Bırakın onu bunu dolaşımdaki oran %47 ye düştü, yani hisse 60-70 civarındaydı eda hanım çalkalaya çalkaya mal çekiyor, ama 2 altında tutarsa ayıp eder..
Printable View
Bırakın onu bunu dolaşımdaki oran %47 ye düştü, yani hisse 60-70 civarındaydı eda hanım çalkalaya çalkaya mal çekiyor, ama 2 altında tutarsa ayıp eder..
ya boşversene bundan 5 ay önce 30,4 du simdi 47 lere cikti o eda hanim kişisi almış olsaydi bidirmek zorundaydi,yanitmayalim insanlari....
Sen yanıltma bence nerede %30 du koy bakabalım görelim
%51 orana yeni ulaştı çağrı sonunda geriye %49 kalıyor halka acık , cahilce knysyırsun sen amacın belli spel yancısı :)
51 e ulaştktan sonra cuma günü fiili dolaşına baktım 49 olması gerekir ,%47 görünüyor anlatan anlar
Ayrıca alımı kendi üzerinden yapması gerekmez eda hanm bırsacı biri işini bilir, ama beddua da almak iyi değil eda hanım şirket takır takır çalışıyor kandırmayalm insanları ezdirmeyelim
***YESIL* *MEGAP*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
***YESIL******MEGAP*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma )
İlgili Şirketler [MEGAP, YESIL]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Şirket Unvanı
MEGA POLİETİLEN KÖPÜK SANAYİ A.Ş. / YEŞİL YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
Kapatma / Açma İşlemi
Kapatma (Suspension)
Sıra Kapatma Başlangıç Tarihi
20/08/2018
Sıra Açma Başlangıç Tarihi
27/08/2018
Sıra Açma Saati
Açıklamalar
İlgili sıralara VBTS kapsamında brüt takas tedbiri gelmiştir. 17/08/2018 Cuma ve 20/08/2018 Pazartesi (yarım gün) tarihli işlemlerin takasının birleştirilerek 28/08/2018 tarihinde gerçekleştirilecek olmasından ötürü bu sıralardaki işlemlerin takasının bir kısmının net bir kısmının brüt olarak gerçekleştirilmesinin mümkün olmaması nedeniyle sıralar 20/08/2018 tarihinde işleme kapatılacak olup 27/08/2018 tarihinden itibaren yeniden işleme açılacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/704927
BIST
(17/08/2018 - 20:01:03)
Hayırlı bayramlar olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(aşağısı 2017 yılı sene sonu bilançosu dan alıntıdır.. bunu gördüm korktum 6 milyon tl.. bu şirket için ciddi rakam..)
Şartlı görüşün dayanağı
Şirket'in ilişkili şirketlerinden Pina Denizcilik ve Nakliyat A.Ş.'den ("Pina") 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle işlemiş vade farkları ile birlikte 1.035.777.-TL tutarında senetli, 158.684.-TL tutarında senetsiz olmak üzere toplam 1.194.461.-TL, Çakıl Denizcilik Ltd. Şti.'den ("Çakıl") ise 31 Aralık 2017 tarihi itibariyle işlemiş vade farkları ile birlikte 4.380.299.-TL tutarında senetli, 488.762.-TL tutarında senetsiz olmak üzere toplam 4.869.061.-TL alacağı bulunmaktadır. (Not - 6)
Bu alacakların Pina ve Çakıl'ın Albaraka Katılım Bankası A.Ş.'ye olan borçları nedeniyle 2014 yılında oluştuğu ve oluşma tarihinden 31 Aralık 2017 tarihine kadar düzenlenen senetlerin vadelerinde tahsil edilemeyip ileri vadeli senetlerle yenilendiği tespit edilmiştir.
Söz konusu alacakların teminatı için bu şirketlerin ortağı ve Şirket'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Selahattin Levent Karaçelik Şirket'e 6.000.000.-TL tutarında teminat senedi vermiştir. (Not - 25)
Şirket tarafından vadelerinde tahsil edilemeyen bu alacaklar için karşılık ayrılmamıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu Şirket'e gönderdiği 22 Şubat 2017 yazısında Pina'dan alınan 31 Mayıs 2017 ve Çakıl'dan alınan 30 Nisan 2017 tarihli senetlerin ödenmemesi veya tekrar ertelenmesi durumunda Şirket'in ve Selahattin Levent Karaçelik'in SPK'nın 21 ve 110'uncu maddeleri kapsamında değerlendirileceğini ve sorumlular hakkında yasal işlem yapılacağını bildirmiştir.
