Halk yatırım 40.000 lotu satışa koydu, önce 14.90 olmadı çekiyo 14.89 a, baraj yapıyor haspam
Printable View
Halk yatırım 40.000 lotu satışa koydu, önce 14.90 olmadı çekiyo 14.89 a, baraj yapıyor haspam
12. 46 milyon işlem adedi 15.24 kapanış. Demek ki birileri hatta bayağı çok birileri uyuyan devi farkedip uyandirmaya karar vermişler.
üçde olsa yukarı, beşde olsa yukarı başka nere gidecen. Lakin endeks bozulmasın.
Hacim bir önceki güne göre yine kondisyonunu devam ettiremedi
Yarın yeni bir zirve yapman gerekti ama tahtacı tekniği tınlamıyo
Endeksle beraber yükselemiyor. Sektöründeki hisseler yükselince yükselemiyor. Olumlu bir haber gelmeden yükseleceğe de benzemiyor.
gelen güzel haberleri heba etti.haberlerle tavana gitti ama ertesi gün ve sonraki gün aldığından fazlasını verdişu pandemi sürecinde gelen güzel bilançosu bir işe yaramadı.anladığım kadarıyla vur kaççı birileri tahtada iş yapıyor.özellikle günlük 15/20 kademeye al sat yapıyorlar muhtemelen gücü olmayan bir grup yada kişiler.tavana bağlayıp hemen ordan gelene geçene veriyorlar ve ertesi gün hemen verdiklerini alttan almanın derdine dşüyor.iyi bir güçlü bir grup girmedikçe yada patronla anlaşmadıkça bir cacık olacağı yok maelesef
Hisse bu endekste 16 ustu olmaliydi bugunde adi kurumun serefsizin biri robot kullanip hissenin yukselmesini engelliyor .bu robotlar bu borsadan yok edilmeli artik
15.20 de surekli robota satis yaptiriyor gecirtmiyor endeks kac oldu haberin var mi tahtaci o.bunun cocugu
7-7-5_3 robotunun amk madem daha fazla cikmican dosedim sana 15.22 den tepe tepe kullan dingil tahtaci 😝
Cemtaşa yüksekten yatırım yaptıktan sonra yükselmesini ve kara geçmeyi boş yere beklediğim 2.5 aydır kendimi ödüllü bir filmi izlerken, hiç bir keyif almadan acaba ilerleyen zamanda bir şey anlarmıyım, ya da heyecan duyarmıyım diye beklemeye, en çok satan kitaplardan birini alıp, okumaya, ama hiç sürükleyici olmayıp, bu kitap nasıl olurda en çok satanlar arasında yer alır sorularına cevap ararken kısır döngüye girmeye benziyor. Cemtaş, bir çok platformda alınıp beklenecek en iyi hisse diye lansediliyor. En çok satan kitabı almamak, ödüllü filmi izlememek gerektiği gibi, bunun gibi geleceğin hissesi diye reklamı yapılan hisseyi almamak gerekiyormuş. Ha bugün yükselir, ha yarın yükselir derken endeks uzaya gitti. 2 masa 4 sandalye şirket hisseleri 5 e katladı. Cemtaş ise daha 15 üzerinde tutunmayı başaramadı.
Bir şirketin var , birgün birisi geliyor diyorki şirketine beni üç veya 5 aylığına şirketine ortak edermisin param ölçüsünde , ve kabul edildi şirketin bir değeri ve kazancı var , sen üç beş ay sonra şirket sahibine su kazancimin payını bana ver birde ben şirket ortaklığını sana geri veya başkasına bir kaç katına satmak istiyorum desen , şirket sahibi sana ne der veya neresi ile güler ;) ? !! Borsada bir şirkete ortak olmak dan ne farkı var , ama malesef bir çok yatırımcı istiyorki bir kaç ayda üçe beşe katlasin , biraz oyunu kurallarına göre oynamakta fayda var :) , kalın sağlıcakla
Şirket sahibi şirketi herkesden daha iyi biliyor degerinide, algı oluşturarak veya değişik hilekar liklar ile şirketin 10 lira değerini biliyordu diyorsun ya 5 ise almazmisin yada toplamazmisin , oda öyle yapıyor , bunlarla ne spk ne başka biri , yada şikayetler başa çıkmak zor. Çünkü kuralları biliyor minareye kılıfı hazırlamış zaten , burda bana göre bir dirket mutlaka birgün değerini buluyor , sadece değerini 25 senedir buldurmayan bir çakal hak bilmez , kendi ile şirketinde diğer dünyaya götüreceğini çok kötü inanmış bir it ile ortak olduk , bizim hatamız bu olmuş :)) eee ticaret bu , hele terazinin mizanida kaymissa üstelik durum ortada , ama herhalukarda bir şirkete üç beş gün ay ortak olunmaz , olunursa kumar olur , formlarda ki şikayetlerin bir çoğu dikkat et bu doğrultuda , kal sağlıcakla :)
Nasıl bi kağıda denk geldik anlamadim ki. Yüzde 7 yükselmiş 24 milyon sdet işlem yapılmış kağıt için tek satir yazi yok
Sabir sabir sabir sabir
Hisse in hedefi nedir.
