https://www.bloomberght.com/goldman-...kliyor-2259621
N kolayda bir tuzak sezdim sanki.. 10 +1 lerin günü geldiğinde 60 günü doldurup bozdurup yeniden alırsanız stopaj yüzde 10 dan yüzde 15 e cikacak..bilginize
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuzak demek doğru olmaz tabi.
Bozacağınız bononun detay bilgilerine bakın
Eski bonolar hala %10 stopajla devam ediyor
%15 stopajlı bononuz varsa onları bozup almak düşünülebilir belki
Ama 60 günün yeniden işleyeceğini ilk 60 gün 1 puan eksik alınacağını da dikkate almak lazım
Kısaca iyice hesap etmekte fayda var
Arkadaşlar, NKolay bono da stopaj ne zaman 15 oldu ? Nedenini bilen var mı ? Bankalarda normal mevduat faizi gelirinde stopaj halen %15 mi ?
Borsadan anliyor bizim gencler...tam zamaninda aliyor.
Burgan 91 gün üstüne de faizi 10 yapmış.
365 günden fazla vadeye ise 10,5 vermeye başlamış.:)
Enteresan hamleler
Bugün TCMB webinar da arz şoku sebebiyle. Enflasyon geçici diyordu. Oysa ppk da temkinliydi.
Yine karışık sinyaller.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduat faizinden ümidini kesenler borsaya bakmıyorum demesinler. Ralliyi kaçıranlar için güzel fırsatlar sunuyor şu aralar. Bunu söyledim diye kızmasın arkadaslar. Kâğıt ismi vermedim çünkü.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İKi yıllık tahvil faizleri %10 u geçti yavaş yavaş kıpırdanmalar başladı ayrıca bankaların yıllık enflasyona endeksli mevduat faizleri (366 gün için) + 0,5 ten 1 çıktı Sıfır stopajlı olandan
geçen sene bu zamanlar % 18 falandı galiba faizler yanlış mı hatırlıyorum
anlayamadığım nokta şu ki
dolar faizlerinin sıfıra yaklaştığı bu zamanlarda, burgan diğer bankalardan nerdeyse iki kat faizi nasıl verebiliyor?
Anlaşılan herkes borsaya kanalize olmus. Tik yok burada.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada gömülü altın bulundu herhalde yükseldikçe yükseliyor YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doral sabit hat gibi oldu.ne zaman ararsan ayni numara[emoji39]
İktidar , Boşuna iş başına gelir gelmez Medyayı kendine bağlamadı. medya en büyük güçtür. Hatta Silahlı güçlerden daha etkili güçtür. ABD ve İngiltere yıllarca film ve medya ile sektörüyle tüm dünyaya istediği algıyı verdi.
Biz de her gün hangi kanalı açarsak açalım ; hepsi farklı sıralamalarla ama tek kaynaktan verilen tek tip haber ve sohbet izlemek durumunda kalıyoruz. 40 gün ne dersen o olurmuş hikayesi tam da burada tutuyor.
Her gün Borsada kazanılan para, otomobil ve gayrimenkul kazancı işlenince , sabah kalkan gideceği yola direkt yürüyor.
TL bir iluzyondur...
Syg,
Garanti aylık TL faizini 8.25 yapmış 200K üstü
dolar hala % 0.10 veriyor faiz yok.
Bu arada Beyazıt'ta döviz büfeleri doları alış: 6.905 satış: 6.915 an itibari ile.