Dolar eksi 1 den açılışı yaptı sığ piyasada.
Devamı gelecektir düşüşün bence.
Printable View
Dolar eksi 1 den açılışı yaptı sığ piyasada.
Devamı gelecektir düşüşün bence.
30 dakika sonra asya altın piyasası işleme başlayacak. Bu hafta içi takip edeceğim destekler 1400, 1385 ve 1366 dolar seviyeleri. Daha aşağısı olmaz diye umuyorum.
Yukarda dirençleri yazmadım zira altını yukarı itecek bir haber yok şuan.
Fena vurdular açılışta inşallah dahada salmaz diyeceğim ama daha bunun Londra ayağı var ABD ayağı var.
kendime 15000 civarı bir nakit cıkardım tamamı altın için sabah 9 da direk gireyimmi yoksa parçalımı bilemedim..ama altın için önemli bir alım noktasındayız...
Erdoğan: S-400'ler 10 gün içerisinde geliyor.
Piyasa yapıcı eskiden dolar-tl ve altın-dolar kurlarını ters yönde hareket ettirirdi; biri çıkarken öbürü düşerdi. Şimdi ikisi birden aşağı yönde hareket ediyor. Piyasa yapıcı tarz değiştirdi! :) Eğer çıkış yönünde de bu tarzını sürdürürse, değişik bir hayat tecrübesi yaşayacağız demektir!
Ons altında bu düşüşün asıl sebebi huawei ye olan yaptırımın kalkmasıdır bana göre. Bu sürpriz bir gelişme oldu.
Sabah biraz aldim, ogleden sonrada asagi salmaya dev eder yada yataya baglarsa biraz daha alirim. Tabi bu alimlar kaydi aldigi icin kar amajlilar. Esas emeklilik icin topladiklarim qrtarsa daha kolay kolay eksilmez...
Her gun engec 14:15 de gerceklesen fon satislari bugun hala gerceklesmedi..
Gram altında dolara baplu ponzi bitti diyebiliriz
Size göre düşüş var, bana göre yok.
Dolar/TL düşükken dolar alırım, Gram/USD düştüğü zaman dolardan altına geçerim. Bende sistem bu şekildedir.
Alım yaptğım kısım 41 doların altındaki bölgeler. Mümkünse 30'lu rakamlar.
Şu anki seviyeler el yakıyor.
Ha FED tekrar matbaaları çalıştırırsa o zaman ucuz pahalı demeden girilir o ayrı.
Ama şimdilik ele geçen parayı dolar yapıp pusuda bekleme zamanı.
https://goldprice.org/charts/history...ar_g_x_usd.png
ABD Başkanı Donald Trump Çin'le ticaret müzakerelerinin yapıldığını ve herhangi bir anlaşmanın bir şekilde ABD'nin lehine olması gerekeceğini belirtti.
ABD Başkanı Donald Trump Çin'le ticaret müzakerelerinin yapıldığını ve herhangi bir anlaşmanın bir şekilde ABD'nin lehine olması gerekeceğini belirtti.
Trump ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Mayıs'ta son müzakere turunun başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından, Japonya'daki G20 zirvesi kapsamında biraraya geldiklerinde ticaret müzakerelerinin yeniden başlatılması konusunda anlaştılar.
Trump dün gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD ve Çinli müzakereciler "telefonda çok görüşüyorlar ama aynı zamanda biraraya geliyorlar. Aslında (müzakereler) zaten başladı" dedi. Trump, "Bir anlaşma yapmak için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum" dedi.
Trump Çin'in müzakere pozisyonunun Washington'a daha da yaklaşmasını beklediğini söyledi. Trump, Çin'in "uzun yıllar" ticarette ABD üzerinde "büyük bir avantajı" olduğunu söyleyerek, "Öyleyse açık bir şekilde 50-50 anlaşma yapamazsınız. Bu, bizim avantajımıza bir anlaşma olmak zorunda" dedi.
Sarı fırlatma 2. günde başladı kıvırmaya.
Bugun yine 1400 onsu devirmesinimi bekleyecegiz...an itibariyle dun aldiklarimdan artidayim..
ABD ile çin tekrar masaya oturacakmış... ne güzel.. peki abd'nin borç stoku azalacak mı ? ... JP Morgan Global Manufacturing PMI 50'nin altında, en son 7 yıl önce bu seviyedeymiş... seçim arifesinde resesyona yakalanmamak için trump QE ve faiz indirimi için bastıracak ... bakın ben söyeldim oldu ... çocuk musunuz ? eger kaldıraclı işlem ile kar realizasyonu yapmadıysanız, piyasa iki saniyede o yediginiz lokmayı boğazınıza tıkar...
sari kafa , tokyodaki al gülüm ver gülüm sohbeti görüşmelerinde olumlu hava estirmiş buna istinaden borsa yükseldi dövizz ve altın düştü. görüşmeden önce gram altın 2.70 leri görmüştü...birkaç gün içinde sari kafa yan çizerse altın yükselir. ayrıca sarı kafanın bugüne kadar hiçbir söylediği doğru çıkmadı.
Ons altın G-20 öncesine geldi yine 🧿
Fena dedikodular dönüyo. Ons altın ondan çıldırdı.
Onsta 20 dolarlık cıldırma :wu: ... wti 4,4% ekside .. abd 10 yılık 1.97'de ... bu çerçevede bakmalıyız
Trump öldü diyen var. ABD ile Rusya savaşa giriyor diyen var. Abd bu gece irana vuracak diyen var. Var oğlu var yani.
Burda yazdıklarına katılıyorum...
Savaş ihtimali olsa bu petrol bu şekilde düşmesi mümkün mü ? benim bildigim 100 üstüne cıkarız...
Bizi dar banda alıştırdılar 20 dolar cıktıgında acayibimize gidiyor, şaşırıyoruz... boğa piyasasında bu hareketler dogal sayılır.. ekonomik verilere baktıgımızda olması gerekende bu, yükseliş..
Biraz kar realizasyino yaptim. Yarin altin biraz gevserse yine gecerim. Yok gevsemezse fonda tutsam 14 gunde kazanacagim parayi 2 gunde kazandim.
Benim esas altin sepetime ki buna emeklilik diyorum her ay fiyattan bagimsiz belli gramda altin girer, geri cikmaz. Sadece ons yada dolarda agrasif geri cekilmelerde fondaki parayida aptina surup oradanda kazanmaya calisiyorum.
Nedir aktüel durum ağalar? Bu ons altın neden zıpladı %3 yakın?
Asya piyasasında hala gitme gayretinde var bir şeyler ama ne?
Ons altın çıldırdı resmen. Ne oluyor bilen beri gelsin.
https://www.kitco.com/charts/livegold.html
Bu atağın altından yine İran çıkacak bence.
Trump iki bölgesel fed başkanı atadı.. biri Judy Shelton altına dayalı dolar destekcisi... faizlerin inme olasılığı artıyor
Anlaşılan bugün 1420 direncinin üstü mü altı kapatacağı önemli olacak. 1440 bugün biraz zor.
Ons altında teknik olarak ikili tepe riski var. Buralar kritik yerler.
Ben olumluyum ama 1400 üstü kapanışlar geldikçe hedef eski zirvesidir.