Destek direnç çalışan var mi
Gulesim geldi hisse tavan olsa 2 satir yazan yok. Destek direnç çalışan soruyorsun. Okunmayan yazılmayan sayfaya kim niye grafik atsin. Sozlerim size degil sayfanin hissenin sahipsizligine
Bizim millet malum trene arkadan binmeyi seviyor. Tren gitsin gelirler.
16.45 üstünde 2-3 gün kapanış gelirse yatay alanı yukarı katlamak isteyebilir.20 tl kısa-orta vadede teknik katlama seviyesidir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...3c50caa1cd.png
Spek abiler bizimle testis geçiyor. Tamam oldu satarız, siz merak etmeyin. İyi seneler...
Özel Durum Açıklaması
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/895986
Orta ve uzun vadede 100 leri gördüğünde yeni EGEEN demeye başlarlar.Bu şirket büyümeye odaklanmış ve ülkemizin gurur kaynağı şirketlerden olacağına inancım tamdır.Yatırımcı olanlar sabırla o güzel günleri görecektir.Hem yatırım hemde teşvikleride alıyor.Sağlam adımlarla yoluna devam ediyor ve edecek inşaAllah.Sabreden kazanır.Kesinlikle YTD.
Ertelenen temettü vardı, onun için baskılayıp mal topluyo olabilirmi ?
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/896599
16,45 üstünde kapanış şart.
bu olursa mavi yükselen kanalın üst bandı test edilir.
üst band 17,00 seviyesinden dirençtir.
kanal üstü kapanışlarda 17+2,3=19,30 kısa vadede beklenebilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...efd072fa14.png
Adamın ekmek teknesi daha önce 7 çıkarıp 6.20 basardı. Hergun 16. 16 45 ..corbayi..kapıp gidiyo..20 getirse kime satcak..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16.24 üzeri güzel 15.45 altı üzer..
Bu tahtada iki grup çatıştı. Bakalım nereye gider bı işin sonu.
:) şirket bugün temettünün ikinci taksisine karar vermiş.11.01.2021 tarihinde hisse başı 0,0328083 TL hayırlı olsun
En dandik kağıtlar bile rüzgara kapılmış yükselirken burada birilerinin ısrarla aşağıya zorlaması herhalde ky yi tezgaha getirme çabası sanki. Yani diyorlar ki bak bu gitmiyor satın bunu . Gidin kaçan trenleri yakalamaya çalışın. Bende diyorum ki ben bu trenden inmem. Cam kenarında yer kapmışım . Illaki bu tren kalkacak. Sonra arkasindan koşmakla uğraşamam. Portfoydeki kağıtlardan sattikca bunun payını artırıyorum. Yani bu gidişle tek kağıt bu olacak portföyümde
Dediğiniz gibi bugüne kadar bekleyenin başka yerlere gitmesi çok zor durum :)
Temettü den önce flamanın sapını yedirmese bari bize.
Eyyy bu hisseyi baskilamaya çalışan arkadaşlar birakin artik yakasını. Elinizdeki malları boşa kaptiriyorsunuz. 16 20 ye gelince taş koymaktan vazgecin.15 50 15 80 arasından ben geldikçe az çok demeden alıyorum. Baskalarida alıyor. Bunları geri almaniz çok zor. Çünkü bunun ayarindaki kağıtlar uçtu . Örnek jant egegub hekts sasa algyo . Bunlar kar eden kağıtlar. Bunlar giderken cemtasi daha ne kadar tutabilirsiniz. Başıboş hertarafa saldiran gözükara yenitip borsacilarin bu kağıdı farketmesi çok sürmez. O zaman görürsünüz eb.niz.n ..... sini