iştir kişinin tabiki. Sanki bir haber bekliyor da bir türlü o haber gelmiyor havasında ve gyo larda hareket var izlenimiyle hareket ediyor gibi gösteriyor. 4,7 kalesini kimsenin kıramayacağını göstere göstere ne yapmaya çalışıyor???? Herkes çalı arkadında mı hala????
daha önce sert hacimlerle test ettiği seviyeleri şimdi sakin sakin test ediyor.
öğleden sonra 4,75 i görebiliriz.
https://i.hizliresim.com/m3ABq8.gif
geçmiş yıllarda diğer faal gelirleri kaleminden gelmiş hep kar yada zararlar.
bu kalemin içeriği nedir bilmiyorum ama gelecek bilançoyu zarar yada kar yapıcak o kalem.
KV göstergelerde negatif uyumsuzluk var.
KV Trader'lar bi ilgilensin derim.
Bilanço için "aklınızda" olan adet lot ile o güne girmek faydalı.
20 yıllık bir söz var bir de sell in may go away.
Karar yatırımcının.
Endex de hisse de - burdan nereye gideyim ki ? duruşunda.
Herkese boş şans artık ortalardayız.
Bilanço akabinde müthiş yorumlar gelecektir, müthiş temel analiz bilgisine sahip dostlarımız var.
Bakalım......
( beklediğim döküm hareketi gerçekleşti - hepimiz şahit olduk - 4.70 lerden 4.25 oldu, bundan sonrası; belirsiz :)
daha önce defalarca yazdım fikrim değişmedi, nurol life bilançoya yansıdığı günden sonra (ülkede veya dünyada bir sosyal, ekonomik sarsıntı olmaz ise) artık hissede ciddi toparlanma olması çok muhtemeldir...
bence o vakte kadar biraz dikkatli olmakta fayda var...
Haklısın nomorebets üstadım. İşyatırım 109000 satmış. Daha elinde 2milyon var. İşimiz çok zor anlaşılan. Şeker almaya devam ediyor ama zayıf. Gedik eskisi gibi dalmıyor artık. Bilanço güzel gelecek havası veriyorlar sanki. Citi bir yerlerden virmanlatıyor kendisine. Beklemeye devam.
barları tespih tanesi dizer gibi diziyorsun ..madem bu kadar marifetlisin,4.68 üzeri kapanış neden yapmadın..haftalıkta 4.75 ve 4.81 de osym sınavın var.. pala haberin ola..geç kaldım numarası sökmez..
Nurol life teslimleri bence de çok önemli keza projeler içerisindeki tek gelir paylaşımı işi olan Life idi. Bilançoda yaratacağı etki önceki proje teslimlerinden daha radikal olacaktır.
Bu saatten sonra bu hisseyi kolayına salamazlar. Çok fazla beklenti var ve ortada mal yok. Her aşağı hareket daha fazla mal kaybetmesi demek spekülatörlerin.
Spekülatör diye bir şey olduğunu sanmıyorum patronların lotları değişmiyor.
birilerinin lotlarını birilerine satıyorlar birileri de alıp satıyor kurumlar sürekli değişiyor.
Ciddi bir mal toparlanması görünmemekte, yukarı bir hareket için gereken volüm şu an için mevcut değil.
Onu sana bunu bana bunu ona, ondan bunu ona bunu sana vere vere çiziyorlar, radikal yukarı çıkışlar ise
bir kurumun ciddi mal toplamasıyla oluşuyor, kimse nugyo'nun "potansiyel" durumunun farkında değil,
bir proje olsaydı duyulurdu mal toplanırdı yatırımcı gelirdi ama yok öyle bir durum.
önceki milyon lotların toplamalarda böyle bir haber bekledik onlar bile fos çıktı,
bir bilanço hareketi yapar elbet, ama yarından itibaren o zamana kadar salar diye düşünüyorum
bu haliyle kısa vadede 6 ları falan göremez bu hacimde, bir şeyler değişebilir belki haber/bilanço
daha bir kaç gün var..en az o da, bilançodan da pek bir şey beklemiyorum faaliyet karı ile ilgili,
istanbul'da çok ucuzlamış mış evler, ucuza mal satıyorlar, dolar maliyetine karşı tl.- fiyatıyla..
onu mesajlıyor. ama koşullar böyle diyor. patron kızdı :)
soru şu:
bu gün 5 leri bile gösterebilirlerdi, neden yapmadılar ? yapılmadı ? hacim yok ölü ölü gitti geldi
bu hissenin çıkış karakteri bu değil.
bakalım,
burdayız
trade'e devam.
kv göstergeler ayrı uv ayrı.
uzun vade bekle bekle elbet bişeyler olcak elbet :)
hisse az lotla bile acaip kar bırakacak trade olanakları veriyor senelerdir.
böyle trade imkanı başka hissede görmek enderdir. Hele ki dibi belli olan bir hissede.
borsaya bir şey oldu çakıldı diyelim hissenin dibi 4.15-20 dir artık. ( sarkıtmalar hariç )
tepesi 5.40 üstü çoooook zor ( sarkıtma olabilir )
dipler sistemindir tepeler de sistemindir ama aralarda bir yerlerde al-sat bile bir reel piyasa trader'ını ihya eder.
senelerdir niye gitmedin diyorlar... ya bundan iyi hisse hareket eden hisse bul beraber gidelim :)
boş boş konuşmak anlamsız, seneler içinde teknik analiz öğrenebilirdi her küçük yatırımcı.
bedava ekmek fare kapanında.
zor iştir orman... gecesi var gündüzü var... öğrenceksin yaşamasını.
ha unutmadan ekleyeyim.
bir gözümüz de endexte olmalı tabi.. mayıs ayı pek iyi geçmez ne bu hissede ne endexte genelde.
sn laguna iyi teknikçidir gyo ları da bilir tanırım.
o da benzeri görüşleri dile getiriyor bir zamandır.
Bu mesajlar tanıdık geldi. Ben de diyordum bizim topiğin teknikçisi nerde?
Nugyo tahtasındaki alış ve satış kademesinde bekleyen lotların %90'ı fiktif. Tahtada hakimiyet kurma amacıyla yazılıyor o lotlar. Gün içinde takip edenler bazen emirlerin iptal edilip tahtanın bomboş hale gediğini fark etmişlerdir.
Ben bu kadar kontrol altındaki bir hisseye yatırımcının geleceğini veya girmesine izin verileceğini sanmam. Life beklemeye devam.
bi destek attık bakalım...
4.53 ten alırım akşama :)
bu gün cuma, olmadı hafta başında.
sistem verir sen rahat ol.
haftaya artık.
ona buna vermeye çok meraklı olanları tutan yok
ama bence çok kaşınmayın bir gün biri ciddiye alır sizi
rear-axle and front-axle are ignored :)
alışırsınız, siz de alışırsınız....
4+1 daireler 2 milyon 11 bin dolar life projesi 2014 de satışa sunulmuş. Halen daire kaldımı. Bu 3 aylık döneme etkisi olur mu sorularını bilen nugyocu müdavimler var mı