Malesef benimde dikkatimi çeken bir konuydu.Dillendirmek istemedim.. Umarım yanılırız..Yoksa fena yakalandık.
Printable View
Aynı muhabbetler 7 nin altına yabancı deli gibi GARAN satarken de vardı...Bir şirketin bir ederi vardır.Bence odaklanılması gereken nokta bu.
Oss*ruktan teyyare.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korkumuzdan bir şeyde yazamıyoruz , yazıp siliyorum ,
Kusura bakmayın , ne olacağı belli olmaz valla
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En kısa ve uygun zamanda ülkem için çok iyi işler yapan ama parasını alamayan karını paylaşmayan bu şirketten çıkıp rahat rahat sadece gurur duymak istiyorum ben de.
Hafta sonu haberler pek kötü değil. Bu hafta bakalım aselsan nasıl bir tepki verecek.. Yabancı satışı bitsede rahatlasa hisse..Yada yerliler yüklense..Bakalım nolacak?
ASELSAN yabancı oranı 20 Mayıs 2022 % 22,23. 18 Mayıs 2022 % 22,66.
Fark % -0,43. Hisse kapanış fiyatı: 22,78 TL. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
İyi gidiyor..
Bugün Leş 8 günlük ortalamanın üzerine attı. Bu gayet olumlu. 24,72 üzerine atar ve üzerinde kalırsa çıkış eğilimi güçlenir.
güzel, takas var mı arkadaşlar? atsanzıda baksak..
KAP a düşen Temettü tutarı gerçek mi ?
Evet arkadaşlar takas gayet güzel...sonunda zararlar kapatılıyor :)
Yabancı alınca nasuıl da gidiyor.. :)...son takas oranı bir kaç güne belli olur.Umarım alım devam eder...Yoksa düzeltme olarak kalır..Bu kağıdı götürecek yabancı...Ama görünüş bayağı düzeldi....umutluyum.
Arkadaşa istanbulda kartal da kiralık ev bakalım dedik... 8 bin tl istediler..2+1....6 ay önce başka bir rakadaşayakın yerde 3500 e tuttuk...Büyükşehirde gerçekten zor yaşamak...Hatay bayağı ucuz diğer şehirler göre..Ama diğer gıda vs.çok pahalandı..Bun agöre hisseler çok ama çok ucuz...Asel,ereğli,tüpraş,froto, gerçekten ucuz kalıyor bu enflasyona göre..Ama gitmeyince de gitmiyo bekletiyor...Şu anda aselin bence çok çok daha yukarda olması lazımdı.
ASELSAN yabancı oranı 20 Mayıs 2022 % 22,23. 23 Mayıs 2022 % 21,94.
Fark % -0,29. Hisse kapanış fiyatı: 23,60 TL. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
citi satışı bitmeyecek herhalde 3 ayda 73milyon lot satmış t2 güne göre 106 milyon lotu kalmış inanmışlar ne varsa satacaklar herhalde basmadan yukarıya koyun satın ne olacak..
2 günlük çıkış tepki yükselişi olmaz umarım..
Kredi Derecelendirmesi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1032066
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
citi yeter be az bırak biraz yukarıdan sat malı anladık bedava toplamışsın..
Yine yabancı mi satıyor?
Niyetleri kötü ama alınacak en ucuz hisse , beklemekten başka çare yok
Hiç kap düşmüyor satış sözleşme yok mu yani 🧐
Galiba yabancı satışa devam ediyor.. Takasta belli olur...Sata sata bitiremediler arkadaş ya..:(
Hadi ASELSAN olum bea...
Bu hafta da eksi yap, 2-3 hafta daha....
20 lere gel...
Bak kimse duruyor mu buralarda....
Haaaaa, işte o zaman füze olacaksın...
Yok yabancı borazanları imiş yok küfredenlermiş...hepsi de topppuuukkkkk...
Ytd
ASELSAN yabancı oranı 24 Mayıs 2022 % 21,49. 23 Mayıs 2022 % 21,94.
Fark % -0,45. Hisse kapanış fiyatı: 23,06 TL. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Genel Kurula katılan var mı? Haberler nedir?
Evet arkadaşlar aynen onaylandı kar payı dağıtımı. Ancak bir eczacı yatırımcı arkadaş söz aldı ve milliyetçi insanları bu kar dağıtım politikası ile küstürüyorsunuz şirketin olması gerektiği yere gelmesi için özendirici politikalar yaratmıyorsunuz bizi BOFA nın oyuncağı haline getirdiniz dedi. Bir dahaki seneye inşallah bu görüşleri dikkate alırsınız dedi. Tümümüz adına konuştu bir nevi. Bakalım yönetim bunu ne kadar dikkate alacak.O arada bedelsiz yok..
Aynı tas aynı hamam devam...