Ben sattım tüm hisselerimi, sizde almayın , yanmayın, ytd
Printable View
Ben sattım tüm hisselerimi, sizde almayın , yanmayın, ytd
Sanırım devlet bile mapusstan kurtulma yolu açmadı bu adama
Seyahat yasağının kalkacağı tarihi verdikleri an zıplar.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normalleşme başlayıp seyahat kısıntısı kalkarsa bir yerlere gideriz belki
Uçak biletleri de yükseleceği için kara yoluna nur yağabilir.
116.sayfa neden açılmıyor?
Bu hisseye spk dur demeli.
cok dar bantta hareket ediyor 1.29 ve 1.37 yukarıyı 3 sefer denedi alt şimdilik sağlam 4 seferde kırılım olmalı olmassa sert aşağı gider 1.13 lere kadar ben,im beklentim yukarı kırma YTD
Beklemeye devam bakalım...
sabır iyi bir erdemdir .
borsanın püf noktasıdır
sabır eken para biçer
Info bugün senedin önünü kesti. Yoksa kesin tavana yapisacakti hisse. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
METRO holding bünyesinde, %100 oranında bağlı ortaklığı olan, Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz işlemlerine başlama kararı aldığını duyurdu.
https://i.hizliresim.com/bcvPlP.png
İlginç olan hiç kimse buralarda yok.neyse şöyle bir kaç tavan çeksin o Zaman cemaatimiz çoğalır
Nasıl bezdirdiysen insanları, şirketlerinin yatırım amaçlı hisselerini almayı, kumar oynamakla eşdeğer görür hale getirdin.Alıntı:
METRO holding bünyesinde, %100 oranında bağlı ortaklığı olan, Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz işlemlerine başlama kararı aldığını duyurdu.
Normal şartlarda böyle bir haberle; Başka şirket hisseleri olsaydı, ralli başlatırdı çok yazık.
3 kuruş kâr ile 3-5 milyon alıp satarak, acemi kumarbazları düdüklüyerek buralara geldi.
Galip'ten para kazanamazsınız.
Başka bir acemiye kakalayabilirsiniz ancak.O da 5-10 kuruş.
Borsa düşünce sağlam bir hisse al ve uzun süre bekle.
Feto ve digerlerinden ceza alıp yurtdisina kaçan birisinin bu sirketinin halka acilmasina izin verilir mi acaba?
enteresan 1.50 den mal aldım ..... 1,51 yazdım almadı...1,49 a verdi döndüm 1,50 ye malı geri koydum ..tahta 1,55 gördü .enterasan belli tahtada 3 4 kişi var bugun 4600000 bin lot tahta artı kapadı.. info...meri. A 1..delta bütün çakallar tahtadan mal almış..yarın tavan olacak belli..
Büğün 10 milyona yakın mal aldı ,bu kadar malı kim sattı acaba ,cep to cep yapmıştır diye düşünüyorum.ayroca metro turizm değerlemesi 1 milyardan aşağı gelmez diye düşünüyorum çünkü 2014 teki fiyatı 874 milyondu.galip ellem eder kullem eder bunu halka arz eder diye düşünüyorum
KAP haberi öncesi hisse tavan yaptı. Takasta bugün, Merrill liste başı olmuş.
METRO Turizm Seyahatin de halka arz başvurusu da hissenin artı potansiyelini devam ettiriyor, yarın da devam edecek gibi...
https://i.hizliresim.com/l8GBnL.png
https://i.hizliresim.com/zvGAwh.png
gelipten herkesin ağzı yanmış forumda kimse yokk
Yine başladı Ali Cengiz oyunlarına, bunun adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Dün tavan ve son iki kademede 7M lot alıcılı kapattı günü.
Şimdi şu rezilliğe bakın, 1.64 oldu devre kesti. Azdan az, çoktan çok gidermiş.
düzeltme yapıyor ama fazlaaa b..... çıkarmasaa normalde ederi belli şirketin ama sahibi dalavereci oldugu için kurumsal yatırımcı çekemiyor tüm saygınlıgını borsa para kazanacagım diyee yitirdii otobüsteki muavin bile galibi biliyorrr sorsan koca metro holdingin sahibi çok çirkeff
yıllardır yatırımcısına nası eziyet ettiği herkesin aklında/dilindeyken bu halka arz dan beklentileri nedir acaba?. en son 100 milyon hacim yaptırarak gittiği gunlerden bi anda arkarkaya 3-4 taban yaptırdıgı gunleri (Ekim 2019 ) daha unutmadık.
