Ortalaması 8300.xx short. Real time.
Eski topige yazmışım :drunk:
Printable View
Ortalaması 8300.xx short. Real time.
Eski topige yazmışım :drunk:
tradelik kısımda kaldıracsız devam ediyorum .. kaldıraç 1 .sağlıklı düşünebilmem ve kendi konforum için hafifledim. .. new high gelirse artırabilirim .. ya da artırmam .. nemaproplemo ..size bol şans ..
u-100 5 dk bir çoklu tepe durumu (range bölgesi) var ..hafiflememin ve newhigh dememin nedeni o .. yeni yüksek gelirse duruma bakarım .
yooo işteyim...haftada 1-2 gün arazi işim çıkar, oda yarım gün sürer
haricinde bürodayım... millet ile boş beleş sohbet muhabbet edeceğime... (mesele gelir REYİZ'e dayanır sonunda; benimde huyumu bilirler.. selteden atlarım adını duyunca...:vk: o yüzden kimse bana ilişmez )
geçerim bilgisayarımın başına
PALA üterim :kahkah:
Hala tepeyi isaretleyen yoksa ben 7504 e bi centik atayim:he:
Pala da bana çentik atmaz insallah.
range ytd
https://i.hizliresim.com/q0nowbu.jpg
Yeni hastalık Türkiye'de sinsi sinsi ilerliyor! 15 köy ve merkez karantinaya alındı giriş ve çıkışlar yasaklandı
Adamlar harika endeks yapıyor yalnız, tebrik edip alkışlamak lazım.
SPOT, endeksi xBank larla tutmaya çalışıyorlar da bakalım başarabilecekler mi!
https://i.hizliresim.com/j6z8eb8.PNG
başlık VIOP 52 den VIOP 43'e dönmüş.
zamanda yolculuk mu?
İstanbul'da taksi ücretlerine zam geldi
SON DAKİKA HABERİ: UKOME toplantısında toplu ulaşım zam oranı yüzde 51,52 olarak belirlendi. Karar oy çokluğu ile kabul edildi. Buna göre taksi bindi indi ücreti 70 liraya çıktı. Taksimetre açılış ücreti 19,17 oldu.
Türk vatandaslarını ilgilendiren bir durum yok...
Zaten arap olmayınca taksiye binemiyorsun...
teorik fiyet...822500
828150... yakalamışım
bi şort la.... % 60
Dün Sabancı grubundan güzel bilançolar-KORDS hariç- geldi, bugün hepsini doğramışlar.
Enerji hisselerinde hacimler yüksek. Piyasa değerleri de sürekli artıyor.
Yani bu hisseleri bist30-50-100 e sırayla alabilirler.. Kolayda girecekler bakılırsa...
İleride yeni oyun sahası endeks ağırlığı gün gün yükselecek olan enerji sektörü de olabilir..
825.1 L gelirse 822 L
bazı tahtalarda savunma harika.. . .sat al yaptırmam . inanıyorsan otur izle efendi gibi diyor pala bey ... aşırı titiz ince işçilik var bugün . :) neyse çok yazdım ..son saat gelirim bol şans ..
bu ne iş yapar...
https://i.hizliresim.com/hrkxzsg.png
Hükümetin sırtındaki en büyük kambur KKM.
En çok isteyeceği şey buradaki paranın borsaya girmesidir, ne de olsa ikincil piyasa herkes birbirini ütmeye çalışıyor devletin kasasına giren çıkan yok. Ancak buraya yatırım yapan kitlenin ancak çok küçük kısmı getirip parasını borsaya koyar.
El mecbur salt TL'ye yüksek faiz veren bir enstrüman çıkarmak zorundalar. Yabancı gelirse de oraya gelir 3 ay 6 ay avanta parasını alır çıkar. Enflasyonun şu an ikinci planda olduğunu düşünüyorum zaten 1 yıl süre kazandılar 2024 ikinci yarısından itibaren düşüş başlayacak diyerek. İlk önce KKM kamburundan nasıl kurtuluruz derdindeler.
Karşılığında ekonomi yavaşlar mı, baya yavaşlar. Önümüzde de yerel seçim var. Yani büyük bir açmazın içindeler aslında. Bu enstrüman çıkacaksa ya çok kısa süre içerisinde çıkmalı ya da seçimlerden sonraya kalır.
palagöz,
işlerini bitirince,
kkm'en hakkında açıklama yapacaktın, unutma.
1 aydir dusmez bu borsa short acip yem olmayin yazdim. Dinleyen kazandi:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çözüm faizdir. Dünya finans sistemi faiz etrafında döner. Senyorajı sana aittir. Sana ait olmayan paraya don bicemezsin. Döviz faiz borsa saç ayagidir. Zaten gelecek paranın yüzde doksanı tahvile falan girer. Yüzde onu borsaya o da yeterlidir zaten. Borsa başta sendelese de denge sonrası daha da iyi olur. Millet ne yapacağını şaşırdı paramı nasıl erimekten kurtarırım diye. İşi gücü bıraktı hep bir aksiyon pesinde. Mesleğini yapamıyorlar. Yani kısaca bir bok yedik temizlemek te bize düşer diyecek basiret lazım. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, OVP ile ilgili finans sektörü temsilcileriyle buluşacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eylül ayında kamuoyuna duyurulması beklenen Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında istişarelerin sürdüğünü belirterek, "Finans kesimiyle olan görüşmemizi cuma günü İstanbul Finans Merkezi'nde yapacağız." dedi.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cum...usacak/2963381
sürüklenip gidiyorum FDAX'ın peşi sıra
bırakmışım kendimi SEÇBUL'un pençesine
verirse 826350 şort