https://i.hizliresim.com/sskjv1j.jpg
Printable View
Bankaların çekirdek sermaye yeterliliğine göre %10 İla 15 oranında temettü dağıtmasına izin verilecek -Kaynaklar/Bloomberg HT
Twitter’a erişimde problem yaşanıyor
ios için düzgün vpn önerisi olan var mı?
Soğan Pırasa Kurumundan yeni açıklama var mı?
Adamların tek derdi, kendileri. Şovun kahramanı olmak için herşeyi yaparlar
NetBlocks: Twitter, son ağ verilerine göre Türkiye'de kısıtlandı
Meral Akşener : Depremzedelerin ihtiyaçlarının duyurulması için iletişim kurmak bu kadar hayati bir öneme sahipken; nasıl olur da bir kısıtlama getirirsiniz?
Bu nasıl bir kötülüktür? Nasıl bir vicdansızlıktır?
Siz kimden, neden korkuyorsunuz? Yazıklar olsun!
Kemal Kılıçdaroğlu : Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz.
Kap : Deprem felaketi sonrasında yaşanan volatilite artışı ve olağandışı fiyat hareketleri nedenleriyle Borsamız Piyasalarının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir şekilde işleyişini teminen, Borsa İstanbul A.Ş. Borsacılık Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Yönetmeliği'nin 39 uncu maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki Pay ve Pay Endeksi Türev Pazarlarının 8 Şubat 2023 tarihinde saat 11:00 itibarıyla 5 iş günü süreyle (14 Şubat 2023 akşamına kadar) kapatılmasına ve kapatılan pazarlarda sağlıklı fiyat oluşumuna imkan sağlamayan düşük işlem hacmi de dikkate alınarak 8 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen tüm işlemlerin BİAŞ Yönetmeliğinin "Emirlerin ve İşlemlerin Borsa Tarafından İptali" başlıklı 33 üncü maddesinin 1-c bendi uyarınca iptal edilmesine karar verilmiştir.
Düşmanımız YUNANİSTAN !!! Bu şarkı eşliğinde acımızı paylaşmış haberler programında
https://www.youtube.com/watch?v=WkTf...alanM%C3%BCzik
Yunanistan bile yardım göndermiş diye yazılmış idi.
Erdoğan : Elbette eksikler var , şartlar çok açık ortada , böylesine Hüyük bir felakete hazır olmak mümkün değil. Kimseyi mağdur etmeyecek bir afet yönetimi yürüteceğiz .
Erdoğan : Bu dönem birlik ve beraberlik dönemidir , lakin hala cirkin ve basit kampanyalar yürütenler var .
Erdoğan : Daha önce depremden kaynaklı yaptığımız konutlar ortada biz bu işi biliriz gerekeni yapacağız .
Erdogan : Vefat sayısı 9057.
Erdoğan : Bazı haysiyetsiz ve namussuz kişiler Hatay’da jandarma, polis göremedik diye iftiralar atanlar var .
Twiterı durdurmak nasıl bi mantıktır.
3 gün sonra kapadı borsayı ne kataküllüler döndü yine.
Zamanla öğreniriz.
99 depremine salla böyle depreme hazır olunamazmış.
Binalar ve zemin sağlam olsaydı.uygun projeler olması artı sismik izalasyon halk dili ile bilyalar konsaydı yüksek binalara.
Yahu yangını söndüremedik onadamı hazır değildik.
Birde demirci ustaları kolon bağlantı yerlerini telle bağlayıp geçiyorlardı eskiden geçmeli kanca şeklinde yapıp sonra telle bağlamaları lazımdı.
Yaptığınız yollarda bile dolaplar var.Otoyollardan bahsediyorum.
Ankara Gerede otoyoluna birde bakın deprem zarar verir lakin 8.9 kat yapı var yol üzerinde.
En altta mıcır taş keçi ayağı ile dolgu
Sonra toprak tolgu silindir
Sonra killi toprak silindir
Sonra mıcır beton
sonra asfalt
sonra bir asfalt
En son aşınma asfalt ve hepsinde silindir.
Bilalin anlayacağı gibi anlatayım.
Hamsi alıyorsun, kova uzatıyorsun, kürekle hamsiyi koydu kova doldu.
