Yoksa ust bas kiyafet
Okumus tipler iste
Printable View
Yoksa ust bas kiyafet
Okumus tipler iste
Ulen kahveni al otur opus karisan mi var cahil :-)
Sunu demek istiyom okul okumak kafi mi
Bende siradayim arkanda
Galeyana gelen bi radikal dinci manyak olsam
Olay ertesi
Tahrikten indirim alirim
Bu firsati garip sekilde sunan zihniyet
İste cahillik tanimi bu
Dissal saldirilara kendini acikta birakmak
Tabiki oyle biri degilim avm lerde hatta millet yabanci dille baslarda konusmaya benlen
Olmaz olmaz
Demeli
Gene aynı değişen bir şey yok.
Ne görüyoruz.
Borç al harca
Damat Çin deymiş.
Bu kafayla düzelmemiz imkansız.
Talana devam.
Ne diyor uzmanlarımız enflasyona inanmayan var bak tuik derler
ve paylatik çözümler derler.TÜRKÇE bu kadar yazabildim.
Önümüzdeki duvarı görmemizi engellemez.%50 Yada %60 görüyor duvarı
ekonomik ve siyasi
Helal kızlar.
TÜRKİYE :byr::byr::byr: 3 Hollanda 0
Yeni dönemde liselerde coğrafya,tarih,fizik,kimya,biyoloji kalkıyor seçmeli adı altında,hepsini bir kitapta birleştirip çorba yapacaklar...bana göre şimdinin ortaokulu eskinin ilkokul ayarında,ilkokul ise ana sınıf eğitimi gibi sayılır,üniversitelerde eskinin lisesi sayılır,üniversiteler ise meslek lisesi ayarında,Wikipediyi yasaklayan zihniyetten herşey beklenir...okumayacaksın,görmeyeceksin,duymayacaks ın,bedeviceyi ise dayatacaksın,guya milli eğitim bakanından herkes umutluydu,bakanlık olmuş yobazhane resmen...yalaka profları cahili ben üstün tutarım dediği yerde vah ülkem.
Don aldım,yimbeş guruş poşet parası verdim..
Donsuz gezeydim,o parayı vermeyeydim..
Almıyom mınaki demeyen aklımı sileyim..
Abi poseti alip dona donustureydin en uygun maliyet abi
Size bir soru ?...Merkez bankası Ulustamı,Yoksa Beştepe külliyesindemi
12 eylülde merkezin kararı+beştepe destekli.
18 eylülde fedin kararı+Trampeti ipleyeceklermi bakalım !!!
Orta doğu bataklığının maliyeti acaba bize kaça patladı ?...mesela örnek,ABD'nin Afkanistan maliyeti 4 trilyon doların üstündeydi,sonuıcunu gördük+morkıçlan 2008 krizi patladı,valla ben bizi düşünmek istemiyorum,üstelik 5 generalin neden istifa ettiğinin sebepleri hala aydınlığa kavuşmadı:notr:
Kürt analar biz Kürdistan falan istemiyoruz çoçuklarımızı verin diye PKK/hdp kapılarında yatıyorlar..
Şimdi "Senin bizim gibi PKK/hdp'li bir arkadaşın yok olsaydı nasıl mazlum olduklarını niçin terör yaptıklarını niçin onlarla işbirliği yaptığımızı anlardın.." diyen çok bilmişlerimizin yorumlarını bekliyoruz...
https://www.aydinlik.com.tr/idlib-ha...ari-eylul-2019Alıntı:
Ülkemizde birileri henüz dinler arası diyalog projelerindeyken, Halep, Çan, Ezan, Hazzan ve istersen inanma istersen inan hürriyetinin emsaliydi. 2011 öncesinde Halep altta gördüğünüz üstteki resimdi. Işıldayan bu şehri sahaya sürülen zebaniler cehennem ateşiyle yaktı kül etti. Resimde aşağıda gördüğümüz zifiri karanlık tabloyu yarattılar. Halebi soydular, ışığını söndürdüler, sanayisini, ticaretini, üretimini katlettiler.
