kısa özet
über bir anayasa yapacağız.
bay kemal
ey cehape
dinlemeye devam.
Printable View
CHP ve bay kemale yüklenme aşamasında henüz..
izmiri su basmış neden düzeltmedin çok borçlu belediye imiş izmir..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazinemiz, esnafımızın ve milletimizin emrindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hazinemiz, esnafımızın ve milletimizin emrindedir. Bay Kemal bunları takip edemiyorsa ben ne yapayım. Biz kasamızdan çıkanı, nereye, ne verdiğimizi gayet iyi biliyoruz"
ee tabıkı sen bılın benmı bılecem mıllet ac ozaman rahatlat
Bakan Varank: Türkiye bir uzay ülkesi derken abartılı konuşmuyoruz
hakiki bir müjde olsa ilk önce onu söylerdi.
nereye cortlasak cok beya
CHP li belediyelere yükleniyor..
bofa bu arada mujdelemeye devam edıyı bılgınıze
Yeni çöp arabaları geliyormuş tesla [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
anayasa, cehape, bay kemal, izmir kötü, istanbul kaka.
hhaaha tam komedı yav...15 sene deır kım var ıstanbulda...
müjde shortçulara sankim..
satın diyor reis
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gelin, hep birlikte yeni anayasa konusundaki tekliflerimizi yıl içinde hazırlayalım ve tartışmaya başlayalım." -AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gelin, hep birlikte yeni anayasa konusundaki tekliflerimizi yıl içinde hazırlayalım ve tartışmaya başlayalım."
unutmus( bu fakaır kardesınıze tek yetkıyı verın demıstı bır zamanlar)soz verebılır dolar 15 tl olmaz
hadi be dayı, seni ilgilendiren bir konu yok gibi, bas artık aşağıya
kararsız kaldım en ıyısı bozkurt on yanındakı tezgaha bakmalı o lımon satacak bende cengelkoy le baslayım ne dersın bozkurt
yeni anayasa çalışması kanal istanbula yol açacak..!! yav benim merak ettiğim parti grup çalışmasında parti dışında ne müjde verebilir ki..!! hiç bir fikrim yok.!!tv netten izliyorum malum kanal zoom yapıyor ses kalitesi hd.!!!
patlat reis bir kanal istanbul GENE TAVAN olalım.!!!
sistem çıldırdı bir al bir sat bağırıp duruyor dakikalık.!!!
hadi reis bitocin aldık de bir şey de...ak coin de.!!:halay:
Spot-vadeli eşitlenmiş gene...
Oh ne güzel... Put Sat. Cal al. Aşağıdan put al.
3'ün birini gene ağaya ver...
Her gün akşama doğru gelip, makası düzeltiyor nasıl olsa...
reis yüklü short açıp öyle gelmiş gibi konuşuyor.
Arkadaşlar bence siz müjde olayını yannış anladınız, gereksiz bir beklenti içine girdiniz...
Çarşamba günkü ulusa seslenişimi mutlaka izleyin dedi adam...
Ulusa seslenişler genelde akşam oluyor, her ne zıkkımsa muhtemelen akşam söyleyecek...
kaset, 20 yıl önceki İstanbul videoları, İzmir su problemi. vs.. müjde yokMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millete sesleniş bu akşam değil mi
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reis dinlemeye devam
ey cehape sen ne fena bir şeymişsin be.
ülkeyi ne hale getirmişsin.
benim hatırladığım ulusa seslenişi izleyin demişti...o iş akşamları oluyor diye hatırlıyorum...halkımıza müjdelerimizi takdim edeceğim falan filandı yanlış hatırlamıyorsam...sanki bu değil asıl konuşma...
yanılıyor muyum acaba?
RTE konuşuyor yalnız eski çoşkusu yok .
Bunu gördüğü için çoşku yaratma peşinde ,
Bugun vereceği müjde bana göre topluma dayalı hamleler olabilir.
Müjde denilince aklıma çocukluğum geliyor: MÜJDE MÜJDE SİZE PARİZYENDEN MÜJDE SİZE:)
Türkoğlu haklisin..müjde aksama
Mesajı düzelteyim derken sildim. Neyse, belliki reisin müjdesi filan yok. Chp ye giydirmeye devam ediyor. Yalnız o 90ların başındaki çöp dağlarını, su kesintilerini Chp inşallah unutmamıştır. Reisi Türk siyasetinde başrole taşıyan olaylar silsilesinin belkide başlangıcıydı su kesintileri, çöp dağları. Chp şunu anlamalı en düşük belediye işçisi maaşını 5890 tl yaptık goygoyuyla bu işler olmaz.
piyasalar kapandıktan sonra olacakmış konuşma galiba.
Cumhurbaşkanı Erdoğan programına göre bugün saat 14.00 da online bağlantı ile il kongrelerine katılacak. Erdoğan'ın yapacağı ulusa sesleniş konuşmasının kesin saati açıklanmadı. Konuşmanın saat 20.00 gibi başlayacağı belirtiliyor.
Haddini bileceksin. Bilmezsen...
Bir saatimi yedi bitirdi.
Bence mantıklı..ergenler bitcoin diye oluyor..mhp destek verirse ülkücü gençlik te destekler milliyetçi coin diye alan alana olur.. malûm kesim bir 1 tane alsa 10 dolar desen.. düşün parayı...[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
reis Ab ye saydırıyor.....Kıbrıs ile ilgili ....söylediklerin de haklı da.....
Reis yunanistan başbakanına haddini bileceksin dedi.