Büyük ekonomist sosyollog analist trader prsikolog matematikçi fizikçi medyum bu işin piri.
Dev ekonomik model bulucu ekonomi uzmanı yoktan var eden çöpü altına çeviren simyacı veziriazam
Printable View
Büyük ekonomist sosyollog analist trader prsikolog matematikçi fizikçi medyum bu işin piri.
Dev ekonomik model bulucu ekonomi uzmanı yoktan var eden çöpü altına çeviren simyacı veziriazam
adamın isyanı o kadar klı ki bişey diyemedim...
Otorite dağı taşı imara açıp şehre milyonlar dolduruyor ama çözüm benim su tasarrufu yapmam öyle mi? Sizi bilmem ama benim sarı dorseli hafriyat kamyonu görmekten midem bulandı. Gideyim bi küveti doldurup biraz keyif yapayım. Belki iyi gelir.
https://x.com/keremmgokk/status/1719...113803064?s=20
Kabinede bir tane iyi bakan var diyorduk. Onu da belediye başkanı yapacaklarmış.
8,500 e 2 kontrat short yazıp çıkarım...
robot kapalı...
Euro zirveye geri geldi
Dayı arabalara zam gelicik zirve geçerse çıktıkça artık eskisi günlerimizi geri dönüş zam da zam araba roket
İndirimciler son şanslar ahhahahahaa
ABD’ye nota kararı
Bolu Belediyesi Meclisi'nde, ABD'nin İsrail’e yardım ve desteğini kesmesi için Malatya’da kurulu ABD’nin Kürecik Radar Üssü'nün kullanıma kapatılması, İncirlik Üssü'nde bulunan ABD uçaklarının ve personelinin ülkeyi terk etmesi için 48 saat süre verilmesi ve Doğu Akdeniz’e gönderilen ABD uçak gemilerinin bölgeden ayrılması için ABD’ye NOTA verilmesi yönünde hükümete çağrı içeren önerge, AKP, CHP, MHP ve İYİ Partili üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.
Zam da zam araba yok zam gelecek araba yok zam gelecek sıra var
Araba yok zam elden apra üstüne para ikinci elk sıfırdan pahalı araba gelmiyor vs vs
Özledik ne ahhahahahaaha
Gavs ne demiş tay sevildiği bayırı çayırı çimi.ozler demiş
765x te mola bakiyor asagimi yukarimi karar veremedi. Gonul ister yukari ama mali satacak kimse yok. Biraz oyalanip hafiflemeli.Hizli dun den gelen kar istahi ile kar cebe yakisir dedi palamiz
Buyrun mallar alan alsin.
420 geçilirse kemerleri bağlamak lazım.
:drunk:
Gavs kuzu hazretleri güzel bir şey yazmış gerçekten bakıyorum mantıklı şeyler diyir
Ereyli yazmış ne demiş 35 den 350 demiş mantikli.emme 25 e insrde aglamayacan demiş mantıklı
Sele düşün dayı gerçekten dediği gibin 35 den 25 e inince %30 paran gidiyir. Emme aslında gitmiyor yani sonuç olarak 350 olunca geriye baktığında ha 35 ha 25 ne farkı var
Ahhahaha
Thy de yorgunluk goruluyor. Bilanco ya bu kadarla sinirli kaldi. Daha yukarisi icin bir trend yok. Bu kadar buyuk kagidi da tek goturemiyor bir araci kurum.Son halka arzlar tabana gidiyor, yeninhalka arz icin para lazim.
Niye sürekli mee leyen kuzu dan bahsediyorsun.
Onun konuşmalarını buraya şivesiyle yazıyorsun.
Bize ne kuzu dan?????
kuzu kim? Maliye Bakanı mı? Fed başkanı mı?
Sözlerinin değeri ne? Niye buraya sürekli yazma gereği duyuyorsun?
kuzu ya karşı hayranlığın mı var?
Git kuzu nla beraber otlayıp meee le. Algı yapma burda.
Kuzu kim mi bence borsa imamı
Dayı
Eşeğin kaldı uc günü, sonrası bakacug,çok kıvırdı ama yakaladım donundan:drunk:
Pazar günü neden gelecek bu yahudi,para bu düğümde
Takılıyor bize Ayasofya abi, itiraf etti ya daytradeci değilim deye, fırıncıymış hamuduyla götürcek. :he:
Neyse
Suyuniçinde bi durdum bi baktım bi analiz yabtım, son durum şu şekil,
Herif genelde 7.aylarda almış 1.aylarda satmış.
