https://sol.org.tr/haber/patronlarin...ak-ne-uretiyor
https://i.resimyukle.xyz/dPQebL.jpg
https://i.resimyukle.xyz/RGL0a8.jpg
https://i.resimyukle.xyz/PJ0U3C.jpg
https://i.resimyukle.xyz/ILK3z1.jpg
Printable View
Merhabalar...Güzel para kazandırıyor,en büyük direnç noktası 12.5X seviyeleri,eğer burayı geçer ve kalıcı olursa bu endeks rakamında müthiş bir iş yapmış olacak,yani virüs pandemi başlangıcındaki seviyesine dönecek.
Fabrika çalışıyor,siparişler baya yüklü,2023'e kadar üretimi garantiledi.Şu virüs belası 1-2 ay sonra minumum seviyelere inerse,senenin ikinci yarısı hissede atak görülebilir...Dediğim gibi 12.5X seviyelerinde kalıcılık şart...devamında 14.5X takoz direnç seviyeleri geliyor...orayıda aşarsa basar gider 16.5X seviyeleri sene sonu kapanış seviyeleri olur...
Aslında Asuzu'ya bu sermaye yakışmıyor,eğer şu virüs belası olmasaydı %100 bedelsiz beklenebilirdi...Gelecek sene mutlaka yapacaktır...Aralık 2020'de kokusu bile hissedilse,hissede 16.5X ler değilde 20.XX'li seviyeler bile görebilir.
Tahta sahibi,hisseyi yukarı sürerek mal toplama stratejisi güdüyor bugünlerde.
Aslında piyasa durmuşken neden acaba??? sorusunu sormakta gerekiyor.Yeni bir anlaşma veya kontrat'mı geliyor diye düşünmüyor değilim...Kapalı kapılar ardında neler döndüğünü kimse bilemez,yani en azından KY...
Yazdıklarım,pozitif,ileriye dönük yaklaşım...negatif yönüde var bu işin tabiiki,herşey biranda tersine bile dönebilir..hani diyorduk ya...yuh artık...bi dur...inşallah bu sefer olmaz....Hayırlısı olsun diyelim...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevaben...Corby hayır,mal vermiyor,bu ara aksine yukarı sürüp mal topluyor...yerine koyuyorlar malı...ama yinede dikkatli ol,kar cebe yakışır unutma...[emoji6]
Yukarı aşağı,asansör...silkelemeden gitmem diyor...en tepeden 30-40 kademe oynatıyor,umurunda bile değil...ama aceleleri var...biran önce malı toplama derdindeler...
Bizim bilmediğimiz birşeyler var ama ne?
12.5X-12.6X işte burası fena...geçemezse treni uçuruma son sürat sürer,hiç acımaz,eyvah eyvah[emoji6][emoji33]
Oyak reno da 27 nisan da üretime başlıyor muş
Zirveden isyeyene mal vermeye başladı demek için 3 günlük grafiği,takas vs.görmemiz gerekiyor...fake olabilir...3 gün sonra belli eder...ama bu endekste bu fiyat gayet ideal unutmamak gerekiyor,yani kötü değil,bence layık olduğu makul seviyede...
Kısa vade 12.5X ve üzeri kalıcılık zor görünmekle beraber,10.7X seviyelerine kadar dengelenme ve kar realizasyonu yapabilir.Yine de yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor,çok fazla birşey beklememek gerekiyor diye düşünüyorum.Inşallah satışlar karşılanır ve 11.1X gibi rakamlarda dengelenme yaşayıp,yönünü tekrar yukarı çevirebilir.Endeks izin verirse tutunabilir görünüyor...Gördüğüm bu...
101XXX endekste,12.XX seviyeleri çok iyi gerçekten,doldura doldura gitmesi daha çok önem arz ediyor.12.5X üzerinde kalıcılık sağlayabilirse çok daha süper olur.
Fabrika temeli Haziran ortalarını bulacak sanırım.Bu endeks seviyelerinde 12.XX üzeri kalabilirse,Haziran'da virüs belası minumuma inerse,yerli otomobil fabrika temeli ile en azından holding seviyesinde yeni bir hareketlilik görülebilir.
Endeks sağlam satış yerse(Olumsuzluk veya kar realizasyonu) hisse de önce 11.1X görülebilir.
Selamlar. Son zamanlarda citi asuzu topluyor diye bir kaç yerden bilgi geliyor. Sayın forum üyeleri bi grafik dağılımı paylaşır mısınız? hem 2020 dönemine ait, hem de sadece nisan dönemine ait. kimde mal var görebilir miyyiz?
11.8X-12.3X bu aralığın içini doldurmaya çalışıyor,bence de çok mantıklı,geldiği seviye çok güzel görünüyor şimdilik,Kısa vade çok fazla bir beklenti(13.XX-14.XX gibi) içerisine giren yanılır.
İşler iyi giderse yani endeks'te 120 binler görülürse...sene sonu hedefi 16.5X seviyeleri olabilir...
