İnşallah üstad , ama daha çok enerjiye yönelecekler gibi bir izlenim var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
İnşallah üstad , ama daha çok enerjiye yönelecekler gibi bir izlenim var
Enerji için biraz geç kaldılar.Suanda ellerinde en iyi sirket çelik halat kaldı.Zaten enerji işlerinden zarar yazıyorlar.Çelik halatta yatırım yapmak zorunda kalacaklardır.Fabrika ni üretim kapasitesi zorlamayla bukadar.yeni yatırım kararı alabilirler.Hisse hareketleri entresan yukardan çizerek alislar yapıp aşağıya getiriyorlar.teknik işliyor ve hiçbir haber bu tekniği bozmuyor.Yabancı oranı artiyor mart başından beri.Bir haber gelecek gibi davranıyor.Doğançelik halatta arsa degerlemesini yapacağını düşünüyorum.Oyun bitti cin şişeden çıldırıyorum.sakin bekliyor.ytd
İnşallah güzel bir haber gelirde gurubun diğer hisselerinde bayram eden ky arkadaşlarımızın arasında bizde yerimizi alırız.
takas atarmisiniz ?
Hisse hareketli herkese bol şans
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***CELHA*** ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
5746 sayılı "Araştırma, Geliştirme ve*Tasarım*Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun" kapsamında *Bilim, Sanayi ve Teknoloji*Bakanlığı'na yapmış olduğumuz Ar-Ge Merkezi*başvurumuz olumlu karşılanmış ve*Şirketimiz'e "Ar-Ge Merkezi*Belgesi" verilmesi uygun bulunmuştur.
Bu itibarla*Şirketimiz, 5746*sayılı Kanun hükümleri gereğince Ar-Ge Merkezleri'ne tanınan*teşvik ve*muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmış bulunmaktadır.
Mezkur ,846.Ar-Ge*Merkezi Belgesi tarafımıza bugün 26.03.2018 tebliğ edilmiştir.
Saygılarımızla
Teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmıştır diyor açıklanacak olan teşvik paketinden pay alır mı bu haber yarın bize de bi tavan yaptırır mı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ditas arge merkezini acikladiginda %15/20 civarinda bir artis olmuştu celha da aynisi olur umarim
Celhanın bugünkü yükselişi dışında inşallah % 15 20 yükselir teşvik paketinden yararlanır mı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha sırada nukleer santral işi var.ytd
Değerli kadeşlerim;akşam açıklanan Ar-Ge için teşvik paketinin hisseye herhangi bir olumlu etkisi olmaz.Bu şu demek; Araştırma geliştirme için alınacak ekipmanların bir kısmı teşvik indirimi kapsamına girecek.Konu büyütülecek bir konu değil.
Burada esas olan; 7,1 TL hisse fiyatı X 16,5 Milyon TL= 117 milyon TL CELHA'nın piyasa değeridir.
Doğan Holding yine bu akşam yaptığı bildirimde Milta Turizm işletmesini 105 milyon ABD doları üzerinden satacağını açıkladı.
Doğan Holding CELHA'yı satsa kaç milyon dallır eder acaba? biz bunu düşünelim.
Ayni sekilde ditas arge aciklamasi yaptigi zaman kagit %15/20 civarında yükseldi. Ayni durum celha icinde gecerli bence. Ytd
Kuzey Amerika celik halat tedarikçiler birliği üyeliği onaylanmıs.kap a haber göndermediler ,şirket web sayfasında mevcut.ytd
Yanıltma bizi celha
yabancı oranı %1 düşmüş
Arefeyi gösterdi, bayrami yasatmadi :)
kari buldular kaciyorlardir
Her iyi haberi aşağı vererek huzunlendiren kağıt.huyu değişmiyor.ytd
Günaydın %27 net kar payı hayırlı olsun..
Nüklüer santral açılışı için putin haftaya geliyormuş sayın Fethiye
şimdide ditaşa topladılar mileti çelik halata yükleniyorlar,hangisine geçeceğimi şaşırdım :)
devre kesici 7,71 tavan 8,10 .....bol kazançlar...
devvre kesici geldi,ditaş çoştu,,,2018 in muhteşem ikizleri bunlar galiba ....
ditaşa devre kesici geldi tavanı 7,77
ne oluyor bunlara ,,,ikizler çıldırdı....
yakında bir şeyler olacak galiba,,,
Sabah 6,80 den satip su an kafayi taslara vuran ben....
arkadaslar hepinizden ozur diliyorum ama paranin a.k.dum
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Benden bukadar kalanlara bol kazançlar.Koca biryılı böyle bitirdik.Yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim.herkese bol kazaçlar.ytd
çelik halat yatırım finasman dalmış,,,çürük kazığa eşşeği bağlamaz yatırım finansman ama bakalım yarın ne olacak,,,,selamlar....
ddutche martta portfoyunu 2 katina cikarmis
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Kagit uçuyor arkadaslar ytd
Fırtına öncesi sessizlik :)
Meksa alislari celha icin önemli ..Ama suan görünürler de yok...
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam buralarda yeniyim, meksa derken???
BU tahtada deustche adina alim yapan Meksa araci kurum anlaminda soylemistim
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.