https://i.hizliresim.com/k9fmfui.png
Printable View
Bu şirketle ilgili birkaç araştırma yaptım muazzam bir potansiyeli olan bir şirket
Kurumsal şirket
Urun gamı geniş
Katma degeri yuksek urun
Bircok sektore urun uretmesi
Navlun fiyatları nın hızla duşmesi
Karbon emisyonu ile ilgili yatırımları
ABD alt yapı yatırımlarından pay alabilecek bir şirket olması
Son çeyrek stoklarının ciddi derecede yulselmesi
Halka açıklık oranının duşuk olması
PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kısada uyumsuzluk başladı yine ya alta yazılanları topladı ya da artık spekle birlikte tekrar birileri toplamaya başladı
yabancı veya yüklüce birileri alıma başladıysa(kısada satmayacağını bildiğinden)mecbur düşükten mallanmalarına izin vermemek için kopuş gelebilir
26.73 desteginden guç topladı 27.34 ustu daha guçlu olacaktır birazcık hacime ihtiyacı var mudavimleri ozbal ve erbos a gore cok geride kalan bir senet ama temel anlamda begendigim bir şirket 300 milyon piyasa degeri var bana gore kelepir hisse
Dolar bazlı 300 milyon dolar belirtmemişimPPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7 tane uretim tesisi ve o kadar urun geliştirme degeri 287 milyon dolar mı ediyor hisse kelepir Di şimdi teneke oldu yahu sen çelik sin çelik
28.40 ve 29.25 den sonrası çok güzel olur
Hisse dolar bazlı 5 dolardan 2 doların altını gormuş hisse donemsel olarak baktıgımda genel olarak Aralık ve ocak ayında ciddi yukseliş yapmış sanırım bedelsiz hisselerinden dolayı 9 aylık bilancoda 2. 2 milyar stok degeri ve 5.8 milyar duran varlıgı olan bir şirket stok deger artışı ve maddı duran varlık deger artışı da dolar bazlı artması beklenir boyle enflasyonist donmelerde ve devulasyonun oldugu donem lerde kasasında doviz i ve duran varlıgı guçlu şirketler direk gozume çarpıyor en onemli kriterim ise ihracat yapıyor olması
29.8 iyi direniyor buradan guç toplar salmaz ise iyi olur
Ben ümit ediyorum ki,
1-ABDdeki üretim tesisinin ortaklığıyla
2-Halkalıdaki fabrikanın taşınması ve arsasıyla ilgili
3-BRYAT'ın yatırım bankası olmasıyla iligili bir gelişme olacağına dair haber bekliyorum
Muazzam bir grafigi var benzersiz golden cross yapabilir 4 saatlikte doj yapmış sonrası teyit almış gunlukte ise doj yapmış teyit pazartesiyi bekliyor haftalık ve aylık rsi 70 e yakın macd her ikisinde de yukarı kırmış dolar bazlı ise 2 dolar destek olmuş ve ikili dip yapmış
30.90 kırılırsa ölçümü tam da tavana denk gelen saatlikte çanağımız var
Şirket için hem çelik sektoru hemde enerji sektoru ile ilgili guzel gelişmeler var fakat tahtacı sı çetin ceviz cıktı endeksten bryat ve bedelsizlerden bagımsız hareket edemiyor
bu haftayı 30.44 altında kapama ısrarı sürüyor...malsız çulsuz izliyoruz..
Pala döndün dolaştın dediğim yere geldin..:kahkah: şaka bir yana böyle bir şeyi hiç beklemiyordum..
satışlar oldukça sert, bankalar kurban bayramıymış gibi, gelene gidene şeker verdi.. bu arada bizde Brsan dan nasibimizi aldık .. günlükte oldukça sağlam bir destek olan (lacıvert) 27.50 desteği çalıştı.. altta 26.70 ve 26.08 destekleri mevcut.. adam olacak çocuk 28.60 ve üzeri..bu haftalıkta 30.44 ve üzeri.. günlükler ve haftalıklar bu bar ile salım çayıra olsa da aylık halen güzel..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/gkqcomk.png
bu arada xu100 ile ilgili bir yorum da yerinde olur diye düşündüm.. bir düzeltme sürecine girdiğimizi söylemeye gerek yok ilk durak lacıvert 2010.20 eğer yukarı devam edeceksek 2145.62 üzerine çıkmamız lazım.. ( aynı zamanda burası iyi bir satış yeri) üzerinde kalırsa tekrar dükkan açılabilir.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/jkzjms8.png
2149.40 dedik ama üzerinde kalamadık .. halen adam olacak çocuk 2145.62 ve üzeri..
Erzıncan Kırşehir arası kim bilir kaç kilometre...
biri dükkanı kapadı.. sonra bağırdı.... dağılın.....
ülkenin içinde bulunduğu durumu, anlamıyanların, anlayanlardan fazla olduğunu bilmek ne acı..