Sirket kap hbrleri kapali bistte mail ile sordum basvuru yapmislar eksikler var sirketinizle konusun deniyor eksik olan bu yil sonu kar bilanco bu yili gectik artik 2022 subat mart issallah
Printable View
Ben de þunu söylemeye çalýþýyorum.
Þirketler Ocak ayýnýn sonunda da bilanço gönderebiliyor. Mart son tarih olmasý lazým.
Pandemi bahanesiyle bu süre daha da uzayabilir. Bununla ilgili SPK sayfasýnda da bildirim yapýlabilir. Kap kapalý ancak 113. Sayfada linki bulunan SPK sayfasýnda açýklamalar yayýmlanýyor. Bu durumu da yayýmlayabilirler diye düþünüyorum.
Þu durumda en az 7 ay daha bekleyeceðimiz anlaþýlýyor. Umarým tekrar döneriz.
Diðer ortak Ortadoðu gruptan da ses yok ve anlaþýlýyor ki pek umurlarýnda da deðil.
Kapanýþ fiyatýyla yaklaþýk 5 milyon lirasý gitti adamlarýn.
Uzun vadeli yatýrýmcý olduk sayende. Tabi ortada þirket kaldýysa.
Telefonu açan yok maalesef. Birkaç defa aradým ama nafile. Bilgi edinen arkadaþlar lütfen bizlerle buradan paylaþsýnlar. Þu Martta baþvuru olayýný teyit etsek iyi olurdu.
Yeþil yatýrýmýn 9 aylýk bilançosu onemli
Ülkede hukuk yada adalet var mý çok merak ediyorum. Hiçbir þekilde ne haber yayýmlýyor ne de telefona bakýp bilgi vermiyorlar. BÝST desen aldýðý kararýn izah edilebilir ya da adil denebilir bir yönü yok. Bundan daha beter bir çok þirket var BÝST te iþlem gören. Gücü yeten yetene.
Bize düþen herhalde þirket iflas etti denene kadar boþa beklemek.
Þirketin durumu iyiyse bilgi verin bari.
Bir de Whatsapp grubu kuran arkadaþlar sizin grupta toplamda kaç lot hisse var?
Bizim sesimiz vatandaþta az hisse olduðu için mi çýkmýyor acaba?
Son durum itibariyle sanki 2 milyondan az hisse halka açýk görünüyor ve büyük ihtimalle bunun da bir kýsmý yine patronun yanlýlarýna aittir.
sirket sahibi ile spk müþterek el ele devam etmeseler yeþilin 30 kat bedelli soygununa izin vermezlerdi..bunlar birlikte karar alýyorlar..çevirdikleri filim ayaklarýna dolanacak sonunda.
Ygyo’dan 1522 m2 26 adet daireyi 20 milyon liraya almýþtýk zincir gayrimenkul geliþtirmeye. Ýlanlara baktým halen tamamlanmamýþ ancak m2 fiyat 2 bin lira civarýnda satýþa çýkmýþ.
Bu fiyattan satabilirse eðer 30 milyon deðere ulaþýr. 10 milyon kar yazar. Onun yarýsý kphol’ün olduðuna göre 5 milyon oradan bir kar yazma imkaný var. Eline de 30 milyon geçer. Eline geçen nakitle yeni projeye mi baþlar arsa mý alýr orasýný bilemem.
Þu yeni iþtirak olayýný da bir bilseydik iyi olacaktý.
Þu halde zincirin hiçbir yere borcu olmamalý.
Kphol adýna yeþil holding nakit sermaye artýþýna katýldý ve muhtemelen onu ilerde yapacaðý sermaye artýþýna sayacak.
Kphol’ün de borcu yoktur sadece hakim ortaða sermaye avansý borcu olduðunu biliyoruz.
Þirketin bu yýl da kar yazmasý gerekiyor.
Þu ana kadar bildiklerimiz onu gösteriyor.
Geçen yýl kar yazdýysa bunu 2020 genel kurulunda öðreniriz. Bu yýl içerisinde genel kurul yapmak zorundalar diye biliyorum.
Þirkete ulaþabilen arkadaþlardan rica ediyorum lütfen buraya öðrendiklerini yazsýnlar.
Yok kardeþim yok. Telefonu açmýyorlar, maile cevap vermiyorlar.
