Çok yararlı bir çalışma..Teşekkürler sayın Eagle 24.. Teknik olarak umarız dipler bu seviyelerden tamamlanır..Tabii endeks izin verirse sert düşüşler kadar sert yükselişleride bilanço sonrası görebiliriz..
Printable View
Çok yararlı bir çalışma..Teşekkürler sayın Eagle 24.. Teknik olarak umarız dipler bu seviyelerden tamamlanır..Tabii endeks izin verirse sert düşüşler kadar sert yükselişleride bilanço sonrası görebiliriz..
Rica ederim Sn Balina..
Formasyon olarak da düşen kama formasyonunu resmetmis abiler..
Formasyonun ve fibonun önemli seviyeleri grafiktedir..
44.9x formasyonun yukarı yönlü kırılması gereken ilk önemli direnc seviyesi..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d7e8ef154c.jpg
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
44.90 nı izlicez o zaman.. Hisse sanki gözünü yukarı dikti ama bu Bofa 2 gün sabretmiyorki ..Bugün başladı aldıklarını vermeye..
Deniz in takasında mal var..yabancı olduğunu düşünmüyorum..
Bank of bugün Mia ya sert daldı alışları devam ederse tavan olabilir..Oradan belki bizde nasipleniriz.. Mia hala sektörü arkasından sürüklüyor işlem hacmi ile.. Al satçılar seviyor mia da trade etmeyi..Bizim işlem hacmi çok düştü.. şöyle dişe dokunur 300-500 bin lot alışları özler olduk..
bu hisse 39-40 lara fibo desteğine inmeden rahatlamayacak. benim hep iddiam budur gerisi sudur
40 a indik zaten.. piyasa giderken bu seviyelere düşmesi sinir bozucu
Bloombergte kamu kurumlarinin dijital dönüşümü işi konusuluyor.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ardyz ağalar ne zaman isterse o zaman gider..bugün bunu net anladım
Anlamsız bir satış baskısı var..Bilanço dönemi devam ediyor.. Gelen bilançolar çimento enerji dahil fk lar 20 den başlıyor 80 e kadar çıkıyor.. En ucuz sektör havacılık ve banka.. ARDYZ de artık ucuz kalmış hisselerden.. Şu bilanço gelsede artık bizde anlasak doğru yerdemiyiz yoksa boşunamı ümide kapılıyoruz.. Şimdi yeni moda yapay zeka.. Herkes bilişimci olmuş yapay zeka ile iştigal ediyoruz diye kap gönderip algı yaratılıyor.. Mia nın gönderdiği Kap a bakın son 1 haftada 3 tane dandik kap gönderdi.. Hiçbir somut iş oluşumundan bahsedilmiyor.. Bizim bunların arasından sıyrılmamızın tek şartı bilançomuz..Herşeye rağmen moral bozukluğumuza rağmen beklemeye devam..
Herkesin morali son derece bozuk kimse yorum yazmak dahi istemiyor..Anlaşılır bir durum .. ama bunlarda geçecek inanıyorum.. Benim herşeye rağmen owerall daki büyük kayıplara rağmen inatla bekleyip dönüşün nereden başlayacağını kestirmeye çalışıyorum.. Fibo desteği nerede acaba..??
Bugün 39 a yani son noktaya değecek ve işlem tamam olacak. Bu benim öngörüm tabi.ondan sonrasına tahtacı karar verecek. gıcıklık eder de 37 desteğine inerse onu bilemem.Ama o geri zekalı tahtacı şunu bilmeli ki bu hisse isterse 1 lira nominal değerine insin 1 lot vermem. 3 yılda bin lira hedefim tutacak. ya tutacak ya tutacak. benim ne kadar inat olduğumu o da öğrenecek. daha önce de ben bu fırıldaklıkları çok gördüm çooook.
Teknolojiler bugün hareketli ama ardyz yine en geriden geliyor.
Sürpriz eşek gibi gerilerden gelip ipi göğüsler inşallah.
Mart ayı takası.
Şu takasa bu düşüş nasıl oluyor. Takas analizi yapan varsa aciklayabilir mi.
Bence takas çok guzel ama hisse fiyati %30 düştü şu takas olusurken.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fe86245537.jpg
Sn Balikadam,
Takas analizinde çok iyi değilim iyi olan arkadaslar yorumlarlar ancak bu düşüşün gerekçeleri olararak kar realizsyonu,sektör olarak son 1 senedeki hızlı yukselisin sindirilmesi ve piyasanin enflasyon muhasebesi sebebiyle gelecek olan bilancosundaki belirsizlik olarak yorumlayabilirim kendimce..
Takasa aldanmayın,,takas havuzu var,,ortak hareket ediliyor,,,para girişi,çıkışı hep saçma,,istedikleri gibi gösterebiliyorlar.
10 milyon lot ile bu düşüş hakikaten mantıksız geliyor. hele ki bu alıcılar ile tam mantıksız duruyor. Tamam hisse çok çıkmıştı bir düzeltmesi olacaktı ama tadı kaçtı. Aslında benzer mantıkla, sağlam bir alıcı piyasadan 10 milyon lot toplamaya başlarsa hisse fiyatı eski fiyatın üzerine rahatlıkla çıkar diye düşünüyorum.
Fakat bundan önce sağlam bir 2023/12 bilançosu görmemiz gerekiyor.
