var bunda birsey mirim
normalde diplerde yengecle dolasiyorduk :)
Printable View
var bunda birsey mirim
normalde diplerde yengecle dolasiyorduk :)
Gyo lar iyi duruyor
Bir dost
Endeks çöküşünde mallar tahtacının kucağına düşmüş gibi, malum tepenin üzerine bir tepe daha yaparsa olmuştur deriz ancak.
Bu ne güzellik aman Yarabbi :)
dedik dimi var bisey diye :)
Maşaallah barekallah :)
Bugün murat beyin yorumu yok
Ya artık umutlanmak bile istemiyorum çek şunu kurtulalım yahu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ay güzel başladı devamı gelir inşallah.:)
Merak edenler için söylüyorum, ceza almadım, sadece bayram öncesi milleti nasıl kandıracaklarını bildiğim için izliyorum sadece..!!
Beş yılda hiç bir bayrama burmunuzdan getirmedem girmedik, muhtemelen yine salı yada Çarşamba ihaleleri alamadık deyip verecek milletin eline..!!!
Milletin nakit ihtiyacı duyacağı günleri asla kaçırmaz, birde 9 günlük tatil varken risk almak istemeyenleri dökmeyi çok sever namıssız..;-))
İnşallah ben yanılırım da bu hırsız artık adam olmuştur..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Neden bugün yazmadığımı şu an daha iyi anlamıştır sanırım herkes..;-))
Hırsız her zaman hırsızdır, değişmez..!!!
Tepeden 8 kademe aşağıdan kapadı, güzel kapanış yaptı.
Yükselen tepelere devam edecek mi göreceğiz, 6.04 yeni tepe olarak yerini aldı.
Herkese iyi hafta sonları.
Yine güzel kapadı..temkinli olmakta fayda var yine de, yarı yarıya joker hakkımı kullandım.... hayırlısı
Maliyeti 0,77 kuruş olan biri için ne gard almaya gerek var nede düştü diye tasa etmeye..;-))
Benim için günlük haftalık yada aylık hareketlerin hiçbir önemi yok..!!!
İster üç gün tavan yapsın ister üç gün devre kessin hiç umrumda olmaz..!!!
Kızıp sövmem kendim için değil, hakkına girdiği ky için, yoksa yıl sonu yada seneye bu zamanlar nerede olacak çok iyi biliyorum..!!!
Zaman göreceli bir kavramdır, kimi için uzun olan kimi için çoktan geçmiştir..;-))
Pd 0.60 fk 1.56 bu hissenin fiyatı ne olursa olsun herzaman ucuz kalır ah şu bilançolar akprahnayı bitiriyor [emoji6]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2022sonu itibariyle 3.5 milyar civarı kar açıklar bu fiyatta kalırsa pddd 0,30lara düşer. pddd 1 yapayım dese 18 tl olması lazım. bu yapar mı bilemem takaslar ilginç.
Bu yorumu yapalı 15 gün oluyor geriye kaldı 15 gün daha, Temmuz 15 ide geride bıraktık mı önümüz açık..!!
Temmuz Ağustos Eylül çok ama çok önemli, borsanın şaha kalkacağı bir sürece giriyoruz, bakalım bizimki yine parayı diğer hisselerde çoğaltıp burayı sona mı bırakacak, yoksa hazır rüzgar arkadan eserken yatırım haberlerini patlatıp uçuşa mı geçecek göreceğiz..;-))
Üç hotel ve en az iki konut projesi ile ilgili bekleyen haber ve sürpriz iş birlikleri olabilir, Salman efendi kesenin ağzını açtık yeterli bize hamilik edin diyerek ayrıldı Ankara'dan dolar sevicileri kötü günler bekliyor demedi demeyin Ekim de 10 TL nin altına inebilir..!!!
Sayın abim dolar değil 10 TL,15 TL nin altına inerse başarı sayarım :)
Kesinlikle doların düşmesini istiyorum,
inşaallah doları sürüm sürüm sürünürken görürüm ahir ömrüm bitmeden.
Ancak bu güzel sözler yine icraate dökülmeden sönüp gidecek.
Yine tekraren ifade etmek isterim ki
İnşaallah arkasına bile bakmadan hisse değerini bulsun...
Ki yatırımcısı hak ettiği değere sahip olsun...
Daha asgari ücreti bile 400 doların üzerine çıkaramıyoruz...
Nerde kaldı doları 10 liraya düşürmek :)
He eğer doları düşürmek için sıkıyorsak kemerleri,helali hoş olsun ama yine birilerini zengin etmek içinse hakkım varsa haram olsun demiş şair...
Bu arada doları 13.75 e bile düşürebilirsek asgari ücret 400 dolar olacak...
Bak kardeş; ben burada bir yıl önce yazdığım şeylere gülüp alay eden kişiler vardı, konut fiyatlarının nasıl artacağını yıl sonu kârı nın 2,5 milyar TL olacağını yüksek enfilasyona girileceğini geçen yıl Mayıs'ta yazdım..!!!
Değerleme artışınıda mı kâr dan sayıyorsun deyip dalga geçen vatandaşlar şimdi yıl sonu kâr tahminini yazıyor değerleme artışını da koyarak..;-))
İster 15 i ister 13,75 i başarı say ama şunu kenara yaz, nasıl bitcoin çöktü ise sıra petro doların çöküşüne geldi, çok değil üç ay sonra göreceğiz hepberaber, Ahmet efendi nin kasasındaki dövizleri neden sattığını o zaman anlarsın..;-))
Değerleme raporunu da niye dolar 15 lerde gezerken 11,60 tan yaptırdığını da anlamış oluruz..!!
Ozaktakilerin çoğu yatırimcı kimse uçsun kaçsın istemiyor istediğimiz şirket büyümesine karlılığına beklentilerine uygun adil bir fiyatlama Boş işleri bırakalım 2 çeyrek bilanço tahmini olan varmı..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın sakura,
bilanço için daha çok erken ama tahmin edecek olur isek iyi bir bilanço bekleyebiliriz.zira şirketin giderleri yok denecek kadar az.gelirler ise çok.büyükyalı,otel ve kiralar ile göktürk 1 den kara katkı gelecek.ayrıca döviz kur farkı var.2.çeyrek için 350 milyon tl kar bekleyebiliriz.
Bir de enflasyon muhasebesi muhabbeti var piyasada dönen...
Bilançoyu enflasyon muhasebesine göre hesaplarsak ne olur?
Dolar-TL değer farkı artı yüksek enflasyon sebebiyle konut fiyatlarındaki fahiş artışlar yabancı gözünde şirketi negatif etkileyen unsurlar...
Şirket otel projelerini orta vadede gerçekleştirir ise işte o vakit önü açık,
Yoksa konut kira artışı ve satışı sürdürülebilir değil gibi sayın abim...
Gyo lar değerleme karında vergiden muaf oldukları için zaten binevi enflasyon muhasebesi kullanıyor hali hazırda.. Yıl sonu değerlemeler varlıklar çarpı %150 gibi olur herhalde ortalama yani defter değeri çarpı 2 buçuk..
Esas faaliyet karı hariç tabi.
Bir dost
Yine maşaallah ı var aslan parçasının :)
Ne biçim çalkalıyorlar böyle arkadaş, rodeocu tahtacı mı geldi.:)
İyi haftalar herkese.
Beni unutsun ben aslında yoğum 2 PD yaparsa bütün malı veririm altında konuşacak bir sey yok.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.