senın dunaynı opeyım ayen saatda bukadrda semsıye acılmazkııı
Printable View
senın dunaynı opeyım ayen saatda bukadrda semsıye acılmazkııı
Ne olacak bu Ayenin hali? Herkes elini ayagini cekti mi?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük işlemleri paylaşabilecek bir arkadaşımız var mıdır ?
Beyler maliyet nedir????
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü takasları paylaşabilecek bir arkadaşımız var mı ?
Maliyet 7...isimiz zor. Flapa gecseydim dedim 16 yapmadan evvel ama treni kacirdim.
Günaydın, artık yorum yapılacak bir şey de kalmadı sanırım. Ama ben ümitliyim bir tepki verecek diye beklemedeyim. Bol kazançlar dilerim. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kapanış 3.88. Doğru mu yanlış mı göreceğiz.
daha verecekler aşağıya
Citibank hissede % 55 lerden % 21 lere düşmüş. Sürekli satmış. Hala yabancı tokadı yemeye devam ediyoruz. Yeter artık desek nolucak ki. Sabırla beklemekten başka çarem yok en azından benim için. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün,doce ile citi alıma geçtiler
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doce ile city nerde alıma geçmiş arkadaş alıcı gedik neredeyse tek başına
Derinlik atabilirmisin
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani? Nerde? Milleti yaniltmaya calismadigini buraya ekran goruntusu atarsan anlariz.
Canın sağolsun tskler
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar lanet hisse görmedim valla ya kaçıncı kere deneme yapıyorum 2. kere zarar ettirecek bana galiba
4,10 dan vermediğime pişman oldum.
5,29 klmsn satıp geldim hem oradaki kazançtan olduk hem burada şimdi zarara geçtik.
endekste az düşüş olmasın hemen basıyorlar. yaklaşık 1 aydır hep yabancılar satışta adamlar satmaktan bir türlü vazgeçmedi bedava mı aldılar hisseyi anlamadım. hiç destek görmüyor bir yerden sözde 200 haftalık ortalaması 3.88 bir türlü oradan bile tepki yok. bu hafta 3.88 üstü kapatmazsa ne olur bilmiyorum.
bir Allahın kulunda derinlik yok
gedik 4,0 ortalama ile aldıklarını 3,94 den satmış mantık niye zararına işle niye
credit suise yine en iyi satıcı
5,29 dan klmsn satıp orada kaçırdığım bana göre en az %10 kara mı yansam burada ettiğim %2 zarara mı
4,10 ken satıp klmsn 5,36 dan geri alıyordum son anda vazgeçtim ah kafa yabancı sattıkça bu hisse asla tepki vermez
stop olduk hisse yükselmeye başladı bu hisse bana ters geliyor bu saatten sonra 5 tavan yapacağını da söyleseler almam.
gül gibi hissemi sattım ondan ettiğim karı da buraya bıraktım
Takas
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden hata etmis? Bence en dogrusunu yapmis beni de mahvetti bu adi hisse. 720 girp 6.20 satmak zorunda kaldim. 1 ay sonra geri geldim 5 ten aldim simdi 3.88...Sakin kimse bulasmasin derim. Ytd. Gelenin eline veriyorlar. Nereye kadar verirler allah bilir.
Bir se 14 15 senede yaptigi hareketlere bakin isterseniz. Yillarca 2 lerde 3 lerde surundurur adami bu ser..ler. Ytd. Grafigini bile p.. Etmisler kagidin. Teknik taktik bitmis gelene gecene bambambam vuruyorlar. Allah cehenneminde cayir cayir yaksin ve coluk cocuklarindan fitil fitil getirsin bizden caldiklari paralari.
aklım beynım almıyoo hadı bız ky yarımcıyı en fazla 7 bın 10 bın lot alıyoruz eey gedıktekı arkadas 500 bın lotu aırken madem tutamıycaksın tahyatyı hangı amacla alıp zararına verdın mantıgı yok bunun
Citi elindeki mal bitmeden bize huzur yok %21 düştü
Arkadaşlar aylar önce 13 lira iken yazdım bir satışa baslarsa 3 lirada soluğu alır diye, ben kaç defa yazdım geride var, satan kurtulur diye, bu sirketin milyon dolarlar ödemeleri var, kısaca 3 liralar da rahat soluk alır birdefa daha diyeyim, yabancıda mal yok, yabancı görünenler hüseyin türker in mali, adam ak yatırımda 16 milyon lotunu farklı 8 beya 10 kuruma dağıttı, bunların içinde yabancı kurumlar agirlikli, 4 lira dahi bu hisseye çok kur dan dolayı çok daha düşer aşağılara, 2015 yılı başında bu hisse 2 liraydı hesap edin.
bi bakayım dedim durumuna ayenin..ooooooooo döviz açığı borçlar fena...aman aman uzak dur dedim kendime açıkçası.
Sevgili forumdaşlar, AYEN'i yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum. İlginç bir kağıt. Kimi arkadaşları kağıdı çok öğüyorlar, kimileri de çok kötülüyor. Acaba hangisi doğru! Tabi sonuçta fikirlerinizi söylüyorsunuz. Ama bunun yanında fikrini söylüyor gibi yaparak kağıdı yönlendirmeye de çalışıyor olabilirsiniz. Merak ediyorum, burada yazılanlarla piyasayı etkilemek mümkün mü? Gerçi bu kağıdın derinliği az, burada yazılanlar etkili olabilir, herkesin vijdanına kalmış. Para kazanma hırsı vijdan bırakmışsa!
İlk paragrafta yazdıklarımdan bağımsız olarak düşüncelerine değer verdiğim: LEFEVRE, ALİM 6060, TRADER5858 bugün itibari ile bu kağıt ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Hala bu kağıdı alabilir miyiz?
Ek 18779 ayen saatlik
Ayen Enerjinin; RES ve HES enerji santralleri olması nedeniyle çoğu enerji şirketlerinden daha avantajlıdır. Önemli olan samimi ve dürüst yönetim göstermesidir. İyi yönetilirse kurumsal yerli ve yabancı yatırımcı çekebilir. Yatırım yaptığından borçları mutlaka olacaktır. Önemli olan şirketin hassas bir yönetim gösterebilmesidir.
Ayen enerjinin yatırımları borçlarının 5 katından fazladır. Gerçek değeri 10 TL üzerindedir. Ancak yabancı yatırımcıların hissede yoğun alım sonra da kar nedeniyle yoğun satımlarından dolayı bu durumu yaşıyoruz. Kısa sürede tekrar eski günlerine dönecektir. Hissemizi satmadığımız takdirde kaybedeceğimiz de birşey yoktur. RES ve HES enerji santralleri nedeniyle Zorlu ve Odaş'ın çok önünde yer almaktadır. Şirket yönetiminin şeffaf olduğunu ve şirketlerini de iyi yönettiğini düşünüyorum. Bol kazançlarımız olur inşallah. Yatırım tavsiyesi değildir.