Ercan PEKALP neden istifa etti acaba. 2 yýl önce topladýðý hisseleri Kamil Yeþile devretmiþti.
Ayrýca; kapanmadan önceki son hafta ortadoðu grup satýþa geçmiþti.
O grupla ilgili de bir durum mu vardý acaba? O yüzden mi attýlar bizi kottan.
La bir bilgi verin olum. Kalitenizi gösterin. Varsa tabi.
Evet sevgili arkadaþlarým,
Malum ismail suna güler holdinge geçmiþ. Buraya da muhsin danýþman gelmiþ ama henüz tanýþamadýk çünkü telefonlarý açan yok.
günlerdir arýyorum sekreter bile yok. önce bekleyin diyor sonra kapatýyor otomatik ses.
Zaten hiçbir yerde de bilgi paylaþýmý olmadýðý için maalesef bilgi alamýyoruz.
Soðuk su içme vakti yaklaþýyor mu ne?
Ya da çok önceden mi içmeliydik o suyu.
Bir umuttur yaþamak deyip bekliyoruz iþte.
Bilgi ve duyumu olan arkadaþlarý bildiklerini duyduklarýný paylaþmaya davet ediyorum.
Galiba tek kaygýlanan benim.
Herkes ya geri döneceðinden emin ya da umudunu kesmiþ.
Þirketin sahibinin zaten hiç umrunda deðil.
Yine de bir haber alan olursa lütfen buradan paylaþsýn.
þirketin içi doldu. kar acýklarsa dönecektir.
Moral bozmak yok tekrar basvuracaklar ocak ayinda mecburlar bizde 1 var onlar 9 sirketin tahsislu sermaye artisi oldu zincirin sermayesi yuksettiler icerde 17 milyon nakit ve zincirin kari gelecek acilacak baska yolu yok bu firma acilmassa bistt kapansin
sslinda sirket uzerinde hesaplar var.plani nadil isletecekler bekliyoruz..tabi kagit sayisi az, bir ara adamlar ortaya cikti disardan toplamak icin sonuc olmadi..sermaye kucuk oldugu ucin parsada buyuk olacaktir buna buyuk plan gerekir. bekleyecegiz
günde 2 kez SPK'dan halka açýk olmayan þirketlerin bildirim sayfasýýna bakýyorum.
sanki iyi bir haber gelecek diye. ancak malesef hiç bir haber yok.
parasal problemler çözüldüðüne göre geriye tek biste tekrar basvuru yapmak kalýyor
elexia levent
NOT:PROJEMÝZ 1 OCAK 2022 TARÝHÝNDE TESLÝM EDÝLECEKTÝR.
NOT: PROJEMÝZDE KAT ÝRTÝFAK TAPULARI ÇIKMIÞTIR.
DÝREK TAPU SATIÞI YAPILABÝLÝR.
Bu bilgileri nereden aldýnýz deðerli carizma kardeþim.
Sesi çýkan hepi topu 5-10 kiþiyiz zannediyorum.
umarým hepimiz kaybettiðimizi geri kazanýrýz.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...62395670/detay
8 ekimde ilan verilmiþ.
100 m2 için 1725000 isteniyor. 17250 TL/m2 demektir.
1500 m2'yi 20 milyona almýþtýk diye hatýrlýyorum. Þu halde çok da bir kar yok gibi. 15 bine aldýðýmýz 17 bin olmuþ sanki. Ona da satabilirse eðer.
Ýlanda görüldüðü kadarýyla içeride kalan iþler para olursa 2 ayda bitebilecek iþler.
Diðer iþtirak konusu da önemli.
Umarým düzgün bir iþtirak olur da 2023'e kalmaz iþimiz.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...62379852/detay
Bu ilandan almýþsýnýz þimdi gördüm.
Evet ocakta teslim yazýyor.
Belki de bizim daireleri de satmýþtýr çoktan.
Oradan nakit girdirdiyse þirkete YEÞÝL'in yýl sonu faaliyet raporunda da ortaya çýkabilir.
