2304 lot bekleyen var.. İşte böyle olmalı.. Korkma tahtacı bam bam bam..!!!.. Limit yok..
Bırsen kaldın.. Ahmet Kaya dan sana gelsin..
Printable View
2304 lot bekleyen var.. İşte böyle olmalı.. Korkma tahtacı bam bam bam..!!!.. Limit yok..
Bırsen kaldın.. Ahmet Kaya dan sana gelsin..
16958 lot bekleyen var..!!!!.. Beklediğim sayı buydu..!!!..242 emir girilmiş..
Gedık tahtaya gelmiş.. Birileri anladı ucuz kaldığını tahtanın..
Çay koy hancı baştan başlıyoruz.. :halay::halay:...
Şahsına münhasır bi hareket mi.. yoksa sektörel mi?
Diğerlerinden (pkent, ayces, kstur vs) ayrışarak devam eder mi?
Pkent le ayrışmasın zaten.. Yolumuz pkentin yolu olsun.. :).. :halay:..!!!
İlk bu tahtayı bulan benim :) sırf bunun için hisse nette meritçi diye kayıt oldum,hisseyi 6 liradan keşfettim ,şimdi olmuş 144 TL :) vaybe bende potansiyel varmış ,
Ama bu fiyatlar bana biraz abartılı geldi,arkadaşlar unutmayın ,uzun vadede borsa çok güzel kazandırır.
Şimdi Selçuk gıda ve etilerdeyim,
191 emir.. 12472 bekleyen.. Maşallah..
14268 bekleyen.
Hanzade Osmanoğlu Özbaş, Net Holdingin patronu Besim Tibuktan sonra Merit Grubunun en üst koltuğuna, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için oturduğunu ifade etti. Özbaş, Merit Oteller Grubundaki hedeflerini şöyle anlattı:
Merit otelleri Kıbrısta zaten misafir memnuniyeti odaklı 5 yıldız üstün hizmet konseptiyle çalışıyor. Merit Otellerini, bir üst seviyeye taşıma hedefi koydum. Meritin Girnedeki Royal ve Premium otelleri, Avrupa standartlarının üzerinde. Yeni otel projesi Emperial, yakın gelecekte hizmete girecek. Zaten başarılı bir ekip var. Ekibimizle dünya jet sosyetesini KKTCye çekeceğiz. Merit Otelleri, sadece Kıbrısta değil, Balkan ülkeleri, Karadağ, Hırvatistan, Bulgaristan ve Makedonyadaki yatırımlarıyla uluslararası bir isim oldu. Grubumuzun hedefleri arasında Dubaide bayrağını dalgalandırmak bulunuyor. demişti,,,,araya pandemi girdi,eğer aşı başarılı olursa,hedefler bir bir gerçekleşir.
spk'nın, dolaşımda 600 bin hissesi olan bi şirkete 'ne ayak' diye sorması tuhaf.
Tamam sor da.. zaten hem sığ hisse hem de kör fiyat işlemde.
alanın çoğu tavandan alıyor, satanın çoğu tabandan satıyor.
o gün üç beş alıcı olsa zaten yukarda.
neyse. zaten rutin işlem.
ytd.
Spk gitsin ky soyan ıhlas grubuna baksın. Her sene zarar her sene bedelli. Meritle uğraşacağına bunlara baksın.
nthol de coştu,tavan.
nazar değmesin.
305 emir 21131 lot ile kapattı
amaç panikletip mal kapmak,ama yemedi.
instagram hesabında paylaşmışlar;
"Pandeminin getirdiği stres, zorluklar ve yasaklar ile geçen bir yıl sonrasında, hiç olmazsa Sevgililer Gününü huzur ve mutluluk içinde geçirmek halkımızın en doğal hakkıdır.
Toplumumuzdan gelen yoğun talepler doğrultusunda Merit Otelleri 1 Şubat 2021den itibaren KKTC halkına tekrar hizmet vermeye başlayacaktır."
https://www.instagram.com/p/CKRq6c0q6hO/
Merit artık yeni bir trende girmiştir benım için..!!!
Hayırlı uğurlu olsun..
:halay::halay:..
gedik gediksiz kaldı:)
Pkentin geldiği fiyata bakılırsa burada yolumuz uzun..!!!..
Burda kriter sektör,karlılık,temel,teknik analiz, değil,,ödenmiş sermaye,,,,bir de bfren e bakın,,sermayeler ayni.
Beklenti,borsanın sığlıktan kurtarılması,
reform paketleri arasında borsamızın ufkunun genişletilmesi,sığlıktan kurtarılması,yabancının gelebileceği bir borsa oluşturulması konusu söyleniyor.
