80 lotun olur
Printable View
............
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeşil yeşili yakacak anlaşılan.
Sabah 91 lot işlem oldu alanlar belli tavan serilerine yetişiyimdiye aldı ve şimdide korkuyolardır tavan olmadı diye peki 12:55 13:55 te alanlar neden aldı 120 lotu 4 aracı kurumda lotlar sabit adamlar hiç umursamıyo fiyatı demeki daha farklı fiyatlara satacaklar yada alan bunlardan biri
Yesıl bugün Açığa satış cezası yer
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yesıl Arap atı gibi 33.20 den 29.54 Ela’dan hepsi şimdi 30.26
Sabah 3.40 dan vangölünü sattık 3.85 olmuş
Ulan yeşil.....Ben eve geldim ama 33 ü görmüş,şimdi 30.22 de....!!!
Yonga 1244.10 dan 100 lot işlem geçecek ,8 lot alıcı bekliyor.....Ama bugün bunları hep sildiler......!!!
Hiç sorma sabah 27 34 ortalamayla aldıklarımızı çok erken satmışız ben ne yapayım adam 4-5 defa 28’e 10.000’in üzerinde lot satış gösterdi biz de ucuzdan satmak zorunda kaldık vangolüne ne diyecek 3.40 tan sattım 3.87
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ayenim 11.37 olmuş....!!!
Cemaş 3.85.....
Beyaz 132 imiş....132.50 yi görmemiş...Aracı kurumdaki kız yanlış söylemiş..!!
Terazi kardeşim merak ettim ,yongaları sattın mı?
Şimdilik tekrar güle güle yeşil....!!!
Tavukların yanına ineceğim...Geldiğimde yeşil 31-32-33 olursa hiç şaşmayacağım....!!!
Yettim arkadaşlar.....!!!!
Yongada silmezlerse 17:14 itibariyle 1244.10 dan 122 lot işlem geçecek,90 lot alıcı var....Bence bu defa silmeyecekler.....Tutar arkadaşın dediği gibi satan sattığıyla kaldı......!!!
Benim de 8 lotun 7 si gitti....1 lotu ise taşıyacağım ben.....Tavan da olsa ,taban da olsa....!!!
Ayen im 11.51 de,Cemaş ım 3.85 te,Beyazım 132 de.....!!!
İsbirciler 225 ten işlem görecek.....!!!
İsbir almayacağım ama güzel fiyatlara gelecek bence....!!!
yonga tavanda alıcı 10 lot kaldı...!!!
Cemaş ölü taklidi yapıyor bugün son yarım saat veya yarın yükseliş başlayacak bence tekrar.....!!!
Yongada tavan tavan değil de gıdım gıdım yükseliş evresine geçmiş olabiliriz.....Bugün az alıcıyla tavan kapatırsa yarın yine yükseliş olup tavan olmayabilir bence....Sağlıklı olan da bu....!!!
Ama ben bu yolculukta sadece 1 lotla olacağım....!!!
2 ay önce 320 tllik izfaş almıştım.....Sadece borsadaki param bu idi...1 aya kalmadı 700 tl olmuştu....Bu yüzden 1 lot yonga benim için çok değerli.....!!!!
CEMAŞ ım 3.87 oldu....!!!!
200 lot flap iyidir.....!!!
23.60....!!
yonga da 124 lot eşleşecek,8 lot alıcı bekleyen tavandan....!!!17:52.....SİLMEZLERSE....!!!
Ayenim 11.57 oldu,flap 23.76...
yonga sildi ve 1100 den kapattı.....!!!
Yongada veren verene olmuş
isbir 225 kapattı
beyazım 132.50 kapattı
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.....!!!
Keyfimiz GICIR....!!!!
Şükürler olsun Allahımıza....!!!
ANAKARARGAH CEMAŞ.........!!!
Yonga kaldı 1 lot....!!!
Beyazım oldu tekrar 134 lot.....!!!
Yeşilim bitti artık....!!!
Ayenim kapattı 11.57....!!!
Yonga nın bu hareketine yorumunuz nedir bay tatarramazan?
Yonga yeniden yukarı döner mi acep?
Tatar ramazan itiraf yonga nın sipeği senmisin.😂😂😂
Bekleye bilseydim daha yukardan satarmışım,haklısın ama teselli şu benden alanda karlı çıktı be tatar.Ortalama 765 ten satmışım iyi olmuş.Yibitaşlarda bitti en sonunda orda %50 gibi bir kar ettik ama olsun.Anlayacağın elde kaldı koca bir sıııfııırrrr lot.
bu kagıt cok guzel yurudu valla helal olsun 0.50 den 4 tl ya