Ekleme yapan ya da yapmayı düşünen var mı arkadaşlar
Bu düşüş bence oldukça abartılı oldu. 65 ,i gördük tamam ancak 50 nin altı ve hele 39 lar hayal edemeyeceğim bir rakamdı..Umarız meşhur fibo desteğinden dönmüştür.. Bize MİA gibi güçlü 2-3 tane kap lazım.. Adamlar Nato dan iş almışlar çok önemli bir anlaşma..anında tavan oldu düştüğü yerden neredeyse %29 yaptı.,önümüzdeki hafta bende ardyz den bir kaç Kap haberi bekliyorum.. Bayağı sessiz kaldık..
Bu arada dün ekleme yaptım..70 bin lot kadar
Bende aldım 40 tl civarindan. Ama elimdekine göre az sayilir.
Nato sertifikası bizdede var ama bir işe yaramadı şimdide kadar.
Ben de 40.9x ortalamayla simdilik alimlarimi tamamladım.Bundan sonra artık sabırsızlikla bilancosunun gelmesini bekleyeceğim..
Bilancosu kötü gelmez ve 44.9x üzerine hacimli attigini görürsem eldeki nakit durumuna göre ekleme düşünebilirim.
Eger bilanco kötü gelirse bunlar bir tur daha çıktığı seviyeden dip olabilecegini dusundugum 37/41 bölgesine tekrar cevirebilirler diye düşünüyorum..
Kanal direnci 45,,,,,geçilmedikçe baskı devam eder.
2-3 yıl içerisinde hissenin enteresan yerlere geleceği kesin daha 2 yıl önce 6 lira ifş 10 kat arttı 60 tl oldu. Buradanda 10 kat artsa zaten 500 tl demektir. Sayın 2000 nin hesapları doğru..Sabır sabır sabır
Tüm kamu kuruluşlarına digital dönüşüm için talimat verilmiş..Bu çok büyük ve inanılmaz bir pazar..Artık digitalleşmeden faaliyet sürdürmek hem kamu hemde özel sektör için olmazsa olmaz bir durum..2025 yılı sonunda sabreden yatırımcılar ARDYZ de 5 milyar tl üzeri kar görecektir..Bu kara göre olması gereken fiat 15 fk dan 450 TL dir..Eğer 30 fk öderlerse ve kar hala 5 milyar gelirse olması gereken fiat 900-1000 TL dir bunlar hayal değil arkadaşlar yapılması gereken tek şey sabır ve ARDYZ ye inanmak..Şuan gelen son bilançoya göre LOGO bile 60 FK dan işlem görüyor..Yazık ettiler ARDYZ ye.. 50 TL nin altı saçmalıktı bu düşüşte.. Şu 2023 yıl sonu bilanço gelsede rahatlasak artık..
5 milyar kar mı?,,,,ihaleyle olmuyor mu bu işler.Bütün işleri hemen ardyz alacakmış gibi konuşmak doğru mu?
2025 yılından bahsediyorum.. Zaten rutin işleri var..Bunlara ilaveten ihaleler artarak devam edeceğine göre..Bu rakam çokda şaşırtıcı olmaz..
Önümüzdeki 2 yıl Kredi ihtiyacı düşük olan/olmayan sektörler veya şirketler pozitif ayrılacaktır. Bununla beraber sunduğu ürün veya hizmet büyümesi duran/yavaşlayan ekonomide en az etkilenecek şirketleri tespit etmek önemli. Gıda perakende, ve sağlık sektörü bu şartları sağlıyor. Ben bunların yanına üçüncü olarak siber güvenlik özelinde yazılım sektörünü koyarım. Krediye ihtiyaç duymaması en büyük avantajı. Siber güvenlik de ertelenebilir bir ihtiyaç değil
Artık yakinda chp ve avaneleri erken secim havalari vurmaya başlarlar. Eee haksiz da sayilmazlar. Erken secim teranesi başladiği gün borsada kimse beni bulamaz.
Erken seçim filan olmaz. Seçimi 2028 de olur .Zaten dün seçim gecesi merkez bankası yeniden avans ve repo faizlerini artırdı %51.5 a çıkardı..sıkılaştırmaya devam
Şirketimiz, "T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Hizmet Alımı" işi kapsamında 14 personel istihdamıyla "KURUM bünyesinde mevcutta yürütülen veya yeni sunulacak e-devlet dönüşümü ve/veya alt yapısı ile ilgili bilgi ve iletişim teknolojileri hizmetlerinin devamlılığının sağlanması kapsamında, KURUM'un yürürlükteki ilgili yönetmeliğine, mevzuatına ve iş süreçlerine uygun olarak sürdürülebilir sistemin sağlanması için yazılımın güncellenmesi, gerekli görülen entegrasyonların sağlanması, eğitim ve teknik destek verilmesi, uygulama yaygınlaştırma çalışmalarının yapılması, bakım ve idame hizmetleri" projesi için 14.03.2024 tarihinde açılan ihaleye en uygun teklif firmamız tarafından verilmiş olup sözleşme davetine müteakip 29.03.2024 tarihinde TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile 29.791.118 TL (KDV Hariç) bedel ile ihale sözleşmesi imzalanmıştır.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.03.2024 tarih ve 2024/05 sayılı kararı ile verdiği yetkiye istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliğ kapsamında, içsel bilginin açıklanmasının sözleşmenin imzalandığı ilgili tarih itibari ile sonuçları konusunda belirsizlik taşıması nedeniyle ertelenmesine karar verilmiştir. Erteleme sebebinin ortadan kalkması ile birlikte işbu açıklama yapılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız
3 mlr lar 5 mlr lar havada uçuşuyor. Az sakin beyler. O karlari yakalamak kolay degil. Dijital dönüşüm isinde turkcell ttkom gibi bir sürü dev rakip var.
son bir yıl getirisi %400'ün üzerinde. bu düşüşleri kötü bilançoya bağlamak doğru olmaz. sakin olmak lazım.