https://www.ensonhaber.com/istanbulu...i-satildi.html
Printable View
Ya Arkadaşlar,YGYO aynı gün 2 saat sonra bu haberi yayınladı,bunu okumadınız mı?
07.11.2019 tarih ve saat 13:57:38'de duyurulan açıklamaya istinaden, Alıcı taraf olarak sehven ICBC Bank yazılmış olup konuya esas Alıcı, yabancı fonu temsilen ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'dir.
Henüz satış sözleşmesi imzalanmamıştır. Sözleşme koşullarının belirlenmesi için görüşmeler devam etmektedir. Sözleşme imzalandığında gerekli bildirim tarafımıza yapıldığında derhal Kap'a duyuracağımızı başkaca mecralardaki söylentilerin esas alınmaması gerektiğini saygıyla yatırımcılarımıza ve kamuoyuna sunarız.
Yatırım yöntemimi değiştirmem gerektiğinin farkındayım bu çok kolay olmayacak, yılların tercihi ve alışkanlığı
almayı düşünüp de almayıp kaçırınca hisseyi artık ardından koşmuyorum ekseriyetle
teknikçiler bu konuda avantajlı hisse tredini belli ettikten sonra alma stratejilerin de ekseriyetle haklı çıkıyorlar
zaten şöyle bir deyimde var'' hisse yükseliş trendinde ise yatırımcısını yukarı taşır, yok hisse yatay yada düşüş trendin de ise yatırımcı hisseye hamallık eder'' bu çok doğru.
Hala boşaltmadınız mesaj kutunuzu, yukarıdakileri yazmıştım.
sn kitapcı dediğim dedik kim ne alıp sattığı,temel verileri umrumda değil ben cizgilerime inannırım
gerek hammallık yaptık sayın 2 aycık ama sonunda kazanan ben oldum
ha dediğim dibi bu iş burada bitmedi
rakamları size verdim
gelirse ki bu bürüt ile gelmesi gerek tüm lotlarımı geri koyarım
yatırım öyle 3-5 gün,hafta ile olmaz
bunu pkart ta 320 lerde iken söylemiştim sizde inceden laf sokmuştunuz :whistling:
benim zaman kavramım yok
ekmek alacak para cebimde olduktan sonra gerisi önemli değil ytd
msj kutum boş topiklerde artık yazmayacağımı belirttmiştim
bol kazançlar
Bu sirket d tipi senet iken tariho zirvesini gordu yani 35 li fiyatlardan cok fazla satis yapmis olacagini sanmiyorum ve yaklasik olarak 50 m lik bir yatirim yapilmis yesil yatirim holdingde bu sirketi parlatmak ise amavi wowwo yu bir sekilde arz edilecek wowwo nun diger %50 ortagi kim bir de ona bakmak gerekiyor gecen yil bu arzi yapmamis olmalari bir nevi dogru bir karar oldu zaten arzda yeterli talep gormeyecegi kesindi bu yil bir cok belirsizlik ortadan kalkiyor
Bugune kadar yapilan degerleme kari ortada parasal bir kar yok ama wowwoda iyi bir potansiyel yakalarlar o zaman her sey degisir son faliyet raporunda ahmet atakin payinin % 4 lere dusmesi manidar
Wowwonun % 1 kapital holding tarafindan 6 m e alinmis
Wowwo 2017 de 25 m e yakin kar yazmis wowwonun sermaye artisina bakinca oyle yazilmis
Yesil tower205 ın satışını gizliyo imza gününe kadar hisse topluyolar
bugün tam lasvegas kağıdı oldu!!!!!
Güzel süründürecek ama çorbayı da içirecek gibi tahtacısı hubvc tahtacısıyla kanka gibi🧐
Yesil tower205 satış tmm buralar dp yaptı
Tower 205 satışının yeşil yatırıma ne gibi faydası olabilir. Ben bunu anlamış değilim ❗
Çünkü;
Zincir Yapının Yeşil Yatırım Holding ile ilgili ortaklık yapısı yoktur. Yeşil Yatırım Holding Zincir Yapıya ortak değildir.
Bu nedenle bu satışın yeşil yatırım holdinge nasıl bir faydası olabilir.
Yarın bende geliyorum ama çok değil brüt ne zaman bitiyor
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski ismi levent tower mış. Levent tower ı satıyorum diye gömüyordu geçen sene patron yeşil. Şimdi ismi değişmiş istanbul towers 206 yı satıyorum diye gömüyor 1 yıldan fazladır var bu terena. Satış haberi gerçekse ve ICBCT tarafından doğrulana kadar bu patronun haberlerine itibar etmemek lazım
Son 3 ayda piramit ve tacirler çok mal vermiş, hala da satıyorlar, bunlar patron mu yoksa yönetimde anlaşamadıkları birileri mi, bu kadar hisse satışı normal değil
Burda sabreden güzel ekmek yiyecek gibi görünüyor. Şahsen bir miktar alım yapmayı düşünmekteyim.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnız dikkatimi çeken bi husus var tüm yatırımcı kuruluşlar aynı gün aldığı hisseyi 3 e 5 e bakmadan zararına satmakta. Biraz daha bekleme moduna gectim
Ben çok O.Ç gördüm ama bunlar kadarını hiç görmedim !! Endeks 110 bin olmuş başka yukselmeyen hissemi kaldı onun bunun çocukları !! Beedelli açıklayanlar bile % 40 gitti !! Sereften yoksun insan yeter insanlara eziyet ettiğin , bırak şu hisseyi artık !...
Bu Yesil grubu İstanbul'dan hiçbir beklentisi yokmu !? O bölgede çok fazla arazi almıştı diye hatırlıyorum , neden hiçbir hareket yok anlamıyorum !..
https://i.hizliresim.com/gPQXlZ.png
diğerlerini yukseltip burdan mal çıktılar...ytd
Kartal TACIRLER grubu son lotunuda sattı. An itibariyle 550.000 lot. Hisseyi baskilayacak ne piramit nede tacir kaldı.
Bunlara Acıkcı sevici Galip lazım ki alayını sevsin !...
Son pasta durum nedir
Bitmedimi satışlar
Ne oldu ki herkes satışa geçti
Tahta elmi değiştiyor bu ne satış böyle
tahtaya davetsiz gelen piramit döküldü, çapı yetmedi.
Tahtaya davetsiz gelen herkes dökülüyor zaten bist yeni rekorları kırarken SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün neden düşmedi bu kağıt acaba
Piyasa Değeri(USD)
12.976.543
Piyasa Değeri(TL)
75.735.000
Özsermaye(TL)*
193.546.645
Sermaye(TL)
6.750.000
Net Kar(TL)
-302.820
Dönem:
** 2019-9