Kapital Yatýrým Holding A.Þ. , paylarý Yakýn Ýzleme Pazarý'nda iþlem gören Kapital Yatýrým Holding'in (KPHOL) ve iþtirakinin finansal ve faaliyet durumlarý nedeniyle, 31 Aralýk 2019 tarihli bilançosuna iliþkin baðýmsýz denetçi görüþü de dikkate alýnarak, KPHOL hisselerinin 27 Temmuz 2020 tarihinden itibaren borsa kotundan çýkarýlmasýna karar verildiði ifade edildi.
Borcu yoktu, bilanço kar acýklamýþtý, genel kurul 27 temmuzda gerçekleþecek ve bedelli yaparak sermayesini güçlendirecekti. yeni yatýrýmlarla ana pazarda iþlem görmeye baþlayacaktý. kottan çýkarýldý. Küçük yatýrýmcý Maðdur edildik
EMÝNÝÞ AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ , borç içinde , konkordato ilan etti. sermayesi negatifte , denetim raporu sartlý görüþ bildirmiþ, ama kotta iþlem görmeye devam ediyor. Buna göre ortada çifte standart var. Kotasyon yönergesine göre kottan çýkarýlmasý gereken KPHOL deðil EMNIS olmalýydý.
Bist yönetim kurulu tarafýndan sehven verilen bu kararýn tekrar gözden gecirilmesini ve magduriyete son verilmesini rica ediyoruz. Biste tekrar basvuru yapýldýðýnda kotasyon yönergesine göre tekrar deðerlendirilmesini bilgilerinize arz ederiz.
Daha niceleri var sermayesi eksi olan. Adýný yazarak oradaki hissedarlarý tedirgin etmeye gerek yok.
Bizimkinin atýlma sebebinin subjektif olduðunu anlamak için kýyasa falan gerek yok.
Keyfe keder bu iþlemi yaptýlar. Patron ya da diðer ortak iþin içinde olabilir diye de düþünmekteyim.
Çünkü aralarýndaki anlaþmazlýk gün yüzündeydi. Patronun diðer þirketleri de çok iyi olmamasýna raðmen onlar halen borsada.
Diðer ortak ORTADOÐU grup istemiþ de olabilir. Yoksa þirketin tek eksiði faaliyetin olmamasý idi.
Ama faaliyeti olmayan BRMEN'de halen borsada ve öz sermaye diye bir þey kalmamýþ ortada.
Tamamýný da halka satýp çýkmýþ adamlar. Özsermaye eksi 12 milyon.
Bunun en azýndan yarýsý halka açýk yarýsý patronlarda.
Genel kurul toplantýsý duyurusunu yapmak zorunda deðiller mi?
Bu yýl içerisinde genel kurulu yapýlmalý diye biliyorum. Ancak henüz bir duyuru yapýlmadý.
Sabýrla nisan ayýný bekliyorum. Güzel günlerin hayalini kuruyorum.
Bir de güzel haberler gelse içimdeki endiþeden kurtulsam. Maalesef umudumuz endiþeye dönüþüyor. Firma yetkilisi ortada yok ve hiçbir þekilde haber de alamýyoruz.
Umarým dereye su gelene kadar kurbaðanýn gözü patlamaz.
Selametle kalýn.
yeþil bilanco gelmiþ,
Zincir Gayrimenkul’ün gerçeðe uygun deðeri 30 Eylül 2021 itibariyle 27.819.226 TL olarak dikkate alýnmýþtýr.
Ýyi bari en azýndan pozitif negatif de olabilirdi nitekim sermaye artýþýndan önce deðeri negatifti. Hadi hayýrlýsý.
bosu bosuna kottan atýlmýs ...tekrar basvurmasý gerekir.
YEÞÝL'deki faaliyet raporundan alýntýdýr.
28.07.2021 tarihli ve 10375 sayýlý T. Ticaret Sicil Gazetesi ile iþ ortaklýklarýndan Zincir Gayrimenkul
Geliþtirme A.Þ.’nin sermayesi 2.500.000 TL’den 37.643.226 TL’ye çýkarýldýðý tescil edilmiþtir. Artýþla
þirketin sermayesi her biri 1 TL deðerinde nama yazýlý 18.821.613 adedi A Grubu ve 18.821.613 adedi ise
B Grubu olmak üzere 37.643.226 adet paya ayrýlmýþtýr; Yeþil Yatýrým Holding A.Þ.’nin, iþ ortaklýðýndaki
payýnda deðiþiklik olmamýþ olup %50’dir. Bu defa artýrýlan 35.143.226 TL’nin 17.571.613 TL’si þirket
ortaklarýndan Yeþil Yatýrým Holding A.Þ.’nin sermaye artýrýmýnda kullanýlmak üzere Temmuz 2021 ayýnda
vermiþ olduðu sermaye avanslarýndan artýrýlmýþtýr, kalan 17.571.613 TL’lik kýsmý þirket ortaklarýndan
Kapital Yatýrým Holding A.Þ.’nin þirketten olan nakit alacaðýndan artýrýlmýþtýr.
