SN Sýmovic sattýnýz mý yoksa ...bu kadar erken pes etcegýnýzý sanmýyordum.temettu falan yazdýydýnýz 6 ay beklersýnýz dýye düþünmüþtüm umarým piþman oþmazsýnýz
Printable View
SN Sýmovic sattýnýz mý yoksa ...bu kadar erken pes etcegýnýzý sanmýyordum.temettu falan yazdýydýnýz 6 ay beklersýnýz dýye düþünmüþtüm umarým piþman oþmazsýnýz
Hiç sanmam ama Ýnsalkah öyle olur...temmuzfa yanýmda çalýþan bir 2 arkadaþla görüþmüþtük ASELSAN 15 li seviyelerde Bn patron sende al dedýler kaðýt 3 ayda 34 E gýttý 10 yýl bekle bokab ta 10 lira olsa para mý kazandýk dýcez...Cb inat beklýceZ
Global pasiften alýyor veren kim? Tacirler ve seker, global'in aldýðýný görüyorlar ve güya hala veriyorlar ne icin acaba? Birileri görüp satýþ dalgasý var sanýp düþerde pasiften mal alýrýz hesabými yapýyor bu köy kurnazlarý? baþka mal alan satanda yok zaten, tacirler ve þeker aklinimi yitirdi de globalin aldýðýný görüyor ve hala ýsrarla mal veriyorlar, sizce de bu iþte bir bit yeniði yokmu? Tacirler etin ne budun ne, hepi topu 236 bin lot malýn kalmýþ kiminle dans ediyorsun derler adama, bunlar çakal, bir cepten obur cebe, tacirler-þeker-ziraat-Philip capital ve Gedik tahtayý götürecek olan bunlar, globali saymýyorum bile
Bilançoyu görelim
SN lookbak zarar Dan bile satýp çýkarým diyorsunuz...5 yýl bekle 1.7 den 7 ye kazanç mý bu. Kar bunun neresýnde.......Bn 12 den önce satmam
Herkes gittiðinde bu kaðýt 20 yi de 30 u da görür. Biz satmadýðýmýz için gitmiyor zaten. Saya saya bitiremediler boncuk gibi lotlarý.
CB yine almýþ 60.575 lot global
Dün ak tacirler þeker satýcý idi, bugün üçüde alici konumundalar
Tacirler global e mal çakýyor! Þu an16 bin lot mal verdi bu almalar vermeler birilerini dusurmek icin bariz belli
Tacir aða yemezler benden size mama yok
Global bugünde mal aldý Pazartesi kap'a düþer kimin aldýðý
Globalden bugüne kadar kým aldýysa bugünde o almýþtýr...karýn açýklanmasýna az kaldý bekleyelim bakalým
Bu patron alýmlarý bana garip geldi. Bilançonun açýklanmasý bu kadar yakýnken alým yapmýþlardý ama o zaman bilançolar kötüydü. Bu bende bilançonun çok iyi gelmeyeceði izlenimi uyandýrdý. Þirket sahiplerinin geçmiþi þaibeli olduðu için iyi bilanço gelecek olsa bu sefer bilançoyu bilerek aldý algýsý oluþacak ki bunu þu aþamada göze almalarýný gerektirecek bir durum yok.
Ayrýca büyük patron en son alým gönderdiðinde 5.493 lota ulaþmýþ görünüyordu ancak bugünkü açýklamada iþlemden önceki lot 5.506 gözüküyor. Arada açýklama yapmadýðý halde 13 bin lot artý mal görünüyor.
