bu ne ya bu ne perhiz ne lahana turşusu
Printable View
bu ne ya bu ne perhiz ne lahana turşusu
bize ne aldığınızdan. emlak ve tarla. viking reklamlar diyarına hoş geldiniz.
buraya spek uğramış galiba acaba kaç tane spek var şimci burada
doğru topraktan geldik toprağa gideceğiz
Cmb 34,72 kırmaması önemli...
30 günlük dip 34,72,
52 haftalık dipte 32,84
Tabiki TL olarak.
3-5 bin lotla tahta yapıyor kitabsızlar.
Detseğine yapışmış.
Dikattimdesin CMBoo
Geçen bir arkadaş Çanakkale köprüsünü de yazın demiş..Kanal İstanbul projesini unutmuş..Ekleyeyim..:)
Çimbeton'un ham madde olarak kullandığı çimento fiyatının ilişkili şirketinden kaça alıyor Rekabet kurumuna bunu da sormak lazım..
Faiş fiyat varmı yok mu..
Çiğli Balçova arası körfez geçiş projesi..Çanakkale köprüsü...Kanal İstanbul projesi...arsa parası.....aselsan gibi maşallah. yurdum insanı milli milli diye diye 1 liranın altında maliyeti olan yabancı paylarını 40 tl den aldılar....proje proje..............proje proje................
Her çıkışın bir düşüşü olduğu gibi,her dibe vuruşun bir çıkışı olacak..
Aselsanı da alan satanın kendi kararıdır..Orta uzun vadede kaybeden olmaz..orada da..
Beni üzen bu milletimiz neden bu yabancı nın kuruş maliyetli aselsan hissesini 30 tl den 40 tl den davul zurna calarak almaları. ....milliyetcilik elin oğluna para kazandırmak değil....nasıl akıllı düğmeye basanlar neden ayın 15 i......neden ayın başka günü değil... memurun cebindeki 5 krş parasını aldılar..
...... Size nasıl zengin olacağınızı söyleyeceğim. Kapıları kapatın. Diğerleri hırslıyken çekimser olun, diğerleri çekimserken hırslı. – Warren Buffett
VKİNG
bekle bekle cmbtn bedlesizide verme senedin canını oku bakalım inşaat krizi çıktığında betonları kime satacan. bakalım o zaman senedi kim alacak. zaten burdaki uzun yatırımcılar para kazanamadı inşallah sende kazanamazsın... krizden sonra bedelsizi verip turşusunu kurarsınz
10.10.2017 tarihinde 34.50 gapı var.aşırı satım bölgesinde daha altını eşelerse speğe güzel bir sürprizim olabilir.tahta aşırı sığ istediği an istediği herşeyi yapabilir.ama benden uyarması sonra nasıl toplarım diye düşünür.
yatırım tavsiyesi değildir
Spekülatörlerin ellerinde -fazla- PARA Var,
Küçük Yatırımcının elinde ise İşleyen mekanizma ve kurallar var....
(mekanizmaların nereleri para ile bağlanır'ı ayrık olmak üzere)
O zaman A Grubu Hisse olan CMBTN un bu kadar SIĞ İşlemlerle Manipüle edilmesi TARTIŞILMALIDIR!
Varsın YİP'e (Gözaltına) alınsın.... uzun Vadede kaybeden SPEK. olur nasılsa buradaki Ky'ların çoğu uzun vadeci
;)
Ne dersiniz?
Parası çok olanın daha kıymetli olur, varsın o(nlar) paniklesin yada akıllarını başlarına devşirsinler..
http://www.borsaistanbul.com/urunler...d-grubu-paylar
Başka kapıya dedik anlatamadık..
yapmıyor mu derken speğin olduğunu kabul ediyorsunuz sanırım.böyle bir tahtada spek niçin fiyatı aşağıya sürekli baskılar peki?.
şuanda yapmaya çalıştıkları şeyi biliyorum.ama onların da hesabedemedikleri şeyler var.herşeyin kontrolü ellerinde sanıyorlar.çok gördüm böylelerini.maliyetleri benim çok üzerimde.kendi keyifleri bilir.bundan sonra yapabilecekleri tek hamle kaldı.cesaret edebilirler mi bilemem.ama pire yüzünden yorgan yakacaklarsa buyursunlar.
yatırım tavsiyesi değildir
cmbtn = acaba ah
cmbtn acaba
acaba cmbtn
buzamanakadar beklenen senetmiydi cmbtn
bütün senetler endüşüğün üstünde kapatır bu zıkım altında kapatır lanet olsun senin gibi senede
bu şirket iflas mı etti yoksa bizim haberimiz mi yok
inşaat sektörü bittiğinde kime satacan bakalım... yol yakınken patlak bedelsizi. sende kazan bu kadar sabreden ky kazansın. yoksa 10 liradan satacak adam bulamıyacan. nasıl olsa burayı okuyorsun. inşallah şu emlak krizi en yakın zamanda olurda .
alıntıdır sahibi kusura bakmasın... Korkulur ki 2020 li yıllarda ülkemizde dönmeyen krediler sonucu bir Turkish Mortgage patlayabilir. O nedenle inşaat ve finans sektörüne yatırım yapan arkadaşlar otomotive, ambalaj ve teknoloji sektörlerine yatırım yaparlarsa daha doğru olacaktır.
Ek 11115
Spek ve köpekleri bu saatten sonra ancak babayı alırsınız mal yerine!!
Gidin ebenizi korkutmaya çalışın ******lar..
ytd...
Bu resmi daha önce koyduğum hisseden hakkımı S S aldım..Sizin sonunuzda farklı olmayacak kağıdın ****** speği ve köpekleri!..
ytd
2012 de egeen yerine bu mendeburu seçtik. ikiside aynı fiyatlardaydı hemen hemen. kısmet olmayınca olmuyor. bu senedin kim canını okuyorsa allah belsını versin..
ister kar ister zarar açıkla bizim için farketmez elin mahkum bedelsizi verecen..istanbulda satılık evler çoğaldı..artık eskisi gibi emlek satışları yok. ve bedelsizi sende kazan bizde.. zaten bizim ky uçan senede atlar. merak etme spek efendi. bak aselsanda nasıl atladılar. işini beb öğretecem sana yap artık kıyağını. nasıl bir şahıs olduğunu görelim
Aşağı-yağa verdikçe daha da batıyor,haber, yok..
Öyle tahmin ediyorum ,70 TL dönüşten sonra kemikleşmiş bir yatırımcı kitlesi bulunmak da..
Başka kapıya....