Zamanı gelince sana bu yazdıklarını hatırlatacağım. Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek.
YTD
bak sevgili kardeşim benim senle bi problemim yok sana bir şey ispat etme derdinde de değilim. benim kızdığım olay şu.
biz bazı şeyleri göze almışız ve nerdeyse sonuna gelmişiz haftaya ihale var bi anda pyasaya çıkıp kafa karıştırıyor sunuz. ben senin yerinde olsam bu inançla elimde hisse varsa sessizce satar giderim eğer hissen yoksa bu alaka birden nereden çıktı. biz bardak da bunu göze aldık sonuçta gözaltı pazarına yatırım yaptık bu kadarına kafamız basıyor.
Eğer seni kıracak bi sözüm olduysa Özür dilerim
Sözdemir geldim kardeş burdayım boş ver milleti neden bu da emnis artı serve gibi uçmasın haftaya görürüz anlamadığım hisse madem kötü olacak ne geziyinuz la burada kötü olursa millet tib satışı felan zaten biliyordu ama bi de aksi olursa külliyen borsa herseyi alirsa bir babayigid hayalinn dedigi gibi socar felan o zaman ne derler ytd
Hayalî bir sorum olacak şimdi tib satışı deniyor ihale sonucu Tmsf naksanı komple satabilir mi katarlilar ya da başkası hepsini aldı 200 milyon euro adamlar hepsini alır o zaman is degisir ama böyle bir satis olur mu olasilik var mi ytd
Sayın Egitimci öncelikle selam ederim .Benim araştırmalarıma göre büyük ihtimalle Naksan gurup halin de satılacak bilgisine ulaştım bu sefer satılacagı kesin deniyor .Zaten önceki ihale rakamından bir degişiklik olmadan aynı rakamlardan ihaleye çıkıldı .Tibe gelince ya ben bunu defalarca da yazdım .Bu kanun borçlu şirketlerin faliyetini devam edebilmesini saglayan bir kanun bir hüküm .Şayet bu şirketler Tib güvencesine alınmasa idi makinaları binası ve diger tüm varlıkları haciz edilirdi ve faliyetin devamlılıgı olamazdı buranın belli bir borcu donduruldu bu borç satışdan ödenecek .Burada bakın önemli olan aktif ve pasif durumu bu devir olacak . Burada bir daha eski sahiplerinin hiç bir hakkı kalmayacak .Zaten holding yapısı ayrılmış ayrı ayrı da satılıyor .Hiç birinin digeriyle baglantısı kalmamış .Ben acizhane hissedarların durumunu yatırm danışmanlarına sordum avukatlara sordum bana denilen şirket satılır alan kişinin çagrı yapma hakkı vardır dedi bunuda yapar yapmaz alıcının bilecegi durumdur dediler .Sayın egitimci telefonunu özelden yazarsan sana bir paylaşım sunabilirim ytd
Tesk saygılar hayali tel ozelden attim
Bu satış olayının ben Devlet nezlin de ve bayileri nezlinde de çok önemli buluyorum .Çünkü bu şirketler fetö şirketleri ve bunların kimlerin arkasına saklandıkları da herkesin malümü ben devletin cuma günü tepelerine vura vura satacagına inanıyorum bu olay bence çok ama çok ciddi bir olaydır ytd
Bu mevzu derin mevzu bir çok yönü var .Eminim devlet aklı bunu irdeliyordur yani sıradan bir şirket satılmıyor ytd
Cuma kesin satis ongoruyorsaniz bu kagit neden dusuyor.neden tahtaci mal kaptirsinki.bu iste bir is var.yine ihale acaba teklif verenmi cikmicak.birileri erkenmi davraniyor olabilirmi.ha birde ayrica su sorum olacak.diyelimki yine satilamadi.tmsf nasil bir yon belirlicek bu hissede.burdaki deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kisi öngörü ben satılacagı na inanıyorum çünkü alel acele birinci şartnamede hiç bir fiyat degişikligi yapmadan talipli var diye satışa çıktılar yani bu işler oyuncak degil .Evet birincisin de ihaleye çıkıldı talipli olmadı geri dönüldü fakat ikincisi birazdaha farklı bir durum diye düşünüyorum .Fiyat hareketlerini de normal buluyorum sonuç da 1 tl den buralara geldi onu da geç bu gün 250 bin lotu hangi akılsız küçük yatımcı almıştır bak buraya anlam veremem ortada netlik göremeyen ky bunca lotu almaz diye düşünüyorum .Araştırmama görede naksanı socar aldı deniyor ama halı için tam net bir bilgim yok ytd
havadis varmı arkadaşlar
kimseden çıt yok ben havadis veriyim bari.
İhale olmuş şükür. kapa haber düşmüş.
kapalı usül teklif verilmiş kurul değerlendirmesi sonucu ayın 23 ünde netleşecek. hakkımızda hayırlısı.
