Ne zaman olacak o odun? Bekleyelim gelene kadar sonra işlem yapalım..
Printable View
Herif dellendi yine, hankiniz makinaya ceton salladı
Emmi
Dagitacahsaniz gene
Sonsuz para
VOB yapmayın aman teknik analiz al verdi sat verdi
10 20 100 misli
https://i.hizliresim.com/77quhai.jpg
1200 olsa bile grafik absürt durmuyor
Enayi gibi vobda batmayın dayı
Gavs kuzu evliya hazretlerinin gibi zararın yatmayın 50 misline çıkabilir.
Niye olabilir
Neden olabilir
Çinki teknik analiz diye birşey yoktur olabilir
Niye öyle
VOB yapmayın
Bilgilendirme notu
Devre kesici nedir ?
Devre kesici terimi, borsada alım-satımı geçici olarak durduran bir acil durum önlemini ifade eder. Devre kesiciler; panik satışını engellemeyi amaçladığı gibi, söz konusu panik alımlar olduğunda da tetiklenebilir.
Dusmez bu borsaaa. Short olanin donunu almaya devam.. birgun bal caliyo bilerek pala ertesi gun öpuyo direk:)) short yapanda bilmiyom yani
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Naci agbal görevden alınınca seri taban oldu
İddaa aediyorum simdikiler görevden alındı diyelim
Seri tavan olur
Niye sonsuz para beklentisi
O zaman niye seri taban oldu cinki dayı enayi gibi Tum.kagitlar cinki dayı soydular
Niye öyle.
Sıfır ekşi faize geçerken niye kağıtlar taban olsun mantık nerede cinki dayı soygunlar bele oluyor
Ben o gece yazmıştım...
Adios dayı
VOB yapmayın
haluk bilginerin oynadığı borsa diye bir dizi var. ilk bölümü bu
https://www.youtube.com/watch?v=rgitSRKj8EI
diğer bölümler nerededir acaba?
Dün akşam pazarı şort yapan düşüneceğidi onu, şort adı üstünde kısa
Vuracan kaçacan, kaçmazsan öperler :)
yabcak bişii yok yeni bi don alıruz :he:
İşc de dün olanlar diyince -7 mi oldu idi de ben kaçırdım diye baktım.1 tl falan düşmüş.Zaten yüzde 2 sene içinde yüzde 1000 gitmiş bir kağıt yüzde 2-3 düşünce dün olanlar oldu mu oluyor :oleyo:
İştahlı sattın ..
eeee
ne yapacaksın eline geçen tl ile..
Borsada eskiden bu kadar güçlü değillerdi.
Yabancı karşı bacak olarak dururdu karşında..
Şimdi ise 900 fk 120 pd/dd ile yine de tavan serilerine kalkabiliyorsun..
Eskiden SPK özel durum var mı diye sorardı.
Şimdi o bile yok.
Borsa devam yani..
Sen hakim güç olsan bırakır mısın..
Oyun olarak bile eğlenceli..
Onu bas bunu al şuna 20 tavan çek her hafta 2-3 tane yeni oyuncu geliyor.
O hooo..
Savaş mavaş swift kapama falan gibi dış dünya kaynaklı bir neden harici minik düzeltmeler dışında öyle beklenen düşüş çok çok çok zor..
hatta imkansız şu aşamada.:oleyo:
https://i.hizliresim.com/njzopof.png
:kahkah:
Erdoğan İspanya’ya gitmedi, İsveç beklemede
Erdoğan'ın AST toplantısına katılmayacağı haberleri bir hafta önce Avrupa basınına yansıdı. Zirveden 24 saat önce ziyaretin “soğuk algınlığı” gerekçesiyle iptali de bu yüzden şaşırtıcı olmadı....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gundwane mealen şunu demeye çalıştım. işc'yi herif en tepede biraz satmış. bugün ona bile pişman olmuş.
bu arada ekleyim. yeşil barların hacimleri kırmızı barları katlamış.
Amiralde kabak gibi tobo var ama dotum yemiyor. Biri bana gaz versin:he:
Bospor abi neredesin.
bir zamanlar istanbul, eminönü... mısır çarşısı'nın arka dolayları tahtakale'den bir sokak. sene 1879 nisan 17. önde hurma ağaçları, arkasında pala. nağmeyi şakırdayan eröl evgin ( gür saçlı olan)
[IMG]https://i.hizliresim.com/8354f9u.png[/IMG]
Lucky patron pai mei ustad kesecek mi grafiği bugün..?
Şirketler sıraya girmiş..
Kimse bu pınarın suyunu kesemez.
SPK Başkanı Gönül: Potansiyeli olan 80 civarında şirket halka arz için bekliyor. Bunların içinde 6-7 Milyar Liralık halka arz büyüklüğüne ulaşabilecek olanlar var...
35-40 yıl önce olaydı ben verirdim Salih ağabeyim.
5-6 tane mandamız vardı köyde.
Keserdik etini yer, derisinden sana kıspet yapardık .
Ağabeyim her insan yorulur.
Gerektiğinde güreşi ayakta bağlayacak, dinleneceksin.
Ayakta Güreşi Bağlama: Pehlivanlar maça yeni başladığında rakibi tartmak ve baştan açık vermemek amacıyla veya çok yorulduklarında dinlenmek için maçın temposunu düşürürler. Bu bir güreş oyunu değil taktiğidir.
saygılar
hayatta her şey her an bir denge üzerine durur da sen onu çoğuncana kaos olarak algılar ve tanımlarsın... bir de baklava dükkanını aydınlattığın şıkır şıkır ışıkla, antikacı dükkanı aydınlatılmaz misali her şey kendince uygun olan vaziyette anlamlanır. o halde yaşam nedir ?
SPK Başkanı Ömer Gönül: Yatırımcılara şunları sormak isterim: “Bir şirket #halkaarz ediliyor. Yatırımcı* gerçekten şirketi bildiği için mi alıyor? İzahnameye bakıyor mu? Tavan olacak diye mi alıyor”. Belki de büyük bir kısmı tavan olacak diye alıyor. Yatırımcılarımızı tekrar uyarmak isterim.
Orta ve uzun vadeli yatırım yapın, şirketlerin finansal tablolarını inceleyin, gerekiyorsa profesyonel destek alın.
Söylenti, duyum ve tüyo ile işlem yapmayın. Özellikle ilk halka arzlarda SPK tarafından onaylanan izahnameleri, finansal tablo ve raporları detaylı inceleyin. Çünkü izahnamede, şirketin gerek mevcut durumu gerekse muhtemel riskleri hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.
Yatırım kararları tüm bu bilgi ve belgelerin incelenmesi neticesinde tasarruf sahibinin risk algısına göre verilmelidir.
Terör örgütü PKK, Türk SİHA'sına MANDPADS ateşledi.