Temettü yatırımın meyvesidir. Şirket finansal açıdan zayıf duruma düşmedikçe neden temettü dağıtmasın ki. Tabii sizinki de farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum.
Printable View
Ben cuma günü yatırımcı ilişkilerini aradım. Beni ilgilendiren kısımları sordum. Yatırımların devam ettiği olumsuz bir süreç olmadığını ve satışlar kısmında 2020 son çeyreğe göre olumsuz bir durum olmadığını belirtti. Ortak satışı için ise kendi insiyatiflerinde olduğunu ve buna müdahale edemeyeceklerini belirtti. Sonuçta satan var evet ama onu da karşılayan birileri var. 2021 de yeni yatırımlar ile gelecek bilançoları görene kadar da burdayım. Haa fiyat olarak aşağı gelirse de bunu fırsat bilir alıma devam ederim. Filmin sonu güzel olacak diye düşünüyorum.
Bir sürü şey yazdım sildim, kimsenin aklını bulandırmaya gerek yok düşüncesindeyim bende.Ortak satışları hiçbir zaman yatırımcılar için hoş karşılanmaz. Önceden Alkadan pek hoşlanmazdım, keke satsalarda kurtulsak diyordum ama şimdi alkayı bir sigorta olarak görüyorum. İyiki Alka satılmamış ve hali hazırda şirketin malı.
Temettüyü bende istemiyorum. Daha öncede yazmıştım. Sayın yakın dediği gibi stopaj olayı yanısıra temettüde bir düzeltme söz konusuda olabiliyor. Temettüler verdiğindede temettü ile yine alkim alıyorum.
Herkes fikrini saygı çerçevesinde paylaşabilir, bundan tabii bir şey olamaz. Alkim gibi bir hissede bu kadar çok ortak satışı yapılıyorsa ve halka açıklık oranı % 60 lara yükselmişsse ben kendi adıma bir problem mi var sorusunu sormak ihtiyacını hissediyorum. Bu durumda şirket yetkilileri ky lerin güvenini kazanmak için bilgilendirme yapmasının da uygun olacağı kanaatindeyim. Biz ky ler olarak ta devamlı mantığımıza ters gelen işlemler konusunda şirketi aramanın ve mail atmanın hem şirket için hem de biz ky ler için yararlı olacağı kanatindeyim. Saygılar.
Derinliği olan bir hisse. Ortak satışındaki bu rakamlar hisseyi orta ve uzun vadede çok etkileyecek kanaatinde değilim, bu satışlar çok rahat kesinlikle karşılanır.
Yatırımları ve kar marjları yatırımcıyı çekmeye devam edecektir. Sakin ve sabırlı olalım sadece.. Yarın temettülerimiz hesabımıza geçsin hayırlısı ile değerlendirelim..
temettü 14 nisan
Ben yanlış yazmışım
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e1ff0ee7e1.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...700f02cb71.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
sn. higgsbosson grafikler için teşekkürler...yalnız grafiklerdeki destek ve dirençlerin rakamlarınıda ifade edebilirseniz...
Temettü veren hisseler düşüyor genelde. Yabancılar satıyor, patron satıyor. Daha ne olsun. Gelecek bizim için çok güzel olsun temennisi ile herkese saygılar.
ACİLEN 17 ÜZERİNE ÇIKMAK LAZIM.. oraların üzerindede seyir gerekiypr teknik olarak kısa vadede...
ama temettü öncesi meletiyor ortak satış isteğide tuz biber oldu.
hangi aracı kurumdan satıyor elde ne kadar kaldı nasıl öğrenebilir( miy)iz ?
Temettüyü peşinen bizden aldı bugün, yarına da verirken yine bir bu kadar düşüyor zaten, ne güzel ticaret.
New York eğitimli ortak işini biliyor.
AYBAŞINDAN BERİ TAKAS DÖKÜMÜ..
