Daha önce borsatwistte paylaşım yapılmıştı tahta kapandıktan sonra ..teşekkürler
Printable View
Epey zaman geçince,yani 1 yıl kadar ,kaldıyorlar maalesef. Ben de asyab,egyo,esems,aktaş var.Verileri yok...
Fetö'nün temizlenemediğinin en büyük kanıtı ASYAB. Kaç sene oldu hala satamadılar varlıklarını...
bu iktidar döneminde bankanın malları satılırsa kimse bişey beklemesin, dahası hissedarları borçlu çıkarırlar.
B grubu hissedarlari borçlu olamıyor diye biliyorum. Sıfırlanır gider
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
(Umut vermiş olmayalım) kapalı tahtada manipülasyon olmaz.daha önce Twitter da biri asyab hisse senedi almak istiyorum diye yazmıştı.neden diye soranlara sebebi bende kalsın ileride lazım olacak dedi.(12bin takipcili)isim vermeyeyim.
Asyayatırım ile hedef girişim arasında nasıl bir bağ var bu konuda bilgi sahibi olan varmı
kaynak.bir arkadaşın paylaşımı.Tahtacıı @tahtacı24243 saat önce
$ASYAB https://www-tr724-com.cdn.ampproject...lastirildi/amp
Raporu kim hazırladı bilemem ama devletçe batırılan tek bankadir.
Batiksa 74 kuruştan satışa çıkarmak nedir.
4 senedir biz hissedarların mağduriyetine sebep olmak nedir
Banka lisansı 300 milyon dolar olup bunda bizim hakkımız yokmu
Haksızlığa karşı susmalimiyiz.
Adam yerine konarak bilgi bile verilmemesini nasıl izah edeceğiz.
Borsaya açık şirkete banka batmış demek hukukun üstün olduğu ülkelerde mümkün değildir.
Birçok şey yazılabilir başka ne yapalım devletimiz sağolsun deyip bekliyoruz.
Sağlıkla kalın
Adam haklı!
Hukuk devletinde devlet eliyle satışa çıkarılan bir kuruluşu yine devlet battı diye kapatıyor. Biz ne yapalım suçumuz hukuk devletine inanmak mı? İşin ucunda fetö var diye herşey mubah görülüyor mağdur yatırımcıya.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Termik santraller ile ilgili ne dendi bir tarafta milletim bir tarafta sermaye var............... asyab mağdurları ile ilgili bir tarafta millet bir tarafta yok olan sermaye kısaca her ikisi de var ne olacak şimdi ................
Arkadaşlar herkese günaydın. İyi haftalar.
Devletimizin kontrolünden banka hissesi alarak üç kuruş para kazanacağımızı zannediyorduk. Kısa vadede bu umudumuz boşa çıktı. Uzun vadede geç te olsa B grubu küçük hissedarların mağduriyetlerinin az ya da çok giderileceğini umuyorum.
Ancak bu da beklemeye takati olanlar için geçerli sanırım. Benim bekleyecek daha fazla gücüm kalmadı.
Elimdeki 41.430 adet ASYAB hissemi 55 kuruştan devrediyorum. Devir işlemleri çok kolay. Bir talimat ile devir gerçekleştiriliyor. Beklemeye devam edecek arkadaşlarımıza duyurulur.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.
Bizim mağduriyetimizi görmek ve duymak istemeyen tüm yetkililerin kör ve sağır rolü oynadıklarını da Dünya alem biliyor.
Bu mağduriyet çilesi elbette bir gün mutlu sonla biter Allahın izni ile.
Sağlıcakla kalın kader dostlarım.
Arkadaşlar herkese günaydın. İyi haftalar.
Devletimizin kontrolünden banka hissesi alarak üç kuruş para kazanacağımızı zannediyorduk. Kısa vadede bu umudumuz boşa çıktı. Uzun vadede geç te olsa B grubu küçük hissedarların mağduriyetlerinin az ya da çok giderileceğini umuyorum.
Ancak bu da beklemeye takati olanlar için geçerli sanırım. Benim bekleyecek daha fazla gücüm kalmadı.
Elimdeki 41.430 adet ASYAB hissemi 55 kuruştan devrediyorum. Devir işlemleri çok kolay. Bir talimat ile devir gerçekleştiriliyor. Beklemeye devam edecek arkadaşlarımıza duyurulur.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.