Bilanço kotu gelseydý oncesýnde satmasý gerekýrdi simdi ise alýyor demek son alým fýrsatlarý yoksa daha da yýkarsan almak zorunda kalacak bu arada yemi foruma yazan býyýklý ky lar 7 den önce satmayacagýný anons edýyorlar buda hissenin yukarý doðru önlenemez yükseliþinde her seviyeden Cb nin alýcý olacaðýnýn iþareti.,,hedefým 7 olsa mevcut ekonomýk durumda 3 E 5 E bakmaz tek lot bile býrakmaz satardým...13 binlik lot fark bile Nasýl bir dürüstlük abidesiyþe karþý karþýya olduðumuzun ispatý...ytd
Bu arada bakab da gecen sene bir miktar kendi hissesýný almýþtý ...+ diðer isimler uzerýnden toplanan mallar globallde 11 milyona yakýn lot var kýmýn bunlar yýllardýr hareket görmeyen hep artan...,filip kapital ve diðer bir kac kurum uzerýnden de hesaplarý Var..,teyzoslarý Saime hatun üzerinede alýyorlar bence ve dýþarýda bence 3 milyon max lot var...satan sattý katýr inatlýlar sona kaldý...bizim gb...yakarým yinede buralardan satmam.beklerým her yýl temettu alýrým...hatta Bnm beklentým bu adamlar artan kapasiteyi bir anda satýþta kullanýp seneye ciddi ciro artýsý yapacaklar...ytd
Hepi topu 236 bin lot malý kalan Tacirler globalin alis yazdýðý kademeyi görmesine raðmen 16 bin lot veriyor, globalin alým yaptýðýný görsen sen verirmisin? Ama bu amca veya delikanlý veya teyze her neyine güveniyorsa çekinmeden veriyor globale ben yemeyeceðim sen ye diyor, akýllý yatýrýmcý CB nin kap'a gönderdiði alis haberini görüp ayrýca kademedeki alýþlarini görse vermez deðilmi? o zaman tek açýklamasi var bunun tacirlerdeki aða ile CB ayni safta hareket ediyorlar, satýþ varmýþ izlenimi yaratmak istiyorlar, düþen düþüyor tabiside, ak-þeker-Philip kapital-ziraat-tacirler-gedik ve nihayetinde global kaðýt ile kedinin fare ile oynadýðý gibi oynuyorlar görmez misiniz? bu arada globalin alýmlarýna bakýp bilançonun kötü geleceðine ihtimal vermiyorum, daha evvel global alým yaparken direkt aktiften alýyordu simdi ise pasife yazýp bekliyor ve yukarýda saydigim diger güruh malý globalin kucaðýna kendi elleri ile býrakýyorlar,
Bilanço iyi veya kötü gelsin hiç farketmez. Artik bir önemi kalmamýþtýr çünkü patron alýyor. Ötesi var mý? Hepimiz satsak alacak mý? Tabi ki alacak. Bunu tahtada görüyor ve hissediyorsanýz o zaman bilançonun ne önemi var. Artýk baþka kulvardayýz. Ayrýca bilançonun kötü geleceðini sanmýyorum. Kötü gelecek olsa patron þimdi alacaðýna bilanço sonrasý alýr hem daha ucuz olur hem de satýcý bulmak kolaylaþýr.
Kanýmca olan þudur ve tamamen hayal ürünüdür.
Patronun tahtadaki adam veya adamlarý bu seviyelerden artýk satýþa mal gelmediðini üfürmüþlerdir. Toplanacak olan mal bu fiyat seviyelerinden toplanmýþtýr. Ýkinci faz start almýþ resmileþtirme iþlemi baþlamýþtýr. Mallar resmileþirken fiyat ta yukarý götürülerek diðer dökülenlerin de mallarý alýnacaktýr. Zaten ekonomide de sert rüzgarlar esmektedir fýrsat bu fýrsattýr ve fazla zaman yoktur...
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayal ürününe devam edelim. Hikaye bu ya
Adamýn biri dün seans açýldýktan hemen sonra 5.05 - 5.00 aralýðýna 2 þer k alýþ emri girer. Açýlýþta tahta boþken 5.00 TL ye 6k mal veren global deki zattýr. Alýþlar girilince en üst basamaða 5.05 e 2.5 k daha alýcý gelir. Global de 5.10 a 15 k alýþ girer. Ancak öðleden sonra hava bozar yüzde 2 eksi olur endeks. 5.06 ya mal gelir ama 5.05 e gelmez. Çünkü oradaki alýcý bellidir o hariçten adamdýr. Adam çok üzülür boynu bükük kalmýþtýr.