CİTY NET SATIŞTA VE ELİNDE DAHA 20 M LOT VAR ...
https://i.hizliresim.com/DZZCWt.png
Temettüyü bugün verdi sanırsam düşerekteen ten ten.
Bu citi patronun citi si mi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsaya ilk başladığımızda yabanco ortağı olan ve yabancı yatırımcıları olan hisseler öncelikle tercih edilmeli denirdi. Şimdi ise bunun tam tersi bir mantık var. Yabancılar ülkemizden güven sorunu var deyip, patronda özel ihtiyaçlarım var deyip satarsa,isterse bu hissenin finansal verileri çok iyi olsun ve yatırımla birlikte sürekli büyüme-karı çok iyi olsun bunun hiçbir önem i yok. Alkim hissemizde olduğu gibi. Yarında temettü beklentisi bittiğinden dolayı da aşağıya salması da kesin gibi. Teşekkürler Alkim.
3 kuruşluk stopajı vermemek için bugün satanlar da var herhalde, hala %4 ekside olmasının sebebi bu olsa gerek.
Adam gibi tahtacı olsa satanlara sattıkları fiyatın altında vermemeli, sinekten yağ çıkartmak denir buna.
2022 de bu sayfalari tebessümle okuyor olacağız :)
kredili almadiysanz, kisa vadeci degilseniz viz gelir tiris gider :)
ALLAH'a şükür kendi paramla oynuyorum, hiç kredili alım satım yapmadım. Alkimin finansal verileri bakarak yatırım yaptık. Arsa yatırımı yaptım gibi düşünüyorum. Ama olası büyük dalgalanmalardan olumlu yönde yararlanmak için alım fiyatlarımızın düşük olmasına dikkat ediyoruz.
Yarın temettü var, zaten pandemiden dolayı burnumuzu çıkarmıyoruz, hisse de bu kadar düşmüşken Arkın efendinin malından azıcık daha alıcağım mecburen.:)
Açıkçası ben epeydir endekse güvenmiyorum, MB başkanı değişmeden önce, hatta tedbirimi de almıştım, yani azaltmıştım.
Bir kaç tane hisseyi tutuyorum, düşse de çıksa da tutuyorum.
Gerek endeks gerekse hisseler için olmayacak fiyat yok, her fiyatı görebilirler, son 1 senede çok gördük.
Ben de paramın çoğu likid fonda ama buralardan almam münkün değil. Etrafımız da savaş çığırtkanlığı mevcut, yabancılar hep satışta, kasada para yok, yönetenler inadına iş yapacağım derdinde, son 2 sene de millet köşeyi dönmüş ve kazandıklarını kaybetmek istemedikleri için ürkek-tedirgin davranıyorlar. Ben de onlardan biriyim. Ateş ve barut var ama barutu ateşleme cesareti yok. Çünkü güven yok. Geçmişten kaynaklanan bir çok acı tecrübeler de var.
Temettümüz hayirli olsun ,
Nice temettülere :)
Önemli olan hissenin kendi dinamiğinden dolayı dengeli yükselmesidir. Yıl sonu eğer normal şartlarda siyasi ve ekonomik yönden olumsuzluklar yaşanmaz ve şirketin yatırımları olumlu yönde gerçekleşirse 25-30 Tl. arası olmasını bekliyorum, umuyorum. Benim kendi fikrimdir sadece beni bağlar. Saygılar.
New Yorkluda evine ekmegi öyle götürüyor diyeceksin gececeksin ,
Jantsa, patronu kaliteli adammis geri alim yaparak hisseye can suyu verdi , Kimseyi magdur etmedi orda,
sonucta parada bir yere kadar, Bak adam ölüyor cenazesinde hakkını helal etmiyoruz diyen isciler cikiyor,
Temettüyü de sana yatırıyoruz ama umarım ortak da bize bindirmiyordur başka yerden.:) Sonuçta New York'lu, akşama şu kadar mal sattım size der der.