Müthiş marj yaptı,müthiş mal topladı,galibin hisselerinde mal tutmak herkesin harcı değildir,kanırta kanırta adamın malını alırlar ,ona göre kalbiniz sağlam ise bekleyin yoksa galip ağa millete kalp krizi geçirtir
#metro hissesi alacaklar 2 kez değil 4 defa düşünmelidir.2011-2014 ve 2017 yıllarında halka arz yapacağam dedi.yıl 2020 ve halka arz yapacağım diyor.3 yılda 1 halka arz :) daha önceki halka arzları iptal etti.ekonomik konjuktükler oluşmadı diye açıklama yaptı. Dikkatli olun :
Invest forumu yıkılıyor hayırlısı bakalım:)
1 haftada % 20 primlendi biraz dinlenecektir bugun 1 67 kapatabilir dikkatli olmakta fayda var ytd
Hepsi cahil :) ne aldıklarını ve neden aldıklarını bilmiyorlar
Bu arada haber geldiğinden beri hissemizden metro grubun şirketlerinden 15 milyon lot resmî olarak alındı.5 milyon daha kaldı yan ceplerde benim hesaba göre.
Mepetin fiyatı yükseldikçe bizim metronun karı yükseliyor.haziran sonuna kadar mepet bu fiyatlardan kapatırsa 30 milyon kar gelir.
Ayrıca metro turizmin 2014 değerlemesi 874 milyon TL .6 sene sonra en az %30 değer artışı olmuş ise ,değerleme en azından 1.2 milyar TL olur,halka arz olursa en az 400-500 milyonluk halka arz yapar ve bu para kasaya girer,büyük kar yazar,metronun piyasa değeri 500 milyon TL :) yani piyasa değeri kadar kar getirme şansımız var .AMA BU GALİP DAYI.her şeyi yapar
Müthiş mal topluyorlar,hisse şimdi kimsenin gözüne batmıyor.2 liranın üstüne atınca burası şenlenir :)
4 senedir yapadıgını bu kez yaaparrsa metro seyahet halka arzını kagıt şu andan 3 katına fırlarrrr haber gönder galip yapıcaksan bu işi sıkıldıkk beklemekten ytd
Bilançoda metro turizm değeri 363 milyon gözüküyor,6 yıl önceki metro turizmin değeri 874 milyon.aradaki 500 milyon direk kar olarak yansır Eğerki değerleme raporu gönderir ise.ayrıca mepetin hisse Fiyatının yükselmesinden dolayı gelecek kar 60 milyon TL.büyük oyuncular galibin hisselerine giremez .galip iyice mal topladıktan sonra müthiş bir atak yapacak ama ne zaman ..bu yüzden DEWAMKE :)
halka arzı yaparsa bu dediğin geçerli yapmazzsa şelale olur beklenti olşturup sonradan gerçeklemeyen bir yıgın manipülatif açıklaması var galibin 2016 da sözde koza altın şirketine talip olmuştu metro o zman 1.6 lardaydı kanallara çıkıp hissenin gerçek değeri bu değil deyip milleti iyice mallandırmıştı eğer halka arzı yapıp gelen parayla yeni sektörlere girerse kimse tutamaz hisseyi tırt çıkarsa düşünemiyorum bile kimse magdur olmasın ytd
Beklenen gün bugün sanırım, 1,84 kırarsa tahtayı kapatajna kadar gidecek gibi.
Büğün galip ağa bizi sevindirdi yine.2 hafta oldu metro turizm halka açılma muhabbeti ile ilgili kap haberi ancak hala kap a başka haber göndermedi,değerleme raporu gelirse zaten tavan tavan gideceğini tahmin ediyorum,umarım en yakın zamanda değerleme raporu gelir