Çok eski 2000 öncesi
kuruşlu fiyatlar
park tekstildi
maden oldu.
Printable View
Say reklamcıkikdan enerjicilige dönmüş hangi şırket ekleme yapmıyorki yada farklı iş kollarina geçiş diyelim say reklam 2.20 den arz olmus 2013 de bu fiyatdan aradan geçen 8 yılda fiyati 20 ye gelmiş bu yatiriminizin buyuklugu ike alakali bir kazanc fiyatı olur sizinde madenci tekstikden madenciligine geçis yapmis inş kazanirsiniz ustad.
Bu iş yeni bi şy değil
derinliğine araştırmadan düşünmeden atlamayın
o madenciliğe geçtiğinde günlerce tavan gitmişti
99 sonu 2000 başı gibi.
Yk ustad atlamıyorum 😊 bir hissede kuluçkaya yattim bakalim 2 ay olacak nerdeyse bakalım 6 ay 1 yila ne olur bakarsin o kadar bekletmez çift haneler 3 haneler gorururuz borsada olmaz diye birsey yok hayirlisi bol kazançlar olsun ustad
toprağım
piyasalarda her türlü yatırım araçları için fikrini merak edenler var
kısada benim bi fikrim yok.
Tekrardan selamlar herkese,
Aslında 29 Ekim 2020 de aşağıdaki şekilde bir paylaşımım olmuştu Geyik I odasında.
"Abicim o dönem tahvil faizleri % 20 ye yaklaşmıştı sanırım. O ortamda hisseleri de 4 - 5 f/k dan yukarı kimse fiyatlamıyordu haliyle. Şimdiki faiz oranları o dönemin altında da olsa 5 - 6 aya oralara yaklaşma ihtimali yüksek. Bu durumda hissselerin de genel olarak tekrar düşük f/k ile fiyatlanmaları ya da yüksek f/k lı balonların hızlı şekilde düşmesi şaşırtmaycaktır beni. Bunu Gedza için değil ama genel manada söyledim.
Saygılar"
Tahvil faizleri % 20 leri görmese de oraya yaklaştıkça piyasa tedirgin oluyor ve bazı balonları patlattılar bile. Şimdi bundan sonrası için ne olacak ? Artık 2020 gibi kolay kazancın olmayacağı, piyasanın kazanacakları çok daha seçici davranarak belirleyeceği bir ortama giriyoruz. Sebebi yüksek enflasyon endişesi ve tahvil faizlerinin seyri. Borsada hisse bazlı kazançlar elbette olacaktır yine. Burada artık sadece teknik esaslı yol almak malesef acıtıcı sonuçlar verebilir. Tıpkı 2018 - 2019 dönemi gibi ihracatı yüksek olan ve yabancı para pozisyonu fazla olan ve büyümeyi sağlayabilecek şirketler avantajlı olacaktır diye düşünüyorum.
Saygılar
Yatırım tavsiyesi değildir.
İmzalık bir yazı olmuş elleriniz dert görmesin
bu mealde çok gönderim oldu ama hala hisselerdeki saçma fiyatlamalar devam ediyor , o balon fiyatlarda yatırımcılara satış için fırsat veriliyor, bu da piyasanın normal bi piyasa olmadığının göstergesi.
hamiş
bugün piyasayla yeni tanışanlara dikkatli olsanız iyi edersiniz dediğimde
aslında para olacak ki tam alım zamanı denildi, çok yakında tavsiye vermeye başlayacaklar.
bizde ''koy tepesine gün baksın '' diye bi deyim vardır.
İnandıramazsınız toprağım. O acıyı er geç tadacak. Tatmasına tadacak da kredili kaldıraçlı girenlerin mermileri de bitecek. Ben de en yakın çevreme inandıramıyorum çoğu zaman ama finalde bakıyorum hep ya çok geride kalıyor ya da parayı bitiriyor. Çektiği stres, aile içi huzursuzluk da cabası.
Demem o ki, "Borsanın kumar mı yatırım aracı mı olduğunu kişinin tamamen kendisi, hırsları belirliyor."
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.ensonhaber.com/gundem/de...darbe-28-subat
O herkesin hocasıydı.
https://www.ensonhaber.com/gundem/de...darbe-28-subat
Bakın beden diline, bakışlarına da bakın
trump köpeğinin bilek güreşenide hatırlayın.
https://www.ensonhaber.com/gundem/mu...lesi-yapilacak
bu işten en iyi nemalanacak olan firma akçansa dır.
Aslında
28 şubata dair bişeyler yazmak isterim hoş karşılanmıyor
daha önce demiştim bana çok pahalıya patladığını iki evladımı ihl'ye gönderemedim
şimdiye kadar bir düzen kuramayışlarının çok büyük sebebi aldıkları eğitimde oldukları ortamlardır.
bedelini hem bu dünyada hem ahirette bende evlatlarımda ödeyeceğiz.
şu kadarını söyleyeyim ''ağaç yaş iken eğilir''
müesses düzenin bekçileri işlerini biliyorlar.
o gunlerde cok insanin ailenin cani yandi kimide keyifle izledi ama bugun konusulanlara baktikca sanki o gunler hic yasanmamis o gunler cok ozgur demokratikmisiiz havasi o gunleri ozledik soylemlerinin olmasi zihniyetlerde hic bir seyin degismedigini firsat bulundugunda ayni seylerin yapilmaya calisilacagini gosteriyor cok uzucu
28 Şubat'ın yardımcı aktörü Mesut Yılmaz bilahare mecliste 2006 miydi neydi aklandı mavi akım şu bu , cenazesinde eski yeni bütün devlet büyükleri saf tuttu
dün akşam A Haber de Mesut beyin o dönemde soylediklerine bakınca kavgayı hep halk kendi arasında yapıyor yukarıda kavgalar, barislar ,ittifaklar çok hızlı değişiyor
O yüzden aşağıdakilerden oluyoruz galiba hızlı dönme yeteneği eksik olduğundan yani ben olsam cenazesine gitmezdim nitekim akrabalarimdan var gitmem diye söylediğim .