Görüldüðü üzere KPHOL önce Zincir'e para vermiþ ki YGYO'dan konutlarý alabilsin diye. O da parayý Yeþil Holdingten sermaye avansý ya da borç olarak almýþtýr. Yeþil Holdingin %100'ü kamil beyimize ait.
Bu da demek oluyor ki þirket iyi bir konuma gelirse kamil bey tahsisli sermaye artýrýmý yaparak o parayý hisse þeklinde geri alacak, ya da baþka türlü nakit girerse tahsil edecek.
Bir de bir þey dikkatimi çekti Zincirin %50 A grubu %50 B grubu hisseymiþ. A kimin B kimin çok merak ettim doðrusu. A grubu KPHOL'e aitse çok daha pozitif olabilir.
Hadi inþallah be. Düzelsin geri gelsin borsaya. Hem de roket gibi bir dönüþ yapsýn.
Bu hisseyi kapatan bu denetmen ve bu emri veren ahirette ve dunyada iki yakasi bir araya gelmesin 2 sene olacak paramizi pul yaptilar derbeder olsunlar
SAYIN
Gülümser TOZAR
Yeminli Mali Müþavir
Baþ Denetiçi
Bilindiði üzere sizin tarafýnýzdan düzenlenen rapor deðerlendirilerek Kapital Yatýrým Holding A.Þ, Borsa Ýstanbul Yönetim Kurulu kararýyla borsa kotýndan çýkarýldý .
Bizler yatýrýmcý olarak maðdur edildik. Grubun diðer þirketleri ise sizin raporda geçen olumsuz ifadelere raðmen borsa da iþlem görmeye devam ediyor.
Ýler ki yýllarda zararýmýzýn tazmin edilmesi için hukuki deðerlendirmeye mutlaka ihtiyacýmýz olacak.
Þirketle olan irtbatlarýnýz devam ediyorsa borsa da iþlem görmek için tekrar bir deðerlendirme olacak mý ?
Son durumda duzenlediðiniz denetim raporunun arkasýnda duracak mýsýnýz ? Bizlere sunacaðýnýz olumlu bir öneri olacak mý ?
-----------------------------------------
E-posta
gym@gureli.com.tr
E-posta
gureliymm@hs02.kep.tr
https://www.gureli.com.tr/iletisim/
Diðer büyük ortaðýn hisseleri de yeþile geçerse dönüþte çok farklý sektörlerde hýzlý büyüyecek iþlere yatýrým yapabilirler. 0.50 TL olan yeþil yatýrým holding nasýl 250 liralarý gördüyse bu da böylesi küçük bir sermeye ile çok daha yukarýlarý hedefleyebilir.
Ne demiþ bilge;
Ýyi haber ölmedik,
Kötü haber ise halen yaþýyoruz.
Evet þirketimiz batmadý henüz.
Kötü haber ise halen borsa dýþýnda oluþu.
Bir kaç ay daha bekleriz ömrümüz varsa.
Yatýrým tavsiyesi deðildir, zaten istesen de yatýrým yapamazsýn.
Ocak ayin gülümser tozar ve güreli icin kphol yatirimci olarak dava acacam duzenledigi raporda yesil grubuna 3 sirketten bahsedip kphol kapattirdi bist yonetimide yatirimcisini uyarmadan bi cuma isleme kapattilar suc duyurusunda bulunacam sonu ne olursa olsun buyuk bi tezgah yaptilar once yargi issallah sonra her kuruma yazacam
KAP Mobil
Android Uygulamasý
Görüntüle
English
* ** ** ** ** ** ** *Tüm Kategoriler* ** ** ** ** ** ** *Özel Durum Açýklamasý* ** ** ** ** ** ** *Finansal Rapor* ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** *Diðer Bildirimler* ** ** ** ** ** ** *Fon Bildirimleri* * ** ** ** ** *
KAPÝTAL YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.KPHOL
Özet Bilgiler
*
Kurumsal Yönetim
Son Beþ Bildirim
5
24.07.20 18:11
BORSA ÝSTANBUL A.Þ.
Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu / KPHOL
4
24.07.20 17:02
KAPÝTAL YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.
Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri
3
09.07.20 17:46
Ýzahname (SPK Onayýna Sunulan)
2
09.07.20 17:45
1
09.07.20 17:44
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikalarý
BORSA ÝSTANBUL A.Þ.
EN
Gönderim Tarihi
24.07.2020 18:11:35
Bildirim Tipi
DKB
Yýl
-
Periyot
-
Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu
Özet Bilgi
Paylarýn Kottan Çýkarýlmasý
Ýlgili Þirketler
[KPHOL]
Ýlgili Fonlar
[]
Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Paylarý Yakýn Ýzleme Pazarý'nda iþlem gören Kapital*Yatýrým Holding A.Þ. (Þirket)'nin*ve iþtirakinin finansal ve faaliyet durumlarý nedeniyle, 31/12/2019*tarihli finansal raporlarýna iliþkin baðýmsýz denetçi görüþü de dikkate*alýnarak, Kotasyon Yönergesinin 23/1-c ve 23/1-d maddeleri kapsamýnda Þirket paylarýnýn*27/07/2020 tarihinden itibaren*Borsa kotundan çýkarýlmasýna karar verilmiþtir.
E be denetmen ve bist yonetimi gureli ailesi raporda istiraklerinden dolayi guzel rapor amasi var peki ortagi olan yesil yatirim holdingin yuksek bedellisine izin veren bist yonetimi ve denetmenler bizim gibi tc vatandasin yillarca biriktirdigi emegini bi denetmen vermis oldugu kararla hic eden kurum 16 Ay oldu ne bistte nede spk derdimizi anlatamadik artik SUC DUYURUSU VE DOLANDIRICILIK DAVASI BASVURACAM denetmen hazirlayan gureli ailesi ve bist yonetimine
Tam Set Finansal Tablolara Ýliþkin Denetçi Görüþümüz
Þirket'in 1 Ocak- 31 Aralýk 2019 hesap dönemine iliþkin tam set finansal tablolarý hakkýnda 2 Mart 2020 tarihli denetçi raporumuzda, 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanununun ("TTK") 402. maddesinin üçüncü fýkrasý uyarýnca; BDS 570 "Ýþletmenin Sürekliliði" çerçevesinde, iþletmenin öngörülebilir gelecekte faaliyetlerini sürdürüp sürdüremeyeceðine iliþkin açýklamaya "Ýþletmenin Sürekliliðiyle Ýlgili Önemli Belirsizlik" paragrafýnda yer vermiþ olup, finansal tablolar üzerinde olumlu görüþ bildirmiþ bulunuyoruz.
Gureli bagimsiz denetmen raporu
30.12.2019
Abi komik bunlar nasil bi dunya nerde yasiyoruz
KuruluþuDenetim TürüGörüþ TürüMGI BAÐIMSIZ DENETÝM A.Þ.SürekliOlumlu
YÖNETÝM KURULUNUN YILLIK FAALÝYET RAPORUNA ÝLÝÞKÝN
BAÐIMSIZ DENETÇÝ RAPORU
Yeþil Yatýrým Holding Anonim Þirketi
Yönetim Kurulu'na
1) Görüþ
Yeþil Yatýrým Holding Anonim Þirketi'nin*("Þirket") 1 Ocak- 31 Aralýk 2019 hesap dönemine iliþkin yýllýk faaliyet raporunu denetlemiþ bulunuyoruz.
Görüþümüze göre, yönetim kurulunun yýllýk faaliyet raporu içinde yer alan finansal bilgiler ile Yönetim Kurulu'nun Þirket'in durumu hakkýnda denetlenmiþ olan finansal tablolarda yer alan bilgileri kullanarak yaptýðý irdelemeler, tüm önemli yönleriyle, denetlenen tam set finansal tablolarla ve baðýmsýz denetim sýrasýnda elde ettiðimiz bilgilerle tutarlýdýr ve gerçeði yansýtmaktadýr.