Bir sallıyorsun kova yarıya iniyor. İste buna yoğunluk diyoruz.
Beton dökerden de böyle, kendi haline dökersen kalıp dolar. Vibrasyon uygular isen beton yarıya iner maliyet artar.
Bu işin sadece bir boyutu.
Demiri var, kumu var, kireci var. Hepsinin bir niteliği var.
Sıcak evimde oturmuş haberleri seyrediyorum, birazdan yemeğe oturup, daha sonrada sıcak yatağıma uyumaya gideceğim.
Böyle yaşamaktan utanasım geldi.
TÜPRAŞ TL basmış.
41 milyar TL 12 aylık karı.YTD.
Kusura bakmayın, argo yazacağım.
İnsanlar günlerdir susuz,aç. İşeme,sıçma ihtiyacı duymadı.
Karınları doymaya başlayınca bu ihtiyaçlar artacak. Hiç bir tedbir alınmıyor.
Mecburen daha içinde insan bulunan bir takım yıkıntıların üzerinde bu ihtiyaçlarını giderecek.
Salgın hastalıklara neden olacak.
Bu güne kadar hiç bir haltı beceremediniz, bari buna çare bulun.
Hadi siz akıl edemiyorsunuz. Yazıyoruz işte.
Saat 20:57’de Erzurum Aşkale merkezli 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Spk :
- Borçlanma araçları şemsiye fonu, para piyasası şemsiye fonu, garantili/koruma amaçlı şemsiye fonu, kıymetli madenler şemsiye fonuna bağlı olarak ihraç edilen fonlar,
- Unvanında “döviz”, “para piyasası” ve “kısa vadeli” ibareleri yer alan serbest fonlar ile unvanında “yabancı” ibaresi yer alan fonlar,
- Katılım şemsiye fonu’na bağlı fonlardan unvanında belirli bir varlık grubu (kira sertifikası, altın, kıymetli madenler, para piyasası) geçen fonlar
dışındaki fonların birim pay değeri hesaplamamaları ve katılma payı alım satımını durdurmaları uygun bulunmuştur. Bu kapsamda, sözkonusu fonların Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu (TEFAS) işlemleri de durdurulmuştur.
B) Emeklilik Yatırım Fonlarının Kuruluş ve Faaliyetlerine İlişkin Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 27. maddesi hükmü çerçevesinde ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla BIST Pay Piyasası’nın kapalı olması nedeniyle, 08.02.2023 tarihinden başlayarak söz konusu piyasa yeniden açılıncaya kadar fonun KAP sayfasında yapılacak bir duyuru ile katılımcılara bilgi verilmesi kaydıyla,
- Borçlanma araçları, para piyasası, katılım (katılım hisse senedi fonları hariç), kıymetli madenler, başlangıç emeklilik yatırım fonları ile
- Unvanında “yabancı” ve “döviz” ibaresi yer alan emeklilik yatırım fonları
dışındaki emeklilik yatırım fonlarının (OKS fonları dahil) pay fiyatı hesaplamamaları ve pay alım satımını durdurmaları uygun bulunmuştur. Bu kapsamda, sözkonusu fonların Bireysel Emeklilik Fon Alım Satım Platformu (BEFAS) işlemleri de durdurulmuştur.
C) Pay alım/satım işlemleri durdurulan yatırım fonu ve emeklilik yatırım fonları için değerleme tarihi 08.02.2023 olan pay alım/satım talimatlarının (TEFAS/BEFAS’ta gerçekleşen işlemler dahil) gerçekleştirilmesinde değerleme tarihi olarak BIST Pay Piyasası’nın açıldığı ilk gün dikkate alınacaktır.
Ekrem İmamoğlu : Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde iken gelecek olumsuz tepkiler kamuoyuna yansımasın diye sosyal medya ve internet iletişimini kısıtlamak sadece gerçeklerden korkmak ve zayıflıktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetenler özgüveni yüksek kişilerden oluşmalıdır.
Çok merak ediyorum, 10 bin yıkılan binanın mütehitleri, kontrolöeleri, firma sahipleri ile ilgili ne yapılıyor, antalya hava limanı dış hatlar açık değil mi?
Haaaa müteahitler bu ülkenin kalkınma lokomotifleriydi değilmi unutmuşum pardon.