Bu günlük fırçamızı yedik
elhamdülillah.
Bana dediysen aklımın ucundan geçmedi yeminle , demediysen zaten no problem , dün akşam tesadüfen izledim 28 Şubat'ı belgeselini Ali kalkanci muslum gunduz senaryosunu , mesut u o günlerden tutarsız ve oportünist ligi yüzünden sevmedim , konuyu görünce bazen sazan gibi atlarım ama Rahmetli Erbakan şamata li konuşmayı severdi fakat belki bilmeyen olur gitmesinin asıl nedeni laiklik vb değildi T.C. gelirlerini tek bir havuzda toplaması idi şimdi mesela SGK parasını gidip garantiye mevduat olarak yatırıyordu sonra gidip garanti bu parayla daha yüksek faizli hazine bonosu alıyordu yani devletin parasını devlete satıp Indra gandi yaparken Erbakan çomak soktu ama çomak sokacak adam hazırlıklı olmali ve sicilyadan bir konsiliyier getirmeliydi pastanenin karşına pastane açsan adam sana silah çeker bugün .Kusura bakmayın çenem düştü .
''sen şöyle bir insanın:
hoş sohbet,
yedirmeyi içirmeyi seven kalender,
arkadaş canlısı,
paraya fazla önem vermeyen.
bunların devri bitmiş,
kendini yüz sene evvelde yaşadığını sanıyorsun.
sinirim yeni yeni geçmeye başladı.
kan beynime çıkmıştı.''
Dört beş fırça gönderisinden sonra son gönderisini paylaşayım
babanın evladına, abinin kardeşine kızdığı gibi kızmalar
böyle kızacak abilerin olması çok çok çok güzeldir.
Eskiden beri birikmiş, hafızamda kalmış
şu mealde dm'ler alıyor ve oldukça yadırgıyorum!
''senin kazanmanı isterim....''
yok birde kaybetmemi isteseydiniz diyemedim şimdiye kadar.
https://www.youtube.com/watch?v=Fiv6...=RDMM&index=16
daha önce dinlememiştim.
https://www.youtube.com/watch?v=dn284APHRzM
Hangisi daha samimi yapmacıksız, kibirsiz, şeffaf, mesafesiz ?
Sakıp ağam bi taneydi.
İmza gününe getirdiğimiz zirvedeki isim, onun vakti çok kıymetliydi
diğerlerinin zaten bi nevi işleri oydu.
Allah ahmet eylesin ikisinede.
https://www.dummiestr.com/index.php?page=blog&id=107
https://www.youtube.com/watch?v=HsiPZ1sGNCc
Ziya TAŞKENT-Git Diyorsam Da Gitme (kızıyorken kızmamak gibi bi şey, son gönderiden önce nasıl saydırdı bi bilseniz!):)
bu gecenin finali olsun.
Oturuşuna ve yaptıklarına bakmak yeterli, sözlerine değil diye düşünüyorum...
Milyonların karşısında birisi saygısızca otururken ama ağzı laf yaparken, diğerinin hâl tavrı bence çok daha kıymetli...
Bence Sakıp ağa daha kibirli bir durum sergilemiş... Tevazu gibi gösterip, kibrin âlâsını yapmış...
Bakış açısı değişir elbet. Eleştirdiğim de yok. Gördüğümü ve bildiğimi sorulduğu için yazmak istedim...
MART Ayı 'nın pek ümidim olmasa da bol ve bereketli bir ay olmasını diliyorum... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel günler hepimizin olsun...
Elleri göğüste bağlamak çok faul bir beden dilidir, o mesafe koymak istediğin kişilere karşı yada ortamda bilinçsizce kendiliğinden gayri ihtiyari oluşur
Aslında istenen şey, o mevcut ortamın bi an evvel bitmesinin sonlanmasının, çokta isteyerek orada olunmadığının göstergesidir. sayın T/A
rahat bi şekilde bacak bacak üstüne atmak özgüven göstergesidir.
Piyasa yüksek açılacak.
Hayırlı bereketli haftalar
havacıları alıyorlar
erken alıyorlar diye deniliyorda
pgsus yaşanan onca kıyamete rağmen makul fiyatlara hiç düşmedi.
prkme acilen 70 üzerine atması lazım, sonrası güzel olur.
Abi
olmayacak şey ya herkesin kazanmasını istiyorum vesselam(forumda bana ciddi ciddi takan, forumu dar eden birkaç kişi var, onların bile kaybetmesini değil kazanmasını isterim, mesela medwig o beni anlamadıkça, ben ona özelden birkaç hisseyi keşke sende alsan demişimdir(sözün özü adam bana'' başlığı bi rahat bırak'' diyor kime ne diyor anlıyorsunuz değil mi? biraz ukalalık oldu ama onun görmezden gelmelerinin yannda deve de kulak kalır.) yani beni sevdiklerini söyleyenlerin o cümleyi söylemelerine gerek yok.
Ezcumle yakından tanıyan arkadaşların '' senin kazanmanı isterim'' söylemini yadırgıyorum.
Dostum bana dua et bugün bir sinüs lifting ve 3 implant cakilacak ciddi korkuyorum .