Fabrikalarını söktüler Türkiyeye taşıdılar. Musallat oldukları 3 sene içinde Halepe kan, gözyaşı, tecavüz, göç, talan, nefret, kin, mezhepçilik, fitne ve fesat ektiler. Halepte de mevcut olan Emevi Camiini askeri kışla yaptılar. Cihadımız için her şey mubah diyerek Kilisler Havralar, Makamlar, Camiler talan edildi. Halep silahlı yıkım örgütlerinden temizlendiğinde sevinçten sokaklara dökülen yüzbinlerin gösterilerini Sayın Erdoğana izletmemişlerdir. Bu sebeple son haftalarda silahlı yıkım örgütlerin terk etmek zorunda kaldıkalrı İdlib kasabaların ve köylerinin sakinlerinin bayram havasında yaptıkları kutlamaları da göstermemişlerdir. Ayrıca İdlibe saldırılırsa milyonlarca insan sınırımıza yığılır iddiaların temelsiz olduğu da görülür. Türkiyeye kaçmak isteyenlerin terör mensupları ve taraftarları olduğu görüldü. Erdoğan Elhak doğru söyler; İdlib, Halep gibi yok edildi. Her iki kenti ve tüm Suriyeyi yakanlar bugün Türk bayrağı ve Erdoğan posterini yakan beslediğimiz akreplerdir.
Kimler Kürt milliyetçileriyle yatağa girmiş murat alıp murat vermiş, izleyelim........
https://www.artigercek.com/haberler/...arsi-dayanisma
Günaydın kafe .
Bunlar madalyonun bilinen tarafları,bilinmeyen tarafları katlamalı,yıllarca sağılır inek gibi sağdılar,işte o yüzden İstanbulu vermek istemediler,bu olayın %0.1 olayı başka ülkede olsa muz ülkesi dahil ülkeyi yönetenler istifa ediyor,biz değişik ülkeyiz karekter bakımından,aynen tecavüzcüsüne aşık olanlar gibi.
Zatın birisi benim faize karşı gıcığım var diyor...bizimde devamlı zam yapanlara karşı gıcığımız var.
Öğretmenler yarışmalara katılıyorlar.
Ve rezil oluyorlar yani öğretmenler.
Üstüne basa basa diyorum.
Doktorlar da çakma diye mi bakıyorumda feto zamanında okumuş yada şimdi fark etmiyor.
Genel doktorlarda 2006 dan öncekilerden zayıf ve hiç önem vermiyorlar işlerine.
Çakma okumamış ama diploması var okumuş ama sınavda kopyayı almış diplomalıların ülkeside olduk.
Yeni bir iktidar 2002 den sonra mezun olanlara tekrardan yeterlilik sınavı yapmalı tüm bölümlerde.
Uzak doğu borsaları sert yükseldi,zaten dün ABD,Avrupa artı kapatmıştı,şu anda vadelileride yeşil,buna istinaden bizde yükselişlen açılacağımıza delalet.
Faiz düştü enflasyon da düşüyor.
Gaz ne olacak gaz
gıda ne durumda artış hızı bile yavaşlamıyor.
Dolar patlayacaktır bence.
Günaydın ULU TÜRKLER kolay gele:byr:
Günaydınlar
Merkez bankası enflasyon alt guruplarda geriledi diyor,acaba bu alt guruplar neyin nesi ?,yahu çoğu ana unsur mallara %30 zam yapıldı 1 ay içinde,anlaşılan öncedende belirttiğim gibi,sıcak yazın peşinden buzzz gibi sonbahar ve kış bizi bekliyor.
VİOP %+0.50 ortalama.
Son günlerde iyi kaldırdık,piyasalar kötüleşene kadar kaldırmakta fayda var:)
TTelekom sabit hat taahütlü kampanyalı hatlarınız var ise gelen faturalarınızı kontrol edin !
2 hattımda da sehven uzun atlamışlar ....
günaydın arkadaşlar
28 ağustos tan beri endeks yaklaşık 10K puana yakın koydu..birilerine gömmek lazım malları..gömülen siz olmayın
Galatasaray Falkau'ya dötüde vermiş.
Kontrat öyle diyo.
Yuh kendi paraları olmayınca böyle bol kepçe dağıtım olurmu yahu.
Bu kamuda çalışanlar içinde geçerli.
13 uçak 300 bin otomobil 12 ye yapılacak işi 30 yapma ve benzeri:(