Güzel:)
Dow 33500 görünce bir tur daha çıkar bence onla beraber.. 15700 tahmin ediyorum.. Tabi siz kapatmış olursunuz:yes:
Printable View
Bugün Berat kandili.. Eş dost akraba arayıp hatır sorma, dua etme ve dularını alma günü.. Kandiliniz mübarek olsun:kalp:
Benim de canım acayip kandil simidi çekti şu an.. Çay ile.. :):):)
Şimdi ben Bist grafiğine baktım. Artık U30 grafiğini baz alıcam.. Vadelileri değil. Çünkü makas oluşuyor ve grafik yeni vadede saçmalıyor.
U30 a baktığımda yeni bir sinyal gördüm.. 5699..
Ben U30 un 5699 a kadar düşeceğini düşünüyorum. O sebeple Viopta kısa açardım. Ama ağzım yandı.. İzleme amaçlı hedef yazıyorum.. Hükümet değişir ise Bistte işlemlere başlıcam..:yes:
Bist30 şu an 5850 ---- Herde 5699 :kalp:
Ayyy çok güldüm:):):)
https://twitter.com/nazeningemi/stat...748756997?s=20
Müthiş bir sinerji var.. İnşallah artık kimse sözünden dönmez..
Ben Akşenerin geri dönmesi taraftarı değildim. Yaptığı siyaseti beğenmedim.. Söz sahibi olmasını da hiç istemem.. Ama mecbur ittifaka oy vericem..:yes:
Dow 33430.. Dax 15660..
gbpusd aldım, allah kabul etsin :)
Kemal Kilicdaroglu aday oldu.. :kalp:
Devran artık dönecek inşallah.. İlahi kanun..
Allaha sonsuz şükürler olsun:kalp:
Dow 33590 en yüksek değeri gördü.. Çok temiz çıkıyor satış yapacak hiçbir emare yok.. 34000 gider gibi..
Dax döke döke çıkıyor.. Bugün çok trade yaptım 15600 ile 15680 arasında.. Ana pozisyonum 16550 ortalama ile duruyor..:yes:
Bist çok çıkmış.. Bakmadım son değere.. Teknik olarak izlemeye devam..
Mutlu akşamlar herkese:hi::kalp:
VİOP işleyiş esaslarında 10 Mart'tan itibaren bazı değişiklikler yapılacak
07/03/2023 06:26:00
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası(VİOP) işleyiş esaslarında bazı değişiklikler yapılacak.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, 10 Mart 2023 tarihi itibarıyla; temsilcilerin esnek sözleşme oluşturma ve özel işlem bildirimi yapabilme yetkilerine sahip olmasına, BIST 30 endeks vadeli işlem sözleşmelerinde vadeler arası strateji emirlerinin alt ve üst fiyat limitlerinin hesaplamasında kullanılan k değerinin 75 olarak belirlenmesine, Pay vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri için özel işlem bildirimi minimum ve maksimum miktarları ile minimum ve maksimum emir büyüklüklerinin güncellenmesine, baz yük elektrik vadeli işlem sözleşmeleri için özel işlem bildirimi maksimum miktarının 500 olarak belirlenmesine, VİOP Prosedüründe yer alan PTRM uygulamasına ilişkin içeriğin, süreçlerde gerçekleştirilen değişiklikler kapsamında revize edilmesine karar verildi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Gunaydinnnn herkese:hi:
https://www.instagram.com/reel/CnbKX...d=YmMyMTA2M2Y=
Dow 33500.. Dax 15680..
Bekliyoruz belki bugün bir atraksiyon olur Dax ta..:yes:
günaydın :)
Sn cefaks hosgeldiniz bu arada:yes:
Paylasim icin tesekkurler..
Biraz daha aktif olma zamanı. Kaç zamandir kitlendim gündeme.. Okunmasi gereken kitaplar, izlenmesi gereken filmler, gidilmesi gereken yerler, arkadaslar.. Yapilmasi gereken hersey.. Çok ihmal ettim.. Gelişime devam..
Sevgiler herkse:kalp:
yine dayanamadım, dax aldım :)
Dax 15700.. Ve ben 15700 den de sattım. Ortalamam 15600 oldu..:)
Daxı Dow dan daha çok sevdim.. Bundan sonra onda devam edicem sanırm..
Bist 30 şu an 6024..
Fakat ben dediğim gibi 5700 ü teknik olarak göreceğini düşünüyorum..
Makro bir gelişme var tabi ki.. Çıkış normal.. Ama dönecek.. Dalgalanmalar olur bu siyasi ortamda:yes:
Kesin konuşmak istemiyorum.. İnşallah diyelim:) Tekniğe uyar..
Çünkü geleceği kesin olarak bilmem mümkün değil..