Kaç tane patron-ortak var ama bi tenesi bile çıkıp hisse almıyor. Ortak-organize hareket ediyor ibişler işte....:drunk:
Printable View
Bu hissede 2+2=3 bile değil matematiğin bile ırzına geçtiler
Kagıtta gerçek yatırımcı yok. Gerçek yatırımcının işlemi günlük birkaç yüzbin lotu geçmez. Her gün onlarca milyon lot işlem oluyor ama kagıt %50 fiyat aralığında bile hareket etmemiş. 3 yıldır düşen bir hisseyi bist-30 da tutmak zordur, bu bakımdan çok başarılı ibişler....:drunk:
3 senedir Tekfen trade eden adam en çok katlayan hisseden fazla kazanırdı neden gelmiyorlar anlamıyorum hadi ben yatırımcı olayım dedim yatırdılar sonrası malum da trade için efsane hisse hacimli olması gerekirdi şundan 15 20 gün önceye kadar resmen kademelerde 2 3 bin lot vardı
Burdan da 16.30 a GAP kapatmaya giderse efsane olur yine beklerim mal gibi GAP kaptıyor daha güzel çıkacak diye hayattan soğuttu yeminle ama en son satasım geldiğinde 13.90 dı ordan beri çıkıyor şuan yine aynı duyguları hissediyorum hayırlsı
Endeksin bir düzeltmeye ihtiyacı var tamam zaten normali bu sağlıklı olanı...sürekli bir çıkış ve düşüş borsada yok....ama bizim tenekenin düzeltmeye ihtiyacı yok zaten diplerdeydik....bakalım akşam kapanışa belli olur sağlam mı duracak . Yoksam 17,68 :vk: mi kapatacak göreceğiz...
Herkes yine umutsuza, olumsuza döndü galiba. Durun ben şu uyuz eşşeğe bi bandik atayumda, endeksden ayrışıp erkekleşsin....:oleyo:
Dolar çıkmış 12-13 lere....Borsada çoğu şirketin döviz pozisyonu ekside, döviz fazlası olanlar ve kurdaki artıştan olumlu etkilenecek şirketler belli. Bakalım yıllık bilançoda kur artışının tekfene etkisi ne olacak. Kaldı 1 ay.....:drunk:
30 Eylül 2021 tarihi itibari ile konsolidasyon kapsamında kullanılan kurlar: 1 ABD Doları= 8,8433 TL, 1 Avro=
10,3135 TL, 1 Manat= 5,2019 TL, 1 Suudi Arabistan Riyali= 2,3582 TL, 1 Katar Riyali= 2,4228 TL, 1 Rumen
Leyi= 2,0724 (31 Aralık 2020 tarihi itibari ile kurlar: 1 ABD Doları= 7,3405 TL, 1 Avro= 9,0079 TL, 1 Manat=
4,3179 TL, 1 Suudi Arabistan Riyali= 1,9575 TL, 1 Katar Riyali= 2,0111 TL, 1 Rumen Leyi= 1,8373).
ABD Doları net varlık / yükümlülüğü..... 60.912.000 tl
Avro net varlık / yükümlülüğü............. (14.422.000)tl
Diğer döviz net varlık / yükümlülüğü.... (32.807.000)tl
TOPLAM........................................... 13.683.000 tl
KURDAKİ % 5 ARTIŞDA DENMİŞ SON BİLANÇODA.....
Değişik ülkelerde kurulan şirketler var, yıl bitiyor ama hala yeni iş haberi yok. Madem iş alamıyorsunuz bu şirketleri ne diye kuruyorsunuz, niye orada burada şube açıyorsunuz ibişler...:drunk:
Cemal31 ağam yatırım yapıcaz deyip hisse geri alımı yapmayan cfs yi ellerine yüzlerine bulaştıran böyle beceriksiz basiretsiz yönetim kadrosu iş alabilecek potansiyele sahip olduğunu sanmıyorum plazada en üsten çaycıya kapıdaki güvenlikçiye kadar hepsinin rahatı yerinde maaş artı ikramiye neden iş kovalasınlar za
Sayin Sahilli
At sahibine gore kisner, bastaki CEO kukla olmasa simdiden dolu icraat yapardi . 8 aydan fazla oldu bir tane somut icraat yok . Sovmen Emrah kovuldu dendi hala Tekfende adam . Haci Murat in adamini kovamiyorlar baksaniza sonra bana Haciyi cok buyutuyorsun diolar . Haci olmasa o adam o koltukta oturamaz .
