Vayy emenuke,
Daha iki saat önce 2.5 artıydk
Ne oldyda - 1 oldu
Haber nedir
Printable View
Vayy emenuke,
Daha iki saat önce 2.5 artıydk
Ne oldyda - 1 oldu
Haber nedir
bir cisim mi yaklaşıyor acaba...
Bakan açıklama yapmış,
Salgın her an bizdede görülebilir demiş
Yani her an açıklayabiliriz demek istedi galiba
Benim tekniğe göre ebesininkine kadar inecek orda kuvvetli direnç var eski fiyat hesaplarsam 18,50/4=4,62.,ordan aşağısı fezaya uçarız anam..Eeee corona yayılırsa tabi meyve suyu satacak insan evladı kalmayacak onu fiyatlıyor heralde..
Bugün itibari ile piyasa değeri 201 milyon lira (32 milyon $)
2019 cirosu 190 milyon .
2020/3 tahmini ciro 75 milyon
Avrupada halk evlere kapandı gıda stok etmeğe başladı bu iş ülkemizdeki gıda şirketlerine yarar.
Gıda yok satacak avrupada çarklar yavaş dönüyor.
Dostum..sen sanırım yenisin bu piyasalar da ..senin düşüncendeki gibi çalışma prensibi yok burasının..avrupanın tamamını karantina altına alsınlar bakalım. Ülkeler arası tek transfer gıda mi oluyor makina takım taklavat mi oluyor görürsün .
Italya da almanya-da marketler yağmalandı emin ki konfrut bütün mâlı satti bu yıl.. göreceğiz inşallah
dostum..benim yorumumdan nasıl bir anlam çıkardında böyle bir yorum yaptın anlayamadım
alt yazı şeklinde bir daha yazarmısın..
https://invst.ly/q2x6c
saatlik
beklediğimiz ilk noktaya geldi..
ama önemli gördüğümümz düşen tirende henüz dokunamadı..
bakalım tepkimi yükselişin başlangıcımı olacak
tabi bence.
Sn ülver knfrt hakkındaki yorumlarınızı ilk baştan itibaren izliyorum bende bıraktığın intiba bu sektörü çok iyi bildiğin şeklinde..
ben de temel verilerine güvenerek 2 yıldır sabırla yatırımcısıyım acizane..sn turquaz arkadaşımıza bu piyasaların yenisisin söylemin hiciv mi tam anlamadım ama ikiniz de knfrt hakkında yeterince bilgi ve donanıma sahipsiniz izlenimi mevcut şahsen...knfrt un 2020 1q verileri çok mükemmel gelecek buna eminim.saygılar her ikinize de
bugün 5,89 u görmüş yukarı doğru topluyorlar...
tam yatırımlar bittiği dönemde buralar onların hayal edemeyeceği yerlerdi bırakmamış toplamışlar toplayacaklar da ..
gıdaların hepsinde hareket olmuş..
https://invst.ly/q2xxu
saatlik
bendende saygılar
ama ortam uygunken neden ortamı kullanmıyor..
tavan tavan gitse kim ne diyebilir
herkez biliyorki dünyada gıda,hijyen,sağlık stoklama çılgınlığı var
bu çılgınlık neden hisseye yansımıyor..
bu hisseyi mecnura vermek lazımdı..
ahh ah..
5 ayda 2.5 tlden 20 tl olan gübre bile sadece 5 tl düşdü
2.5 yılda 2.5 tlden 10 tl olamamış konfurt
ki gıda çılgınlığı yaşanıyorken karlıyken
satış sorunu yokken yabancı iken
yaklaşık 9.60 dan 5.60 a kadar düşmüş
hakmı bu..
benim isyanım şikayetim dertlenmem bundan
teknik analiz dışında tüm yazılarım duygu düşüncemdir.
kızıyorum buna neden olanlara.
Sn Turquaz bu bir strateji senin de malümun üzere...
aynı beklentiyle klmsn da yaşadım bunu temeli sağlam firma idi ve hala öyle...olması gereken fiyatlamayı yaptırmadılar bu kadar sabır yeter dedim 8-9 larda kar ettim diye sattım ama 1 yıl sonra 20-23 ü fiyatladılar..ne yazık ki bu da böyle olacak
Dünyanın şu gidişatında borsadan para kazanırım diye düşünmek biraz cesaret..Adamlar elindeki hisseleri nakite çevirmek için böyle yapıyor tahminim, çünkü biraz daha düşürdümü mal alacak ky zaten yok..Bir köşede çekilip ortamın durulmasını beklemek en doğrusu..varsın konfurt 10 olsun gene alıp kâr ederiz..Dip diye bir kavram yok şu ortamda..2020 den borsada birşey beklemiyorum şahsen.Sadece memleket olsa alavere dalavere dersin de koca koca şehirler karantinada olay ciddi, Allahın bu doyumsuz insana gazabı diye düşünüyorum, kıtlık felan olmazsa iyi varsın borsada kazanamayalım sıkıntı yok..
2020 de borsadan değil ama konfrut dan çok şey bekliyor um...ve sonra ki yıllar... eldeki hisseleri nakte çevirmeleri dediğine katılıyorum..
Çünkü dünya da parayı kompanse eden petrol...yani petrol satılıp para ya ulaşıyor üreticiler .petrole talep olmayınca nakit yaratilamayacak..o yüzden büyük fonlar ağır satışta...