Kýssadan hisse
Pasiften mal gelmez ve gelmeyecektir
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar bunun neresinde mi? Matematik veya finansal olarak bir daha düþünün isterseniz? 5 yýlda 4’e katlayan baþka kaç hisse var borsada...mesela garanti 2011’de 5 tl, cola 20 tl vs vs...mevduat faizine koysaydýk 5 yýlda en fazla 40-50% getirecekti....bakab’ýn yatýrýmcýyý (býyýklý/býyýksýz ; küçük/büyük) sinir eden ve bezdiren bir tarafý hep olmuþtur....ama reel olarak birçok yatýrým aracýndan daha çok getirmiþtir....benim için 7 ve üstü fiyatlar yeterlidir...sevgiler
Evet pasife yazýn bakalým ve sonuç gelmiyor vermiyorlar!
Cok büyük oyun dönüyor bu tahtada, adamlar salak degil 5 yýldýr hazýrlýk yapýyorlar ve hisseleri zaten ele geçirdiler, kalan saðlarý da toplama derdine düþmüþler ve kismende topluyorlar, bir müddet daha alýrlar böyle az az ama dediðim gibi az mal alýrlar ve mal kalmadýðýný görüp yukarý zaten sürecekler, daha oyun yeni baþladý tahminim once bir yukarý yaptirirlar 5,80-5,90 TL.seviyeleri, sonra bir aþaðý hareket yine düþenler olacaktýr, sonra 5,30-5,40 seviyeleri bir süre yine mal alýrlar buralardan, silkeleye silkeleye yapacaklar zaten öyle olmasý gerekiyor, yukarýdan verip aþaðýdan alýnýrmi? evet yapýlabilir ancak 40-50 bin lot mal verip aþaðýdan yerine koymak bana göre hayal, 3-5 bin lot verip aþaðýdan alýnabilir ben þahsen yapmýyorum bunu riske atmak istemiyorum, param oldukça ne buluyorsam alýyorum aktiften
Sizin bu topiðe iyi niyetli olarak geldiðinizi düþünmüyorum.
Bir kere 2011 yýlýndan bu yana 6 yýl geçti 7. yýlýn içindeyiz. Mevduat faizine koysanýz paranýz %40-50 deðil %100 artardý. Ayrýca Bakab bu süre içinde 4' e falan katlamadý. Gördüðü en düþük seviyeyi baz alýrsanýz 7 tl olursa 4 kat arttý dersiniz ama o yýl 2 lerin üstünü de gördü. Onu baz alýrsanýz 3 kat dersiniz. O da 7 tl olursa.
Son olarak ta ben size Bakab'tan fazla artan onlarca hisse sayabilirim. Bu hissede 10 yýldan fazladýr yatýrým yapan birçok kiþi tanýyorum koyduðu para ile 3 daire alýrken þimdi 1 tane alamýyor. Hem de þirket tek üretim tesisinden 3-4 tesise çýktýðý halde.