2) Görüþün Dayanaðý
Yaptýðýmýz baðýmsýz denetim, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu ("KGK") tarafýndan yayýmlanan Türkiye Denetim Standartlarý'nýn bir parçasý olan Baðýmsýz Denetim Standartlarý'na ("BDS'lere") uygun olarak yürütülmüþtür. Bu Standartlar kapsamýndaki sorumluluklarýmýz, raporumuzun Baðýmsýz Denetçinin Yýllýk Faaliyet Raporunun Baðýmsýz Denetimine Ýliþkin Sorumluluklarý bölümünde ayrýntýlý bir þekilde açýklanmýþtýr. KGK tarafýndan yayýmlanan Baðýmsýz Denetçiler için Etik Kurallar ("Etik Kurallar") ve baðýmsýz denetimle ilgili mevzuatta yer alan etik hükümlere uygun olarak Þirket'den baðýmsýz olduðumuzu beyan ederiz. Etik Kurallar ve mevzuat kapsamýndaki etiðe iliþkin diðer sorumluluklar da tarafýmýzca yerine getirilmiþtir. Baðýmsýz denetim sýrasýnda elde ettiðimiz baðýmsýz denetim kanýtlarýnýn, görüþümüzün oluþturulmasý için yeterli ve uygun bir dayanak oluþturduðuna inanýyoruz.
3) Tam Set Finansal Tablolara Ýliþkin Denetçi Görüþümüz
Þirket'in 1 Ocak- 31 Aralýk 2019 hesap dönemine iliþkin tam set finansal tablolarý hakkýnda 02 Mart 2020 tarihli denetçi raporumuzda, 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanununun ("TTK") 402. maddesinin üçüncü fýkrasý uyarýnca; BDS 570 "Ýþletmenin Sürekliliði" çerçevesinde, iþletmenin öngörülebilir gelecekte faaliyetlerini sürdürüp sürdüremeyeceðine iliþkin açýklamaya "Ýþletmenin Sürekliliðiyle Ýlgili Önemli Belirsizlik" paragrafýnda yer vermiþ olup, finansal tablolar üzerinde olumlu görüþ bildirmiþ bulunuyoruz.
BUDA YESIL YATIRIM HOLDING 31.12.2019 DENETMEN RAPORU SIMDI IKI RAPORDA AYNI BIST YONETIMINE YARGIDA HESAP SORACAZ BIZ UGANDA VATANDASI MIYIZ MADEM UC SIRKETTE SORUN VAR DIYE KPHOL KAPATIYON YUZDE 2000 KUSUR BEDELLIYI ONAY VERIYON BIZIM SUCUMUZ KPHOL AYRICALIGI NEDIR ORTA DOGU ENERJI PAYIMI NASIL BI TEZGAH BIRININ KEYFIYLE SIRKET AC KAPAT EY BIST YONETIMI SAVCILIGA TIPIS TIPIS GELECEN HAKKIMI BIRAKMAM
BIST yönetim kurulu tarafýndan soyuldugumuz ortada. Hukuk guguk mu ?
Ýstanbul'da yaþayan arkadaþlardan þirket merkezine ya da irtibat telefonunun ucundaki þahsa ulaþabilecek birileri varsa son durumu sorup aldýðý cevabý bizimle paylaþabilirse çok iyi olur.
Ay sonuna kadar genel kurul duyurusu yapýlmasý lazým sanki.
Beklemedeyiz.
Açýk kaynaklardan bir bilgi bulabilir miyiz diye her gün bakýyoruz nerdeyse.
Sabýr.
DOBUR almýþ olsaydým þimdi milyonerdim.
KPHOL aldýðým için batýk durumdayým.
Hayal aleminde yaþýyorum.
Belki bir gün bu da yeniden açýlýr ve o fiyatlarý görür diye.
Arkadaþýn biri cuma günü þirkete gidip görüþmüþ baþvuru yaptýk cevap bekliyoruz demiþler iþin takipçisiyiz uðraþýyoruz demiþler eski baþvuru mu yeni baþvurumu onu öðrenememiþ