Güzel replikmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=wX0dp0-BDIQ
Printable View
Güzel replikmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=wX0dp0-BDIQ
Avukatı duyurdu: Erdoğan deprem bölgesindeki hakaret şikâyetlerinden vazgeçti
AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, depremden etkilenen illerdeki hakaret soruşturmalarında şikâyetinden vazgeçtiği duyuruldu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Şimdi Antakya dayız bildik manada Antakya artık yok. Yok olmuş bir kentten söz ediyoruz. Her yıkıntının altında yardım çığlığını duyuyoruz. Neredeyse her evin her enkazın altından bu ses geliyor ama yardım edebilecek kimse yok.
Burada insanlar kendi seferber olmuş durumda. Burada gönüllüler var ama gönüllülerin ya da insanların yapabilecekleri hiçbir şey yok ellerinde sadece kazma kürek var. Belki bir metre altındaki yakınlarına ulaşmak için çabalıyorlar ama mümkün olmuyor.
Dolayısıyla görünüyor ki aslında devlet dediğimiz şey burada bu çöküntüden başka bir şey değil. 20 yıllık saltanat burada insanların tepesine çöktü, insanların hayatının üzerine çöktü. Gördük ki devlet denilen şey bir avuç haraminin banka hesapları ve onları koruyan sopadan başka bir şey değil.
Eğer başka bir şey olsaydı burada insanların yardım çığlıklarına, feryatlarına el uzatan birileri olurdu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...asinda-2057257
ulke tarihinin son secimi de KK nin muhtesem surec yonetimi ile yapilmadan bitti.git sen % 1 oy orani olmayan akp lileri topla.ulkenin gelecegini belirleyecek Meral aksenerin zittina git.
daha ne yapabilirsin ki Reisin icin ?
helal olsun dede
sizlerde hayal kurun.
Akşener'den son dakika çıkışı! Altılı masa dağıldı
Tarih seni türk milletinin geleceğini çalan muhalif maskeli iktidar çalışanı olarak anacak KK.
İyi partiden ayrılmayı düşünenlerin sağ liberallerin bir kısmı Babacan ve Davutoğluna geçiş yapabilir bu aşamadan sonra.
İyi Parti biraz daha sağa kaymış olur böylece.
Meral Akşener misyonunu tamamlamış oldu böylece.
Allah ülkeyi korudu başa gelip de ya 1 ay sonra bu ölüm sıtma krizi olsaydı!Dolar ve faiz ne olurdu ne?
Sürekli dışarıdan aday konulmasını hiç onaylamadığım gibi anlamlıda bulmamıştım...Aday dediğin parti lideri olur...KK yı beğenmemenizi hiç anlamadım...%25-27 oya sahip bir Parti Ülkenin en önemli şehirlerini aldı.....Moommy de aday olsun bakalım kaç puan alacak...
Toplum haini sevmez...
Dejavü oldum.
2002'de ne olduysa aynısı oldu.:vk:
Neticede gözüken o ki kılıçdaroğlu aday,cem uzan aday,akşener in bir adayı olacak, ince aday,hdp nin de bir adayı olacak ilk turda reis asla yüzde 51 i alamaz.İkinci turda kim reisin karşısına çıkarsa millet onda konsolide olur olay biter diyeceğim de burası türkiye her şey her zaman mümkün.Bakalım tiyatronun ilerleyen sahnelerinde neler olacak.Aslında çok da önemli değil bence hepsi aynı.Siyaset ve siyasiler palavra ülkeyi onlar yönetmiyor.
5 li masa ; bizimde adayımız Erdoğan
Ajdhahshs
Valla ilk turda cem uzana oy vereceğim.O da hırsızdı ama dışarda baya baya kinlenmiş gibime geldi.Usulsüzlüklerin yolsuzlukların üstüne en korkmadan gidecek adam o.Bir kere uzun süredir yurtdışında kendi suçları zaman aşımına uğramıştır ikincisi her türlü katakulliyi zamanında kendi çevirdiğinden kül de yutmaz:))))))))) İlk turda adayım o ,ikinci turda arenada kim kalırsa ona oy veririm
https://twitter.com/AyYildizz17/stat...35229701033985
Süleyman Soylu söylemişti, satar demişti, sattı
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunun bir basın açıklaması ile aday olmayacağız açıklamasını yapmasını bugün bekliyorum.