2021 de de royal deyiz alanlar yatırım yapacak gözaltından çıkacak yol haritası çizilecek. beklenti çok hadi hayırlısı
Herkese hayır getirir inşallah ytd
Ihale iptal olmus.simdi ne olacak bunun hali.bir yatirimci gelmis.oda ucuz teklif etmis.kurul kabul etmedi.keske kabul etselerdi.burdaki yatirimcilar bayram ederlerdi.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi topladılar
Aynı yalancı çoban hesabı aha sattık satıyoruz aslı astarı yok malesef yavaş yavaş Royalin piyasadaki itibarıda kalmayacak herhal de ytd
Koskoca devlet kaynak aktarıp en azından belirli bir borç yükünden kurtaramadı naksanı onca emek çalışma gayret faize gidiyor halbuki borcunu çevirecek kadar kaynak aktarılsa idi içi dolu bir şirket daha fazla deger üretir bu memlekete daha fazla vergi daha fazla istihdam saglardı satarkende degerli bir şirket satılır eminim aktardıkları kaynaktan fazlasını ülkeye kazandırırlardı devraldıklarında 450 milyon borcu olan royal 700 milyon borca çıkmış bu devlete ihanet fetocular içini boşaltıp kaçmış .Ama devletin buraya bir kaynak ayırıp bu şirketi bu faiz yükünden kurtarması gerekirdi .Burası en nihayeti şu an devletin malıdır dört tane yamyama ucuza versin alalım niyetinine bile düşürmemesi lazımdır .İnanın başja bir şey diyemiyorum ytd
https://s12.directupload.net/images/210102/hdqxzjhp.jpg
üç aylık takas
Bu borçlar bağıra bağıra geldi.
İlişkili Taraflardan Diğer Alacaklar 0,00 TL (Yıl 2014 12 aylık bilanço)
İlişkili Taraflardan Diğer Alacaklar 118.513.119,00 TL (Yıl 2015 12 aylık bilanço)
Nakipoğlu Holding Bir şirketi Royal aynı grubun Pazarlama Şirketinden alacaklarını almamış.
Ne yapmış 1 yıl içinde 118 milyon Royal'a borçlanmış.
Paralel yapı FETÖ ne zaman ifade edilmeye başlandı ARALIK 2013
kardeşim devletin bazı organları nasıl olurda ROYAL dan para götürüldüğünü
anlamaz. Şirket o zaman 60 milyon sermaye ve 1.5 TL işlem görüyor.
Piyasa değeri 90 milyon iken şirket 1 yılda 118 milyon TL alacaklandırılıyor.
Alabilirsen bu alacağı . O zaman yuh demiştim.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Başarısız ihale denemeleri ve bu denemeler sırasında çok aktif spek hareketleri.bu gidişat iş TMSF tarafından ciddiye alınana kadar devam edecek sanırım.
Nefis bir bilancooooo 10milyon kar[emoji582][emoji573][emoji573][emoji573][emoji573][emoji573][emoji573][emoji573][emoji573][emoji573]
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esir olmayın bu hissede!!!
Artık bilanço ları düzenli ve zamanında açıklamaya başladı. son iki bilanço da kâr da açıklamaya başladı. maşallah diyelim artık gözaltı pazarından çıkma zamanı geldi mi acaba
Yakında hayırlı haberler gelecek gibi bir his var içimde acep biraz daha mı alsak YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
yanılmıyorsam bu günlerde bilanço açıklanacak. artık bilançolar düzenli açıklanıyor maşallah son iki bilanço da kâr açıklıyor. inşallah bu bilançoda da kâr açıklarsa ki ben kâr bekliyorum heralde artık gözaltı pazarından çıkmak için başvuru yapılır. Şirket zarardan kurtuldu bilanço düzenli bunun karşılığı gözaltından çıkış ve iyi bir fiyata satış diye düşünüyorum. bu yıl bitmeden kağıt çok iyi yerlere gelecek diye tahmin ediyorum. yatırım tavsiyesi değil dir
Yine Kâr açıkladı. artık düze çıktı artık gozalti pazarından çıkma zamanı gelmedi mi
Royal Halı Urla Taşınmazı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 19 milyon 800 bin lira muhammen bedeli ile*Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından (TMSF) satışa çıkarıldı.
TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de yer alan satış ilanına göre, Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ kapsamında oluşturulan Royal Halı Urla Taşınmazı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi.
Söz konusu bütünlüğün kapsamı, şirkete ait İzmir'in Urla İlçesi Yenikent Mahallesi 3272 ada 3 parselde kayıtlı 17 bin 804,80 metrekare miktarlı “Yetmiş Altı Zeytin Ağaçlı Tarla” vasıflı taşınmazdan oluşuyor.
Muhammen bedeli 19 milyon 800 bin lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.
İhale, 22 Mart 2022'de saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakın izleme pazarında olmasa aslında halka açıklık oranı bakımından düşük olması, sanayi kuruluşu olması ve kar etmeye de devam etme durumu göz önüne alındığında spekülatif fiyat hareketleri ile yukarılara çıkabilirdi.
Diğer hissedarların hisse satma şansı da olmadığına göre çok iyi fiyatları rahat bir şekilde gösterirlerdi.
Belki gözaltından çıkarsa iyi fiyatları görebilir.
Bu arada 22 Martta Urla’daki arazinin satışından iyi bir para gelirse fiyatlamaya pozitif etki edebilir.
Bunları dikkate alarak bugün bir miktar giriş yaptım. Ama ilk günden hisse başına 25 kuruş zarar yazdık.
Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.
Teknik analizden pek anlamam, temel analize güvenirim ancak gördüğüm kadarıyla gün kapanışında iki defa 3,60'tan dönmüş. Bu kez bu rakamı aşarsa daha yukarıları hedefleyebilir.
Son reklam kampanyasının başarılı olduğunu düşünüyorum.
En azından marka değerini yükseltmiştir.
Diğer taraftan 22 martta yapılacak arsa satış ihalesi de söz konusu.
Sanki iyi sonuçlar alınacak gibi duruyor.
Ayrıca geçenlerde sabah gazetesinde çıkan haberle şirketin halka açık olmayan paylarının devlete geçmesinin önünün açıldığı yazıyordu.
Sanırım bu haberin de etkisiyle yönünün yukarıya çevirdi.