Arada kar realizasyonları olacaktır ama bunu al-sat yapanlar yani günlükçüler düşünsün,uzuncular için sıkıntı olmaz...
Fincan-Kulp formasyonu...evet ama çoğu hissenin grafiğine bakarsan zaten aynı görüntü ortaya çıkıyor,Asuzu'ya özel bir durum değil...Endeks 110.XXX seviyelerine gelebilirse çoğu hissede zaten bu görüntü ortaya çıkacak...
https://i.hizliresim.com/28zADA.jpg
bu fincanda kahve içilecek...
(haftalık görünüm)
Herkese bol kazançlar dilerim. 2017 sonlarında burada eskiden acemşah diye bi arkadaş vardı forumdan mı ayrıldı acaba?
11.8X-12.3X bu aralığın içini doldurmaya devam ediyor...Aşağı yukarı,yukarı aşağı silkeleyip duruyor demek ki hala yüklü hisse,biraz daha vakti var sanırım.Şu anki durumu herşeye rağmen çok iyi duruyor.Yükselişten bahsedebilmek için 12.5X geçilip,kalıcı olması gerekiyor ve bunun için hazırlık yapıyor düşüncesindeyim...Bu günlerde al-sat günlükçüleri panikletiyor,fırsat vermiyor,ne yaptığı belli değil havasını güzel yaratıyor...
Endeks 98.XXX altına düşmediği sürece yerini korumaya çalışır...
İyi akşamlar,
Günlük, haftalık ve aylık takas paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
Hayırlı ve bol kazançlar...
12.XX altında 11.70-11.80 aralığında alıp 12 üzerinde önden yüklemeli satış girip bekliyorum...sürekli bu şekilde alım satım yapıyorum...yani kimi gün net 20 kademe kimi gün 30 kademeye oynuyorum,ben kısa veya denk getirip günlük takılmayı tercih ettim bu hissede,nedenine gelince henüz vakti olduğunu,güçlenmeye çalıştığını görüyorum.
12.5X ve üzeri çok önemli...öncelikle 12.2X geçilmeli bakalım başarabilecek mi?
Orta ve uzun vadeciler için ise sene sonu 16.5X hala masada...Şimdilik bu endeks rakamında 100K için yeri gerçekten çok iyi görünüyor.Pandemi öncesi fiyat seviyesinde...
Bilanço çok kötü
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yayınlanmış
-17,7 mln TL...2020 yılı ilk çeyrek zararı...bana kalırsa çok iyi,bu kadar hengameye yani pandemiye rağmen çok iyi gerçekten...2.çeyrek yine sıkıntılı olacaktır ama 3 ve 4.çeyrekte Asuzu toparlar...sıkıntı yok...Ayrıca Asuzu'ya mahsus bir durum değil...ilk çeyrek çoğu şirket zarar basacak...
11 mayısta yerli oto ile ilgili virşey varmıydı
İnatla soruyosun Diproyal inatla soruyosun yurt içi satıslarda artış var fakat ihracatta korona nedeniyle satışlar iyi durumda değil ve kur farkı asuzuyu etkilemiş durumda ayrıca ekonomik riskler faizlerin artış gösterebileceğini gösteriyo açıkcasısı koronaya göre iyi bir bilanço ama yarınki açılışa göre 11.40 altı tehlike çanları uzun vadeci olmamak adına memnun oldunmu
Olmadıysan yönetim giderlerinin artışından ve kredi borçlarının artışından bahsedeyim
Bilanco kötü deyip gecistirmişsiniz.
Kötü yerine daha anlamlı bir bilgi sunun diye sordum.Normal sartlarda birkez sorulunca cevap gelir gibi dusunmüştüm demek ki normal sartlar sizin gecerli degilmis.Bu nedenle sizin tabirinizle inatla sordum.
Sandım ki yayınlandıktan kısa bir süre sonra kötü deyince marjlardan nakit akımından bahseden anlamlı bir bilgi sunacaksınız. Bu nedenle sormuştum. Yanılmışım.Pardon.
Syn diproyalBen sizi yanlış anladım kusura bakmayın yanliş tepki oldu ama bağlı olduğum grublarda bilançonun iyi olmadığı söylendi tekrar özür dilerim
Bugün panik olacağını sezerek sabah 11.60 net maliyet ile 8K yeniden giriş yaptım,önden yüklemeli 11.93 satış girişimi yaptım...bu sefer 30 kademeye oynuyorum...Hacim düşük...bu sevindirici,satılanı paket yapıp kenara atıyorlar...bilgilerinize...
Hissede ve şirket finansallarında sorun görülmüyor,yazdım bunu...hatta içinde bulunduğumuz piyasa şartlarında çok iyi direnç gösteriyor...bekletip stres testini yapar sonra yine yoluna devam eder...
Kur baskısı sıkıntılı görünüyor,şimdilik hem hisse hem de endeks için tek engel bu...
Syn perceptionDün 15.30 civarı merill 12.01 ortalamayla hisse toplamıştı bugun sahnede varmı pasta atabilirmisiniz tşkler