geberdi ya hisse. artık cıksa da gözümden düştü bu kadar sert düzeltme mi olur
Printable View
geberdi ya hisse. artık cıksa da gözümden düştü bu kadar sert düzeltme mi olur
50 lerden biraz ekledim. umarım pişman olmam
aşağıda destek 44 gelir mi ki
60 lardan cok saglam ele verdiler millete. kac yıl sürer 70 olması
önce -9 sonra 0 sonra yine -9 nedir ya. resmen dalga geçiyorlar
Tabanda ve 44-46 arası gap boşluğu var, doldurur doldurmaz orasını bilmem ama 67de satmadığım malı 40-50 arası sevseler satmam. Maliyetim 27 lira, maliyetimin altına düşsün güle oynaya ekleme yaparım. 46 günlük hisseden ümidi kesen bıraksın gitsin.. Aha devre kesti :)
bütün kar gitti zarara da geceriz yarın kesin. kabullenmesi zor. satmayan cidden aptaldı 65 ten
Kısa vadede hızlı çıkan hızlı düşer. Neden, çok kazananlar satarlar. Dünyada banka krizi mevcut, bizde ekonomik ve siyasi kriz var. Önümüz karanlık. Ortama göre yatırım yapmalıyız. Gerekirse satıp alttan almayı bilmek lazım. En azından lot sayılarımızı artırmak için. Saygılar.
takas paylaşabilen var mı?
kesin olan tek şey 67 ye cıkısın spekülatif ve içi boş olduğu. çok fena verdiler mal dagıttılar
açığa satıs ve kredili işlem yasagının kucuk yatırımcıyı korudugunu kim dedi dün burda :) ky battı bugün
Astor KAP ları sıraladı. Bi kıpraşma oldu ama döner mi bakalım tekrar tabana
Gavura taş atar gibi kap attı Feridun Abi :)
Kaplar işe yaradı. umarım kalıcı olur
kağıt taban iken gelen böyle kap'laı çok dikkate almamak lazım diye düşünüyorum!
akşam 5-6 arası yine tabanlatır bu.
mal yedirmek için olabilir ,.hertaraf çakallarla dolu ,herşeyi yaparlar . dini imanı para olmuş bunların ..sonuçta herzaman ky KAYBEDER .....
Zamanında bu genç arkadaşı dinleyen oldu mu?
https://www.youtube.com/watch?v=_YbtiXWNAqk
Bu kağıt müthiş. Trade olanları eksi 8 den al artı 2 de sat. Ereğli , isdemire ekle. Ömrümü yediler ama canları sağolsun. Ytd.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patron hisse mi satmış? 1000lot satmış diye görüyorum kapta ama çok anlamlandıramadım
Açığa satış ve kredili işlem yasağı getirilen Astor da yine işlem sıralamasında BİST de 2. sırada.. Teknikcilere göre 52 üstü kapanışlar kağıdın yönünü yukarı olacağını teyit ediyor..Herkesin beklentisi ilk 3 aylık bilançolarda.. Hissede Halka arzdan blok mal alan sözde kurumsal yatırımcıların %90 ı hisseleri satıp karı cebe indirdiler. Şimdi hedfleri yeni halka arzlardan parsa toplamak.. Kurumsal yatırımcı uzun vadecidir.. En az 1 yıl aldıkları hisseleri satmazlar.. Ancak buradaki SPK nın mevcut olan halka arz mantığı bunların dolar bazında hemde çok kısa sürede paralarını 5-10 katına katlamalarını sağladı..Küçük yatırımcılar ise halka arzda alamadıkları hisseleri ancak tavan çözüldükten sonra alabildiler..Neyseki dün çıkan tebliğ ile bu haksızlık biraz giderilmiş oldu..
bugün tavan bekliyorum :ok:
son un firması bile 50 tl den halka açılmış 100 tl ye koşar adım gidiyor
bu ne üretiyor makarna mı ???
Astor, 2,5 ayda 5,4 katına çıktı. Bu havada tavandan bahsetmek ne kadar mantıklı. Uzaya çıkacak hali yok. Düşmesi çok normal. BY ler üstten satıp en alttan almak için strateji yapıyorlar. Biz ky ler sadece figüranız. Bu hissede de yatırımcıdan ziyade kumarbaz zihniyetli ky de çok fazla. Saygılar.
kimse kalmamış :oleyo:
Astor aslında oldukça ucuz bir fiata halka açıldı bence.. Halka arz fiatının 25 TL olması gerekirdi..o zaman %100 prim yapmış olurdu..zaten fonlar 25 tl den itibaren sattılar.. Bu hissede orta uzun vadede bekleyen bu fiatlardan alsa bile para kazanır..Firma yeni açılmış 550 milyon TL temettü veriyor.. Yönetim son derece yatırımcı dostu insanlar.. Kağıtta olmak lazım diye düşünüyorum..
Üstat aynen arz fiyatında hata var,
ahgaz 66 alfas 58 bu da 60 olmalıydı en az
düz hesap arz fiyatı :)
70/90/110 bu 3 rakamdan birini seçip,
halka arz edilseydi bu hisseye en az 10-14 kat talep gelirdi :ok:
cenaze er-geç kalkacak,
herkesi döktüler, artık kimse buraya uğramaz :)
biz-bize kaldık, hisseye inananlar, hayırlısı diyelim :ok:
Gelen kaplara bakınca çok çok enteresan ilginç ve proje üreten dev bir firmaya ortak olmuşuz.. 2023 çok önemli ses getirecek haberler açıklayabilir.. Bekleyip görelim
Şu gelen kaplarla hissenin en azından artıya geçmesini beklerdim ama işte burası borsa çakallar izin vermiyor..
Hiç üşenmedim işi gücü bırakıp sonn 45 dakika astoru izledim. Tahtacı mı dersiniz piyasa yapıcı mı artık her kimse yeşil yakmaması için yemin etmiş sanki canını ortaya koymuş. Gelen kaplar sonrası çıkmak isteyen kağıdın kafasına vurup duruyo, son gelen Siemens kapında "artık az da olsa yeşil yakarız" dedim, yok anacım çıkıp geri düşüyor. Yalnız bugün iyice emin oldum Feridun Geçgel'in kırmızıya fazla tahammülü yok, en fazla 3.gün kap atıp kağıdı çıkarmaya çalışıyor ki son atılan kapta ağzım açık kaldı.. Siz yatırım tavsiyesi olarak almayın kendi düşüncelerimi yazdım :))
Bazı arkadaşlar düşerken Kap atmasa keşke diyor ama adamlar anlaşmayı hangi tarihte imzalamışsa o anda göndermesi lazım..Daha gelecek çok kaplar var..
çok güzel bir şirket fakat şu an biraz pahalı gibi f/k 28,87, pd/dd 15,93 ben 45 ve altından toplamaya başlarım..
İki mi 3 gün mü ne cza yedim bişey yazamadım neyse ilk çeyrek karı bu hissenin ne olduğunu az çok gösterir son attığı kapı da beğendim helal patrona ky yı ezdirmeyecem der gibi ayrıca simense mi yapıyor bu şarj kitlerini Siemens te Bi alman firması değil mi yani Siemens gibi bir Alman firması dünya devi şarj istasyonlarını astorla kuruyorsa geriye söylenecek ne var ki bu şarj üniteleri yurt dışına gidecek sanırım