Kront eksi 10 yapmis mahvetmis
Printable View
bugün 50k ziraat bist30 byf sini aldım sattım denedim. hacim az görünüyor ama satışta sorun yapmadı gelince sattı. günlük kar 300tili kvba dan iyi oldu en azindan. yatirim tavsiyesi değil
Hisse payı olan fonlar için iyi bir gün oldu. Yarında olumlu gözüküyor. Uluslararası borsalarda çıkışta.
Amerika borsaları ilaç haberiyle yukarı yönlü.
ha bu arada %60 portföyümü olusturan eib efendi halen bilicide israr etmişse derhal tümünü satarım. bilici nedir arkadaş
Arkadaslar kvba takip ediyordum. Dun itibari ile ipv iş bankası eurobond fonu aldım. Zamanlaması doğru mu?
Gilead haberi ABD'yi uçurdu...
Şans işte bu.
Brent güzel kar birakti ..bereket versin..
İkinci bi satış dalgasi olabilir sonra yön yine yukarı
IPJ fonu nasil gozumden kacmis ya.. bu fon cds ve dolar hareketine endeksli bi fon galiba yanlis anlamadiysam
Myfinans sen eurobond fonlari hakkinda bilgi sahibiydin gecmis mesajlara bakmayim bi karanlık odayı aydınlatır mısın
Kapanıştan garanti aldım 8.41 (maşallah diyelim 41 kere) saat 18:10 da bilanço geldi... 1.670m kar açıkladı bakalım belki yarın gaplı bir açılış yapar endeksi taşır bankalar bist30 fonları da hala cazip kaldı. bankaların gitmesi lazım artık
Bugün bakalim powell amca ne kadar güvercin olacak..
IPV aldım sattım o dönemde iyi getirmişti.
IPV türk tahvillerini içeriyor.
Doların fiyatı ve Türkiyenin ihraç ettiği yeni tahvilerin faizleri önemli oluyor.
Aynı KVBF'ler gibi yeni ihraç edilen türk eurobondu düşük faizli olursa IPV kazanır.
Dolar artarsa IPV kazanır.
Ama şunuda yaşadık dolar sabit kaldı hatta düştü ama bizim CDS'ler arttığı için yeni eurobond faizleri yüksek geldi ve IPV ciddi zarar yazdı.
Dolar artacak ve bizim CDS'ler düşecek diyorsanız IPV alınır.
Yoksa TDG daha uygun bence.
Onda Türk eurobondları değil ABD, Ekvator eurobondları falan var.
Vakıf KVBF 0,032 getirmiş.
Un ve sağlık uçuşa devam ederken teknoloji az biraz geride kaldı.
Un ve sağlık fonu istiyoruz.:)
Tdg cok daha stabil ulkemizin durumu goz onune alindiginda portfoyde kucugun bir tik uzeri getiri sagliyor benim portfoyde zararsiz kenarda getiri sagliyor
Ama turkiyenin cds i 200 leri gorur dolar doyt dokcan olacak diyorsaniz bu fon sizin fonunuz degil [emoji4]
Bereketli iftarlar olsun afiyet olsun
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kira sertifikası fonu alış talimatı vereli 4-5 saat oldu kendimi ev almış günlük kiraya veren p gibi hissediyorum :)
Yalnız 3 farklı banka ile calisiyorum ozel birikimde calisan kimse fonlari buradakiler kadar bilmiyor ..hepsi agzi acik benim anlattiklarimi dinliyor..buradaki arkadaslarin hepsine bana kattigi her bilgi icin ayri ayri tesekkür ediyorum
Kendimde arastiriyorum cok fazla burdaki bilgi cok taze ve verimli..
Selamlar 0.077762 dunkü fiyat .0.077783 bugünku fiyat olan yht fonu gunluk m.k Ne olur sayin forumdaslar.ben 28 gibi hesapladım .unutmuşuz :)
Tte gün içinde +5 iken şu an +1 lerde resmen içini boşalttılar nasıl işler dönüyorsa.