bu olursa karaduman dayuya 1 yazar
tahvil ihallerine talep azalırsa, dolarda fişekler... chrash mode on olur
gösterge, taahvil ihalelerine gelen talep olacaktır
Printable View
artık seçim ne zaman bilmiyorum
merkez pangası, akepeyi tekrar seçtirmek üçün, nasıl bir yol haritası çizecek... izleyip göreceğiz
Irak, 2030'a kadar 12.000 MW güneş enerjisi kapasitesi hedefliyor
Irak Petrol Bakan Yardımcısı, enerji çeşitliliğini artırmak ve fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak amacıyla 2030'a kadar güneş enerjisi projelerini genişleterek 12.000 megawatt üretim kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Erkan Trükten
@ErkanTrukten
·
·
45sn
İNGİLİZ SÖMÜRGE BAKANLIĞINDA İŞLER TIKIRINDA.
“Geçinemiyorsan az tüket.â€ İşte Mehmet Şimşek! Telefon almak istiyorsun? “ÖTV var.†Arabaya binmek istiyorsun? “ÖTV var.â€
Alkolsüz meşrubata bile ÖZEL TÜKETİM diyen bir soygun düzeni.
Lüks teknelerde sıfır vergi, ama motorlu kuryede ÖTV. Bu, vergi değil; sınıfsal ceza. Ama kimin umurunda?
Mehmet Şimşek göreve gelir gelmez ne yaptı? “Vergileri geniş tabana yayalım†dedi. Taban biziz, tavan onlar. Bu yüzden tasarruf deyince ilk akıllarına gelen: Saray bütçesini büyütürken, okul yemekhanelerini kapatmak. Usulsüz ihalelerin sürdürüldüğü sırada bursunun yatmıyor oluşu parlak reçeteleri. Yandaş şirketlerin vergi silinirken, senin sosyal medyadan kazandığın üç kruşa beş defa vergi getirilmesi muazzam çözümleri! Şimşek'in "rasyonel zemini" fakir için tasarruf isteyip, zengin için af dilenmekten ibaret. Bu sistemde “yüksek enflasyon†bir sonuç değil, yapay bir kıtlığın, merkezi köleliğin ve dijital sömürünün aracı ve Mehmet Şimşek halktan alıp zengine dağıtan bir negatif Robin Hood.
DAHA DA FAKİRLEŞECEĞİZ!
Yazarım yazmasına da Zdx&Lunar Soul abi sen alınca gitmezse nolcuuk, sona senin yüzünden oldu suyuniçinde kaldım battım bittim tükendim dersin :he:
Sen bildiğinden şaşma, kimsenin de lafına bakma, iyi olur kendinden kötü olur senden bilirler, ereglileri sıkı sıkı tut
Sonuç:
Emlak Konut Gayrimenkul Sertifikası, devlet destekli bir yatırım aracı gibi görünse de her yatırım gibi risk barındırır. Düşme ihtimali vardır. Eğer almayı düşünüyorsanız, şu soruları kendinize sorun:
Proje hangi aşamada?
Lokasyon değerli mi?
Hacim ve işlem yoğunluğu nasıl?
Uzun vadeli tutmaya istekli miyim?
Çinli BYD, 2026'dan itibaren Pakistan'da elektrikli araç üretecek
Çinli elektrikli araç devi BYD, bölgede artan elektrikli ve plug-in hibrit araç talebini karşılamak için Pakistan'da montajı yapılacak ilk aracını 2026 Temmuz veya Ağustos'a kadar piyasaya sürmeyi planlıyor.
Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi BYD, ana pazarındaki şiddetli fiyat savaşının yanı sıra yurtdışında da hızla büyüyor. Pakistan fabrikası, gelişmekte olan pazarlardaki artan talebi karşılamayı ve Pakistan hükümetinin sağladığı teşviklerden yararlanmayı hedefliyor.
BYD Pakistan Satış ve Strateji Başkan Yardımcısı Danish Khaliq, Reuters'a yaptığı açıklamada, fabrikanın Nisan ayından Karaçi yakınlarında inşa edilen fabrikanın başlangıçta çift vardiya ile yılda 25.000 araç üretme kapasitesine sahip olacağını söyledi. Ancak tam kapasiteye ne zaman ulaşılacağı veya seri üretimin ne zaman başlayacağı konusunda detay vermedi.
Bu da çok ilginç bir haber.
Sen söyle bi kaat ben alıcam Zdx&Lunar abi,
Boynuzlu holding teknik çok beğeniyorum. Ama bugün endeks ne kadar aksiyonlu olur onu bilmem. geçen aynen böyle boş bulundum bir tane arkadaşımda 120 lerde VSNMD varmıs 100 lot napim dedi.Sat paranı cebine koy demiş bulundum.Ertesi gün satmış.Hayatımın en pahalı analizi oldu :)
saat:14.00 da beklenti bitti deyip aşağı mı yoksa yukarımı devam eder ne dersiniz?
bozkurt bırak şimdi hisse işini son düzlüğe giriyoruz.
14.00 la badem spor vıop ta bu kadar kolay para kazandırır mı pazılda eksikler var.
ben mermiyi ağzına verdim bekliyorum.:)
batumuş ya la adamı :oleyo:
öbür dünyada da ödeyemen o parayı :kahkah:
https://i.hizliresim.com/1ki6zy6.jpg
goldman geçen kimse beklemediği halde 350 baz artırımı bildi , aynı kurum şimdide 350 baz indirim bekliyor aynı kurum sene sonu psıt 100 bandı 11200 dü benim için bugun içimizdeki irlandalı kim testi olacak yine bilirse:kahkah:
Ben 150baz diyom
Onda analiz olmaz zaten. Kumar masasında insan kaybettiği için kaybetmez kalkmayı bilmediği için kaybeder. Ben kalkmayı bilirim.
Şimdi faiz indirimi gelecek ya bir tane abimiz sordu ne olacak diye aynı burada yazdığım gibi 19 haziran pas 24 temmuz 500 bekliyorum dedim. O da bir söz vermiş bulundu. 500 inmezse Mb yi bombalamaya gidiyorum. Yokum buralarda :)
Tabii dalga geçersin çok hoşuna gitti yanılmam di mi? :) Ben nereden bileyim tüm halka arzlar sapır sapır dökülürken *3 yapmış tahtanın * 20 yapacağını. Malum maden ama maşallah altın bulanlar bile bu kadar prim yapamıyor :)
Mesele o da değil zaten sen bilirsin demem lazımdı boş bulundum. :)
iki buçuk diyom :wu:
Merkez Bankası faiz oranı kaç olacak? Lütfen tahmininizi aşağıdaki smiley'lerden biriyle yanıtlayarak belirtin!
😞 - İndirmez
😊 - 100
😎 - 150
😁 - 200
👍 - 250
👏 - 300
😲 - 350
🤯 - Yok artık
- Her doğan gün yeni umuttur. Sevilip sevmemek zordur sevmekten. Önemli olan varmak değil yolda olmak.
- Lan, faiz kararı ne olur TEK?!.
sizin tahmininiz önemli değil goldman kimden ne alıyorda nokta atışı yapıyor ben onun peşindeyim :)
pas geçer..mantıklıysa
benim beklentimde 250 çünkü merkez bankası piyasayı takip ederek faiz indirimleri yapıcaz diyordu piyasa 250 bekliyor bakalım dediğini yapıcak mı ama dediğim gibi ben içimizde irlandalı varmı onu görmek istiyorum.
borsa bekliyorki 250 den fazla gelirse yukarı yapacak..pas geçerse ne yapacaz demiyor