Petrol fiyatlarının düşmesi hem enerji hemde hammadde temininde knfrtun elini çok rahatlatacak..çünkü mozat fiyatları düşüyor çiftçi rahatlayacak..doğal gaz düşecek oda maliyette önemli..
Önümüzdeki 5 yıl konfrut için dövizin artması da büyük avantaj yaratacak...
Gribin ilacı, C vitamini.
Yani nar suyu ve portakal suyu.
Biz üretip satıyoruz.
Diğer gıdalar 1 giderse bunun 2 gitmesi gerekir.
Yerli ve yabancı medyada C vitamini, meyve suyu gerekliliğine dair haberler çıkarsa marketlerde meyve suyu kalmaz, fiyatı da artar..
Millet daha uyanamadı diye düşünüyorum ben. Böyle bir şirketim varken satıp paramı TL'de eritmem, başka bir şey de almam.
Bekleyeceğim. Düşerse sıkıntı yok nakitim var, daha çok alırım. Bugün 5.90'a gelen malı yakalayamadım, birisi kaptı.
(Ben günlük al-satlarım'ı viop hisselerde yapıyorum. Bu hissede al-tut yapıyorum.)
amerika -5 yapmış..
Gedik in geçen hafta aldığı 63 bin lot bitti şuan.. bakal im ne olacak
https://invst.ly/q3btg
saatlik
ne oldu
yoruldunmu..
https://invst.ly/q3bxs
ımkb günlük
93.000 ve 88.000 hedefleri var
bu desdekler 2012 yılından geliyor..
yani buralara gelirsek 8 yıl hiç olmuş olacak.
tabi bence
https://www.tradingview.com/x/E1OXB4wE/
KNFRT/AYLIK/DOLAR BAZLI
TARİHİ ZİRVE 3 DOLAR
BU KADAR KARLI BİR ŞİRKETİN
HALA 2011 YILINDAKİ ZİRVESİNİ GÖRMEMESİ KADAR SAÇMA BİR DURUM OLAMAZ
HER YIL KÂR AÇIKLARKEN ,KÂRI SERMAYESİNİ GEÇMİŞKEN
BORSA RALLİYE ÇIKMIŞKEN AYIPKEN AYIP..
BURADA BU İŞ SADECE ŞİRKETE YÜKLENEBİLECEK BİR SUÇLAMADIR
MÜSADE EDİLSEYDİ GÖTÜRECEK BİR BABAYİĞİT ÇOK ÇIKARDI
HELE BİRDE BEDELSİZ VERECEKKEN..
TABİ BENCE.
NOT:BAKMADIĞIMIZ İÇİN ALENEN ORTAYA ÇIKMIŞ OLAN NU KAÇIRMIŞIZ.
ODA BİZİM AYIBIMIZ.
Rakip meyve suyu üreticileri ile konfrutu konuşuyoruz ben bilanco stok dahil durumu paylaşıyorum..yani %70 ıhracat vs vs ..faliyet raporunu masaya yatırdık devredilen stoklar ve sonra dan isleme alinan urunler dahil..
Ocak tahmini satışlar 25 milyonun üstü...
vallaha ben canlı canlı paylaşıyorum..
yarın öbürgün 10 olurmu olur
şimdi ben korkmayın piyasa düzelecek desem ne kadar mantıklı olur..
olurmu..olacak tabi..
ama bu bugün yaşadıklarımızı görmezden gelmemizi engellemez..
ilaçcılar ne yapıyor
corenaya ilaçmı buldularda uçuyor..yooo
eee biz karaborsadayken neden uçamıyoruz..
https://www.youtube.com/watch?v=cbLp3GNjfd0
kolu kanadı kırık kuşlar gibiyiz..
borsa içinde bu şarkı çok güzel gidecektir..
gözlerinizi kapayın ve kendinizi şarkıya bırakın
o ne ses be..
https://www.youtube.com/watch?v=htw9Y0td8rg
amerika %10 eksi yapmış
ohaaa..
yarın eksi 3 açarız artık..
2. vakada açıklandı
birincinin yakın çevresindenmiş..
vayyy emenuke piyasa artımı..
ilginç..
güzel haberler var galiba..
yada tepki
ama yeşil görmek güzel
bide hisseye yansısa..
Gedik dün sattığı malları bugün 1 lira alttan aşağı koyarak bu sığ tahtada 60 bin lira kazandı 1 günde
Yok satan şirketin çıkamıyor olması ne hazin
Galiba daha kimse bu şirketin değerini anlamamış
Patron dahil
Biraz daha alım yapayım,bu fiyatları her zaman bulamam,bana göre dipleri gördük,buralardan tepkiler gelir,bu iş birkaç iyi habere bakar.
Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Koca dunyanin dustugu duruma bak.insanlardaki panik te cok ilginc.nasilda korktular ortadoguda suriyede nyanmarda dogu turkistan da insanlar bogazlanirken tehlike degilmiydi.bu nasil bir algi boyle.sozlerim yanlis anlaşılmasın bu virus var.onlemimizi alacagiz.hisseye gelecek olursak ancak sular durulunca ayrisir gibi.bir kac atimlik barutumuz var bakalim
Yok satan şirketten
Boş bakan şirkete döndük
Hiç umutlanmayın
Eminimki çıkışdada çok sövdürecektir
Aynı eskisi gibi
Tabi bence
Ona suphe yok.huyu çıksın