Burada Ali Abiciler vardi , cok guveniyorlardi Online mi o kisiler !!! Bu adamdan bi cacik olmaz anaokulu isletiyor diye yazinca saldirdilardi Tofas - Erdemiri saha kaldirdi demislerdi . 8 aydir icraati koca bir hic !!! Patronun kuklasi, asil peceteci bu . Sene sonu primini alir gider , Sinan Uzan gecer basa
THY, TAV gibi hisseler tabana gidiyor, bizim eşşek çokda kötü sayılmaz, bir iki dürtersem artıya bilem geçer, erkekleşir bu eşşek....:oleyo:
Bi zahmet yuzde 3-4 yapmasin Cemal Aga artik
-40 endeks hisse isteyen adam çıkıp yeşil yapmış olsa birkaç milyon lotu toplardı bugün ama p.ştların hiç acelesi yok sanki....:drunk:
Foslayan olmeden aceleye gerek yok ortak , kimse onun 25 Milyon lotunu 60-70 tl den almak istemez . Aceleleri yok o yuzden . Sen yine diyeceksin 25 milyonu almak isteyen piyasadan halka acik kisimdan alir diye , baksana bombos kademeler milleti bezdir bezdir 1.5 dolarlardan topla topla dur niye sursun ileri . Foslayan olunce hazir 25 Milyon lotu mirasyedi kizdan da aldi mi bedavaya coker sirkete . Berkerler nasil olsa satmazlar onlar da bi yandan Sinan uzan icin hazirlik yapiodur ama asil ciban basi Haci Iblis Murat bence
Plazada hayat güzel birbirinden den güzel sekreterler herşey ayana geliyor maaş +ikramiye kimse hesap sormuyor işle güçle neden uğraşsınlar birde işimi stres etsinler
THY taban oldu galiba....:drunk:
Mynete göre bist-30 da vestelden sonraki en düşük hacim tekfende....:drunk:
17.78 tl ile başlamışız haftaya, hacim geçen haftayı geçti ama 1 lira prim bile yok.....:drunk:
Ceo olsam ilk isim plazayi satmak olurdu , sonra akmerkezi satardim . Calissin herkes evden , kritik toplantilar icin de bomontideki yeri ayarlarim. Insaat ekibinin basini tamamen tasviye ederim . Bundan kotu yonetemez zaten yeni gelecekler
Eggüb +4 sizin hiç mi omurganız yok toros pu cocujdjdk
** larım dıj güçler hisseyi düşürüyor deyin bari gerçi dıj güçler 1000 yıl öncede vardı, 100 yıl öncede vardı, bugünde var, yarında olacak ama olsun. Belkim teselli olurdu.....:drunk:....
By varyant isi piyasayi sonumlemek icin cikan bi haber degilse yandik yine ayni rakamlara yolculuk baslar , bu seref yoksunu yonetimle
Biraz da bahane oldu 6 Ekimden beri düne kadar endeks yükseliyor 1371 den 1819 a (% 33) 36 işgününde.
Bugün ilk defa dönüş oldu, umarım fazla abartmaz, bu süre zarfında biz de 13,54 den 18,46 ya gelmiştik (% 36)
Tabii ki göreceli yükseliş aynı dönemde dolar % 36 yükseldi !!! ne olacağı da belli değil
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gecmis olsun fena tokatlandik , 530 Milyon Dolar dustuk . 500 altina inmeyiz umarim
Sövecek o kadar çok kişi varki. Bölüşüp bölüşüp sövmek lazım yoksam sabaha kadar sürer bu sövme işi. Kısaca alayının **.....:drunk:
Her gun yaziyoruz , her gun sovuyoruz ama degisen Hicbir sey yok yonetim manasinda . Bunak Zeko ortalikta yok , Pandora kayiplarda . Nerde bu yonetim hadi sovu sevmiyorsunuz icraat yapin bi aciklama yapin . Nerede Pandora efendi icraat !!!
bu tahta kalkamiyor
https://i.hizliresim.com/24ovq8t.JPG
Yahu anlamıyorum !
Bu şirketin kategorisi ne ?
İnşaatsa, ENKA gibi değil
Gübreyse, bağfaş, ege, gübretaş gibi değil
Pandorra geleli 9 ay oldu, daha sesini duyamadık
Kabahat bizde, beklentimiz yüksek. 65 yaşın üzerindeki adam koşup uçacak değil ya.
Adamın okulu var, danışmanlık şirketi var… işler zaten tıkırında
Adam gittiği yere kadar, bandıra bandıra yiyiyor… çok umurunda sanki Tekfen
Lanet olsun şu kağıdı aldığım güne