Sayýn Logic 1,70 fiyatý baz almanýz yanlýþ ortalama 2,15-2,20 TL.dir. 6yýl önceki fiyat ve 7 TL.olmamis bile henüz 5,10 TL. en yüksek 5,80 leri görmüþ, Fiyatlar 3 kat bile olmamýþ 2,15 ortalama ile aldýðýn hisse parasýný faize koysan her yýl %12%13 getirse bileþik faizi 6 yýlda %80-%90 araligidir, %100 desek faiz artýþý 2,15 TL.yapar size 4,30 TL. faizde kalsaydi, su an 5,10 TL.faize göre artýda ama öyle ahým þahým bir kar etmedik dediðiniz gibi hatta sunu söyleyeyim diðer hisselere yatýrým yapsaydýk 2,15 TL.ye Bakab almayýp baþka bir hisse alsaydýk paramýz simdi en az 7-8 TL.idi, yaný kar yok! olsa dükkan senin
Daha önce yazdýydým pasife satýþlar yazýyorum sonu 31 li adetlerde...Allahtan kaptýrmamýþýz..,son mesajlardan sonra bilgisayardan bile uzak durmaya baþladým....Nasýl bir hareket olacak bu filmin sonunda cok merak edýyorum.,,98 li yýllardaki gb hareket bekliyorum Ýnsalkah kalp dayanýr bu harekete ....ytd
Patron bey alsinda ister pasif ister aktif olsun.Fiyat artmasin diye pasiften aliyor yarin aktiften aldiginda fiyat patlar.patron bey son lotlar icin diger kurumlarla paslasiyor.benim icin 10 lira ederi var ama patron bunca cingeneligi yapiyorsa hedef cok daha yukarlari demektir.lookpack ismi anlam olarak bana da cok ilginc geldi.sadece bu hisse icin alinmis bir rumuz bu forumda ilk.baska hisseye gecince rumuzda mi degisecek.boylesi oyunlara oyuncak olanlari gorunce az daha hisse alasi geliyor yani ters etki yapiyor.
Lookpack 7 TL.den satar çýkarsýn o zaman arkadaþ, 1,70 TL.den ben bile almadým aldýysan helal olsun derim, 1,70 TL.maliyeti olan birisinin 7 yýl bekleyip bu forumda 3-5 çizik attýrýp hissede tam da bana göre operasyon yapýldýðý anda ortaya çýkmasý manidar
Bence sende BAKAB yok!
Bu fiyatlarý býrakýn 7 TL.olsa bile satmak mantýklý deðil bence, bunca yýl kahrýný çekmiþiz tekkeyi beklemiþiz, ben satýþ fiyatý vermiyorum artýk çünkü satmaya niyetim yok, almaya niyetim var hala ve alýyorum param oldukça, satmaya niyeti olmayan satýcý nazlý olur CB efendi anladýn sen onu!
Hersene % 30 temettu verse 2023 E kadar nerdeyse maliyetýn yarýsý çýkýyor (2.17 paçal maliyet) ondan sonra Cb ye inat hurgev E bagýslýcam ...75 bin lotla ortak olsunlar Cb nýn sevgili bakab çýðýna...yazýlý talimat sozlesmesýný de insallah dýyelim Gnl kurula elektronýk imzayla katýlýp Bi Kopyasýný göndercem...el mi yaman bey mi yaman yada tahtadaki fotumdaký kuklalarý iletsýn beyefendýye...beyým kendý sýrkeyýnýn Gnl kuruluna lutfefýp gelmýyor ...latýf doðanýn kustum oynamýyom þarkýsý gb...kottan çýkmak için son 35 iþlem günü...ancak 250 Bn toplarsýnýz buda yetmez sýze çýkmaya...😜👌🏿🍆👯
http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397
Haftalýk hisse yarýþmamýza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarýþalým
SN Ayhan 53 bu kaðýtta ortalama kazandýrma ve tercýh edený zengýn etme ve haftanýn kaz***** yapma potansýyelý maalesef yok
CB 23.517 lot daha almýþ
Al kardeþim al almayaný dövüyorlar
YKB kaldýrdý, 20 bin lot 5,20 ye alýþ girdi, alt kademelerde 5,10 ve 5,08 de ayrý ayrý 19 bin lot alýþta bekliyor, CB nin alýþlarý bekliyor sanýrým bu 19 bin lotlar
Tahta birazdan hareketlenir 5,23 yaktýlar,
Bilanço oncesý hareketlýlýk var haydý hayýrlýsý
Hisse patlaya hazýr bomba gibi, 5,45 e kadar yükseldi bir anda, alýmlar baþlayýnca kurumlar bir anda saldýrdý, yükselmeye aç bir hissedeyiz, biraz ilgi olunca aniden yükseliveriyor, ancak bir þey dikkatimi çekti yine global-þeker-ak sürekli paslaþarak hisseyi yine baskýladýlar,