Cevap hakları doğdu.
Yeni çamoluk otomotivin sahibi abi aday olursa ben kararımı gözden geçireceğim. :oleyo:
Onu dedim ya sn batman,adam kesinlikle kandırılamaz,e bayadır kinlenmiştir,kendini harcıyanların her türlü usülsüzlüklerini en acımasızca cezalandırır,kk bunu yapar mı,imam bunu yapar mı.
Valla yavaş aday değilim der de imam a gelince o iş biraz karışık,bence.
İşin aslına bakarsanız kk nın da bizden başka öyle kemik bir oyu yok.Sağdan say yüzde 25 iz soldan say yüzde 25 iz.KK nın şansı reis düşmanlığı ve bu ittifaktı.Çoklu aday olursa kk direk kazanır diyemem
Yani durum hassas zaman da uygun değil biliyorum,ama kk nın ekmelettin olayı ve abdullah gül ün çatı adaylığı için uğraşmasını hatırlayınca ona da pek sempatim yok.Kötünün iyisi olduğu için ona oy verecektim,çoklu aday olursa diğer adaylara da bakarım,hatta cem uzan aday olursa direk ona oy veririm.Ömrüm boyunca chp dışında bir partiye oy vermemiş bir adamım.Ama kk şimdiye kadar hiç bir seçimde illa ben demedi,inceyi gösterdi,ekmelettini gösterdi,bu seçimde bir cesaret bir hırs şaşırtıcı yani.
İkinci turda reisin karşısında vazo olsa oyum vazoya:))))))))
Can ataklı aslında sabah olayı anlatmış,şimdi gördüm.
Milletin isteklerine kulaklarını tıkayıp kendi bildiklerini okuyanlara seçim günü millet tokatını vuracak.
Bana mantıklı bir yorum gibi geldi...
https://www.youtube.com/watch?v=w2_xa0FRq2Y
Duygusal yazan arkadaşlar var , benim kafa şöyle diyor ,
Bir kötü den kurtulmak için başka bir kötü ye gidilmez bu erkeklerin ikinci evlilikleri gibidir ilk evliliğin duygusal baskısı altında ezilen erkek hemen ilk gördüğü kadını melek zanneder ancak o ilkinden beter çıkar önce bunu bi düşünün .
Cem Uzan bu cb sistemi ile gelirse daha ne kadar kotu olabilir sorusunun cevabını alırsınız .
Muharrem İnce ile RTE benzer tipler aslında , Muharrem işe yaramaz geçin.
İmamson bence ikinci RTE olacak çok tehlikeli Cem ile farkı yetiştikleri aile bu fakirlikten geliyor o zengin doğmuş kalan kısım aynı .
Kılıçdaroğlu ülkeyi parlementer sisteme götürecek tek kişi bunlar içinde bence Ekmeleddin işi son derece can sıkıcı ama Abdullah Gül ben hiç sevmesem de o dönemde en doğru adaydi bunu daha önce yazdım Halil Berktay da söylemişti aslında ondan duydum zaten adam aday olmasin diye helikopterle evine mit müsteşarı ve Hulusi Akar gitti buradan anlayın RTE nin ne düşündüğünü.
Ali Babacan ve Davutoğlu ve Karamolla Parlementer sisteme geçişte sorun cikarmayacagini ve seçilmesi sorunu olmayacağı için destek veriyor bunların hepsi mi kripto .
Gerçek kripto işte Meral Hanım ve aslında arkasında duran eski dünyanın kurtları bu son cümleyi bi daha düşünün.
Oyum Kk.ya nokta.