Çakıl ve Pina'nın 07 Aralık 2017 tarihli yazılı talebi ile bu şirketlerin Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'ye olan borçlarından kaynaklanan ve yukarıda detayları verilen alacakların tahsilinin 31 Mart 2018 tarihine kadar ertelenmesine ilişkin süre talebi SPK'nın 02 Ocak 2018 tarihli yazısı ile onaylanmış.
o sorunu şirket hisselerinin çoğunluğunu devralan eda özhan çoktan halletmiş.kap haberi aşağıda.ortada sorun kalmamış.yani bu mevzu mevzu olmaktan çoktan çıkmış.iyice okumadan yazmasak diyorum.pazartesi piyasa açılırken eksik bilgilerle ah almak iyi olmaz.şirkette sıkıntı görünmüyor..........
-------------------------------------------------------------------------------------
02.04.2018-03.04.2018 tarihleri arasında Mega Polietilen Köpük Sanayi Ve Ticaret A.Ş. paylarından 1.317.500 adet A grubu ve 5.425.440,89 adet B grubu payların alış işlemi Eda Özhan tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Mega Polietilen Köpük Sanayi Ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payları 03.04.2018 tarihi itibariyle %51 sınırına ulaşmıştır.
Bu satış işlemi sonucunda
Yunus Sadi Şekerci'ye 3.966.746 adet B grubu hisseleri karışılığı 4.799.763 TL, E.HaleKaraçelik'e 1.320.033,63 adet A-B grubu hisseleri karşılığı 1.795.479 TL, Gözde Tanfer'e 434.803.54 A-B grubu hisseleri karşılığı 611.074 TL, S.LeventKaraçalik'e 1.021.357,68 A-B grubu hisseleri karşığı1.424.648tl senetle ödeme yapılmıştır.
S.Levent Karaçelik dışındaki şahıslar S.LeventKaraçelik,Pina Denizcilik ve Çakıl Denizcilik'in Mega Polietilen'e olan borcu miktarı kadarını S.leventKaraçelik'e vermişlerdir. S.LeventKaraçelik de Mega Polietielen'e olan 7.205.151 TL'lik borcuna karşılık bu senetleri Şirket'e vermiştir.
Söz konusu senetler karşılığında şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere stok ve makine alımı gerçekleştirilmiştir.. Stok alımlarında benzer nitelikteki işlemler ve piyasa rayici göz önünde bulundurulmuş olup makineler için ayrıca değerleme raporu dikkate alınarak satın almalar gerçekleştirilmiştir. Bu alımlarla beraber şirket içerisine ortaklardan doğan borç karşılığı stok ve makineler girmiş olup senetler ödenmiştir.
Kamuyona saygılarımızla bildiririz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/684748
bilgi için teşekkürler sn hayki..
Ne olacak bunun hali böyle? Nereye kadar her gün düşecek?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.71 Le aranizdayim dusdukce toplanacak
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,7x üstü kalması iyi oldu, son kale burasıydı.. günlük saatlik rsi geberik buralardan bir ka gün tepk, gelse iyi olur hacim muazzam mal değişimi olduğu belli ky işi değil bu
Teşekkürler Cefaks
TA-1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin basak hanim buralardan satilinirmi ongorunuz nedir?
ben sattım hadi bakalım
Soyadım Başak ve erkeğim satılır mı sayılmaz mı bu sizin yatırım dusuncenize ve maliyetinize bağlı ben şahsen yarı portföyü uzun tutuyorum yarısıyla trade ediyorum. Brüt takastayken trade edemiyoruz tabi
Tesekkurler sagolun basak bey
Ben ciktim arkadaslar kalanlara bol sans.guzel ekmek yedik kar cebe yakisir
erken sattık emenuke
3 günde yüzde elli yaptı. Tabi daha zarar çıkmadı. Ne olur önümüzdeki günler, düşünceleriniz nelerdir?
Bende erken cikmisim.olsun kar cebe yakisir.nankor olmayalim.millet zararla gebesirken biz kar ediyorsak bu sansli oldugumuzu gosterir.
2,56 da ne işlem yapmış öyle? Ya satan satmış yada takas yapmışlar
vay be eda hanım hayırlı işler diyecem ama bu ahlarla fazla sürmez hayır işi, 3,5 de stabil tutamadınız hissenizi,
ayıptır yahu zaten kac ky de mal kaldı.. çek 4 tl üzerine zaten kimse kalmaz..sonrda başlarsın haber bombardımanına.. yatırımdır teşviktir vs...ama ayıptır bu fiyatta bu yapılanlar
Merhaba basak bey siz halen hissedemisiniz?
Yok çıktım ben 3 üstünü görmeden bugün hacimli işlem olmuş gene trade fırsatı vermiş ben takip edemedim.