Bizim mağduriyetimizi görmek ve duymak istemeyen tüm yetkililerin kör ve sağır rolü oynadıklarını da Dünya alem biliyor.
Bu mağduriyet çilesi elbette bir gün mutlu sonla biter Allahın izni ile.
Sağlıcakla kalın kader dostlarım.
İrtibat bilgilerim: v.can2277@gmail.com 535 106 05 05 Veli Can
Simide verilen değer,bize verilmedi.😡🤬
bir dedikoduya göre ... Simit Sarayı'nın avukatının AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel’in ortağı Mustafa Doğan İnal olduğu ...vb bazı .....kişiler oldugu söyleniyor.bizim de öyle bir baglantımız olsa asyabank ı önündeki müflis asya bank yazısı anında degişir. müflis iflas etmiş sermayesı bitmiş..vb borsada bundan 40 beterleri var ve işlem yapıyor burasına dikkat............
iflas masasının keyfi yerinde On dönüm bostan, yan gel yat Osman ..... misali yata yata maaşlarına alıyorlar oh ne güzel hak etmedikleri maaşı alanlar...................
simit sarayına 20 m dolar teşfik verilm,iş adam 15.m dolara uçak alıyor o ne güzel saltanata bak pisliler meydana çıkınca tepkiler gelince iyi polis kötü polis oynanıyor. 20 m dolar biz magdurlara dagıtılsa piyasa şenlenir herkesin yüzü güler nerede o...............
kanallar arası rink yaparken gündemde olan simit sarayı haberine denk geldim işi adam bitirmiş alaçagını zaten almıs .yani aldıgı 500.m dolar krediyi ödeyemedigi için zb. alaçağına karşılık hissenin 0/0.51 ni almak için girişimde bulunmuş son olayla hissede kendinde kaldı kaynak tgrt tv
kanallar arası rink yaparken gündemde olan simit sarayı haberine denk geldim işi adam bitirmiş alaçagını zaten almıs .yani aldıgı 500.m dolar krediyi ödeyemedigi için zb. alaçağına karşılık hissenin 0/0.51 ni almak için girişimde bulunmuş son olayla hissede kendinde kaldı kaynak tgrt tv herkese destek var bir tek asyab magdurlarına destek yok...........
Büyük ihtimalle karşılığı olmayan hisseler için risk çok fazla, bu yüzden 0.10 tl den alırım.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 0.15 kuruştan alırım
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buda bir risk
Bir de borçlu çıkarsanız devlet sizden alacağını ister B grubu ortaklar olarak :halay:
Yaparlar devlet son zamanlarda her is ten para koparmaya calisiyorlar😂
B grubu ortaklar yönetime giremediği gibi iflas durumunda borçlu olmuyorda. A ve B hisselerinin esprisi bu zaten yuzde 99 B de olsa yönetimde yoksunuz sadece kar ortağı gibi hisse kötüyse zaten hisse değeri düşüyor.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 kuruştan ciddi alıcıyım.
37 kuruştan ciddi saticiyim
15950 lot
Atilla bey günaydın.iyi yıllar.ben ciddi alıcıyım.tel numaranızı yazar mısınız.HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın arkadaşlar............uyanalım bir zamanlar marka antalya avm ..vb. vardı ne oldu basına göre asyb tüm borcunu
ödüyordu ne oldu buna benzer bir çok satış haberleri hepsi sanal satış haberi gibi oldu bu gidişle halimiz perişan hani bir peşin satan ve veresiye satan bir adamın resim vardı orada veresiye satandan daha kötü durumdayız ne olaçak bu halimiz................
bu haber ne iş ..................
PAY SENEDI
ASYA KATILIM BANKASI A.S.
TREAYKB00014
ASYAB
E
678.118,000
TL. Nom
BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
Enteresan bunu biri aciklamali sanirim
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asyabank hissesi almak istiyorum
Satan olursa iletisime gecebilirim
Fiyan 0.35
05468080310
günaydın demek gerekir. 3.5 aydan beri uyuyorlardı .uyanmışlar bolu ili gerede ilçesinde bir fabrika satışa koymuşlar. hayırlısı diyelim benim umutum yok
ihale 24.01. 2020 demir çeli fabrikası diye yazılmış bu günlerde bu fabrikaya talip olan çok olur bir ali çengiz oyunu olaszsa
satışa çıkarılan banka ve iştiraklerinde bu zamana kadar bir pinokyo olayı gerçekleşti. bu demir ve çelik fab. netiçe ne olaçak ...........