Tahsisli yapılsaydı daha doğru olurdu ... Halka pazarlanan hisseler adam olmaz ytd AMOR
Printable View
balat şov başlasin artik spek..
birgün herkes bu hisseyi konuşacak buna inaniyorum ama ben hissede olurmuyum allah bilir...
bedelli açiklamis %100...bakalim ne zaman olacak...
bedelliden sonra roketler herhalde..
bu hafta lotumu artiriyorum spek sana destek olayim..
hadi artik spek kaldir kafayi..hisse 4.85..sudan ucuz alan yok..ytd
balat iyice zivanadan çiktin yemezler..
balati sadece ben mi aliyorum kimse yok..spekte birakti anahtari sanirim..
Bilançoyu bile hazırlayamamışlar,ek süre istemişler, çok para kazandılar demekki say say bitmiyor :))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmişte size yazdım BALAT pişmanlıktır. Halen BİST fiyatı çok yüksek şimdik ŞİRKET bilançoda kar açıklasa spk bedelliyi onaylamaz :) tahminimce onun için mevcut geçmiş bilancosunun üzerine 250.000 tl üretim faaliyeti koyum geçecektir. 1 LOTU 0,50 KRŞ İŞLEM GÖRECEĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK %950 ANA HİSSE FİYATLI 4,75 tl onun için BU HİSSEYİ 2,50 TL KADAR SARKITma durumları var bence çünkü Ömer AKAD BEY HALEN ELİNDEKİ 650.000 LOTU SATACAK KERİZ ARIYOR BEDELLİ DE OLURSA 1,25 TL İŞLEM GÖRÜR... EDERİDE O ZATEN 2023 ÜN HAZİRANINA KADAR, ONDAN SONRAKİ BİLGİLER BENDE KALSIN.. AMOR
bende cüzzi hisse var sorun yok..maliyette düşük sayilir..bu şirket otomotiv yan sanayi üreten bir şirket..iyi bir şirket değil ama üretim yapan bir şirket..benim batiracağim para belli batacaksak...unutmalik aldim iyi yerlere gelecektir..ortaklik vs.olabilir neden olmasin..
bu seviyeler çok komik otomotiv yedek parçasi üreten bir firma için...
R-E-X
Oğlumdan kayda değer bi yaş farkın yok
hem toprağım
hem siyasi gönüldaşımsın
sana yürekten kızıyorum bilesin
bu firmanın nesi ucuz
YILLIK cirosu 2 milyon lira, onlar altın falan değil
bildiğin türk lirası.
2 milyon ciroyla köşede bakkal olsa ayakta duramaz.(bu söylem elbette abartı ama hissenin durumunu başka türlü anlatamazdım)
Piyasa Değeri(USD)6.696.313 Piyasa Değeri(TL)57.787.845 Özsermaye(TL)*4.492.467 Sermaye(TL)12.165.862 Net Kar(TL)327.204
sn koçari temel anlamda değil tabiki..teknik anlamda demek istedim..benim yatirdiğim para çok cüzzi..bu sermayedeki bu ölçekteki şirketede zaten sembilik para bağlanir..bu tarz şirketlerde cüzzi para olmali heyecan için..burva vardi birzamanlar 1.5 tl den 90 tl ye çikti farki pek yok..arkadasin biri tactr nasil dedi 1.5 tl de iken aman dedim batak hisse 40 tl nin üzerini gördü...benim bu tarz hisselere sembolik 10 bin tl den az yatirimim olur daha fazla olmaz...satilma ortaklik vs.neden olmasin..sonuçta iyi kötü otomobil parçasi üretiyor ortada somut birşey var..
artik biraz tepki vermeli..
tavan serisi bakalim nereye kadar gider maşallah..
hisse 4 tavan yapti kimse yok..geriye kaldi 25 tavan:kahkah:
bugün 5.tavanı yapti hisse fiyati 7.54..:kahkah:
bugün 6. tavan fiyat 8.29 tl..
7.tavani bekliyoruz spek hadi bakalim..
bunun bide tabanı var ,tahsisli sermaye arttırıyor sayısalmı bulmuşlar bunca zaman neredeydi bunlar kokusu çıkar tahsısli red yerse ne olur biri onu sölesin.....
şuana kadar dipten 6. tavan yapmiş durumda...
bu hissenin adi doğru veya yanliş togg da geçiyor sosyal medyada..bu yanlişta olabilir doğruda bilmiyoruz...sadece olabilir mi olabilir neden olmasin..o zaman ne olur acaba hisse fiyati..
teknik olarak 45-50 tl ye gelebilir..bu seviyede pahali olur mu sermaye ve hikayeleri düşününce tabiki hayir..o fiyatlar bile benim satiş fiyatim değil...umarim alim firsatı verir ama zor..tahminim gelecek hafta 12 tl civari olur..ytd
7. tavan hayirli olsun..
8.tavan hayirli olsun..
durmak yok tavana devam hedef manisa masallah..
bu batık firmanın kağıdını 30 kuruuş cıvarı alıp en son 5 bin cıvarları satmıştık.alan da kazansın dedik . bu şirjet devamlı bedelli artırım yapıp özsermaye eksiltiyor. bunlar tahsisli yaosada sağ cebin sol cebe borcu var..bunlara güvenip kim ış verir bu firnaya..
9.tavani bekliyoruz spek..
yeni tavan serisine başladik maşallah...
spekte bir tutukluk var ama tekrar film başlayabilir..
Rex hikayesi var mı ve hedefi nedir
Rex düsüyor Bi sey oalcagı yok nasıl güveniyorsun bu hisseye