2022 de 7.ayda 2200 den bistti bi almış bizim fırıncı 12.aya kadar 5 ayda bistti 5200 lere götürmüş, 2023 de 1.ayda başlamış vermeye 5.aya kadar 5 ay zopalamış 4200 lere, ordan 5.aydan tekrardan bistti bi almış 10.aya kadar tam tamına 5 ay götürmüş bistti 8300 lere
Şindi sorumuz şu ,iyi dinle, milyonluk soru bu :drunk:
Şindi 11.aydayız
1-eğer herifin sistemi randomSA 10.ayda yavaştan zopalayıp 2024 ün 4.ayına kadar vermesi gerekiyor.
2-eğer üüüle değilse buradan alıp memedabinin grandsupercycle için son kez zirveyi yoklayıp vermesi gerekiyor.
Hadi bakalım görelim matematiğini,
Hangi şık olur sence
Yükselen trend
Küresel zeytinyağ fiyatları 9.364 usd ile yeni bir rekora ulaşmış..
Geçen yıl aynı dönem 4.316 usd..
Sebep?
Kuraklık, özellikle büyük ihracatçı.. İspanya'da
280..300 tl kg.. Alın..
500..600 hedef fiyat [emoji846]
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eloğlu nasıl para vuruyor... Vob yapmayın...Tiktok yapın
https://twitter.com/TurhanBozkurTV/s...o4xtzcmKg&s=19
Ne çabuk unuttunuz bakanin valilik günlerini. 23 Nisan da vali olarak kutlamalara katılmadığıni Feslinin cenazesine koşa koşa gittigi günleri, mafyatik düzeni kurduranlarin üzerine birazcık gitti diye mi? Danışıklı dövüş olmasın. Amaç zaten bakanı parlatip belediye başkanı adayı yapmak. Hem mafyatik düzen kur hemde mafyanın üzerine git. Hep derim paramızı çaldılar sıra aklimizda diye. Kadir misirlioglu vasiyetinde ne diyor Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin diyor. Google yaz kadir kisirlioglunun cenazesi diye kimler çıkacak önüne. Son söz ağabey Katranı ezsen olur mu şeker ..
Bofa falan diyoruz...Asıl gözden kaçan kısım burası. Fonlarda çok fazla hisse var. Fondan çıkışlar olunca endeksi çok etkiliyor..Ertesi gün de bofa gibi hemen almıyorlar.
https://twitter.com/tnkttc/status/17...oGb8-282A&s=19
7720 üzerinde 8000 ne kadar da yakın görünüyor gözüme..
hatta ben olsam haftalık kapanışı 8000 üzerinden yaparım..
8475 e yazildim. Ya o beni alacak ya da ben onu.
Duserse 8200 den aliciyim.
Bugünlük bu kadar yeter. Hacim de yaptık eccuk zorlama ile. Yarın ki maça bakalım
Yumuşak yumuşak satıyor genelde coşkuda veriyordu bunun sonunda ne olacak merak ediyom daha coşku dönemimi var acaba?
Pazar gelmeyecekmiş gavur,onu kullanıyor pala
Bugün eksi 1,5 kapatırsan var ya yedi ceddine söverim palacim
Kredi faizlerinin artmasi ile artik kredili mal tasima devri bitti. Halka arz icin para lazim olan satiyor. Dolar almak isteyen satiyor.Hukumette salak ucuza dolar satiyor. Aralim ayinda dolara talep olusmadan alma pesinde insanlar.
Yabancının hisseden çıkışı devam etti
yabancı yatırımcıların hisselerden çıkışı 27 Ekim haftasında da devam etti.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan verilere göre ilgili haftada yurt dışı yerleşiklerin hissede net satışı 68 milyon dolar oldu. Böylelikle hissede yabancı çıkışı serisi beşinci haftaya yükseldi.
10000 aldı şorttan.
Milimetrik hesaplar paladan..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün ki operasyondan bahsetmişti emre şirin yine mi olur operasyon