Olur mu olmaz mı bilemem ama,bana göre borsamız artık sığlıktan kurtarılmalı,spekülatif fiyatlara meydan verilmemeli,yabancı rahatlıkla gelebilmeli,
şu anda gelemiyor,,borsadan sadece 15-30 hisse alabiliyor,,nasıl gelsin 1 lot alış 1 lot satış kademeli hisseler var.
2020/ 12 aylık kar tahmini nedir acaba?
Ayrıca Merit'in % 1.89 pay sahibi olduğu Voyager'in değerlemesi hangi aralıklarla yapılıyor? en son ne zaman yapıldı bilen var mı?
Tahta sahipsiz değil.. Güzel olan bu.. :halay::halay:..!!!
İşlem hacmimızde fena değil...!!!.
deli petro 1642,,,bfren 1268 olmuş,,bu daha hala 174 lerde.
POİP'ten ne zaman çıkacak, bilgisi olan var mı?
264 lot la taban olduk...
internetten alım-satım yasağı gelmiş.
26/01/2021
itibaren 3 ay süreyle "İnternetten Emir İletiminin Kısıtlanması", "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımının ve Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" ve "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Yuh be bu ıyı olmadı, malda yakalandık. Ne yapmış ki fıyatlama olarak lanet olası senet yazık oldu desene. Üç ay yatar bu senet elde kalanda kalır öylece.. Resmen arkamızdan sıktılar. Tkuru 1000 tl yı gordu geçti fıyatlama olarak akabinde taban taban geldi yine gelmedı internet yasagi en son döneme kadar bu lanet daha ne yaptıkı geldı bu yasak. Yazık, çok yazık.
Artık 100 tl altından toplarız az az, yapacak birşey yok.. Genelde karı gordum mu kaçardım ben ama ilk defa burda bekleyeyım dedim. Demek doğru hareket kazandın mı kaçacaksın. Nereden sıkacakları bellı değil.
Ky yi koruma hareketleri Allah razı olsun yasağı getirenlerden, çoktandır böyle kazık yememiştim.
Tkuru daki gıbı bır ıkı gun taban yerız sonra normale döner muhtemelen. Tahta sığ yukarı ve aşağı hareketler devam eder. Sonra yataya sararız.
Ne.kadar saçma ne yaptı hangi hareketi yaptı bu cezaların hepsini birden yiyecek durum oldu.bu sipari ceza patron ya Başkaları mallanmasin istiyor bu iyi elinde.mal.olanlara yarar yok satamayalim diyeyse oda mantıksız bu cezayı isteyen hisseyi dusururse kime satacak k.t öyle bankadan alışı bilmez bence hisse gider korkmaya gerek yok
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spek,
Bundan başka yasak yok, tedbir yok, kısıtlama yok.
10 tavan yapsan da
10 taban yapsan da
Tabanları aklından geçirme, hissen değerli, aşağı gelse de alsam diyen çok
Yarın makinanın motoruna, suyuna, şanzımanına kılına tüyüne bak
Dümen sende. :)
öptüm
ytd.
Ky yüklenmiş. 96 emir 12923 bekleyen...
Dünya kadar gunlerce tavan tavan giden senet varken merıti görmek tam bir akıl tutulması..
Kaldıkı gunluk işlem bıle olmayan senetler bunlar. Ya taban ya tavan olurlar genelde. Ortası pek yoktur. Sen kalk
Fiyat istikrarı sağlayacam diye bu senetlere İnternet yasağı getir yatırmcının ayağına sık.
100 tl altından toplarız artık sadece süreç uzadı..
Fıyat istikrarıda sağlanmış oldu.. :whistling:... :kahkah:.. Yatırımcı lehine.. Hergun yüzde on eksı yazarak..
tabanda bekleyen 270 emir 25853 lot, toplam 1858 lot işlem ile kapattı.
Hiç temettü verdi mi bunlar bilen var mı eskilerden. Araştırdım bulamadım böyle bir bilgi. Teşekkür ederim şimdiden.
Dostum bu hisse temettü için alınmaz, vermesın zaten. Yarında tabanız, en geç cuma tabandan tavana döneriz.. Kardan zarar ettik bistin bıze armaganı..ky yı koruyorlar.. Sağlık olsun..
2017'de özsermaye 16 mln iken 2018'de 40 mln üzerine çıkmış birden.
Bilen varsa cevap verebilir mi bu arada herhangi bir değerleme mi yapılmış acaba?