Cevap bulsak iyi olacak..Eziyet oldu artık...Nerden bulaştık bu kağıda..
C5503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cevap bulsak iyi olacak..Eziyet oldu artık...Nerden bulaştık bu kağıda..
Kemal Bey, toplantıya gittiniz mi. Gittinizse toplantı da ne olduğu hakkında bize bilgi vermen mümkün mü ?
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap.a düşen bir bilgi yok şu ana kadar. Seans sonunda gönderecekler muhtemelen...
60 dan bolunecek derken 40dan olacak herhalde
Gelen habere bak nediyim sana haso. ....
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Şirketimizin ana ortağı Boyner Holding A.Ş.'den olan ve büyük kısmı tahsil edilen alacağının kalan bakiyesinin, Şirketimizin sermaye artırımı süreci içerisinde Boyner Holding A.Ş.'nin yeni pay alma hakkı kullanımı öncesinde kapatılmasına karar verilmiştir.
Arkadaşlar, Bu karar bence genel kurulda alınan en olumlu haber. Eğer küçükte olsa olumlu bir haber beklentimiz varsa başka türlü olumlu bir karar çıkma ihtimali yoktu zaten..
Siz ne bekliyordunuz, benim kaçırdığım nedir? Bir kişi açıklayabilir mi?
Birde bu haber var, bence mevcut durum içerisinde bu da olumlu bir haber;. 01.01.2016- 31.12.2016 dönemine ait finansal tablolarda 470.245.459,-TL zarar (ana ortaklığa düşen net dönem zararı) elde edilmesi, Vergi Usul Kanunu'na göre hazırlanan yasal finansal tablolarda 299.984.905,-TL zarar oluşması nedeniyle, kâr dağıtımı yapılmaması ve 299.984.905, -TL'nin geçmiş yıl zararlarına eklenmesi, Şirketin 31.12.2016 tarihli bilançosunda görülen 138.375.874.-TL Hisse Senetleri İhraç Primi (Emisyon Primi) tutarının, Türk Ticaret Kanunu 519. madde gereğince Şirketin yasal finansal tablolarında yer alan zararlarının mahsubunda kullanılması hususu ve Kâr Payı Dağıtım Tablosu Genel Kurulca kabul edilmiştir.
Ayın 10 gelecek Bilanço da bakalım ne inbelik yapacak haso hiç kimseye bişey koklatmıyor şirkete giren her para geçmiş dönem zararına denip yan cebe konuyor ama nereye kadar görecez unutma haso mim lisin dikkat et fazla sıçrama
Boyner holdingden tahsil edilmesi gereken paranın (233 trilyon) büyük kısmının ödendiği söyleniyor. büyük kısmı ne kadar belirtmeye tenezzül bile etmemişler. Böyle aymazlık mı olur ?? kurumsal şirketmiş pehhh !!!!
A: borcunu ödedin mi ?
B: büyük kısmını ödedim..
A: borcunun ne kadarını ödedin ?
B: büyük kısmını dedim ya....
A: büyük kısmı derken....?
B: borcun büyük kısmı işteee.
A: senin yaptığın işin .....!!!!
B: ne güzel anlaşıyoruz bak !!!!
Genel kurulda epey sert eleştiriler olmuş yönetime...
Barış Tansever ve İstanbul portföy vermiş veriştirmişler patrona. Bu iş mahkemede biter böyle giderse... latife boyner'İn satışları muhalefete ayar vermek için anlaşıldı... Sesinizi kesmezseniz ağlamaya devam ederseniz hisseyi düşürürüm diyor yönetim... barış tansever'de 11 yıldır mal var... Böyle ayarların ona işleyeceğini sanmıyorum... Zamanında Çukurova ve kepezde yediği dayagın yanında patronun bu oyunları sarsmaz onu.. bir küçük yatırımcı olarak Tansever'in yönetime olan eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum..
Sayın birbec yorumunuza sonuna kadar katılıyorum
Haso muhalifleri susturayım derken kendi mokunun üstüne oturacak temizlenmeye vakti bile olmucak topalağın
Bana göre bu iş bitmiştir. Hissenin üzerindeki belirsizlik ve baskı genel kurul kararlarıyla sona erdi. Yarın çok güzel bir yükseliş bekliyorum. Bu benim kişisel fikrim. Ytd..
Seans açılışına bakılırsa bişey değişmemiş inbelik devam ediyor
Yine hüsran, oysa ki bugün yükseliş bekliyordum.
hocam bunlar işlem fiyatını geçmiş, hisse savaşına girişmişler.
zamanında da yorumluyorduk fakat ihtimal vermiyorduk tansever ile hesso birbirine düşşün.
eğer dünkü toplantıdakiler tiyatro değil gerçek ise bunun aşağı doğru epey bir yolu uzun da bir süresi var...
Filler tepisiyor yani
Fil mil yok ortada arkadaşlar, boş işler bunlar. İşlem hacmine baksanıza, yarın günlük işlem hacmi 1100 Lot civarı.. Bu işlem hacmini ben bile yaparım.
bende yapıyordum zamanında 84,00.....87,00 arası...
3 lot işlem yapıp 17...18 kademe yukarıdan kapatıyordum tahtayı...
o zamanlar hiç işlem olmadan seans bile kapatıyordu tahta...
şimdiki işlem hacmine can kurban...her ne kadar karşılıklı işlemler olsada.
48,00 daki malı dünden beri kaldıramadılar...3,000 lottu dün...
sabah 2,000 lot vardı...birazını aldılar 941 lot var...ara sıra birileri 3,5 lot,
takviye yapıyor 48,00 a....orta ölçekli yatırımcı bulaşmadığı sürece adamlar,
bildiğini okur bu tahtada...
YTD...
En azından satıcıların iştahı gitti. İşlem hacmi olmadan yükseliş zor ama buna rağmen satıcı olmadığından 48 i bugün geçer gibi geliyor bana.
SPK, onayı gelmediği sürece tahta böyle sallanıp duracak...
ne lanet şeymiş yaaaw...yandaş tahtası olsa gece onaylarlar.
YTD...
Bugün de umut ettiğimiz yükseliş olmadı. Artık önümüzdeki seanslara bakıcaz :)
Arkadaşlar bu Latife satmaya devam ediyormuş. Dün 48 TL fiyata koyduğu o 3 bin Lot onunmuş. Bunlardan 218 Lotu satılmış. Bu yüzden alıcı kaçıyor hisseden. Cesaretin varsa gel, bende daha 500 bin lira var diyor her gelene. Bu da buz dağının görünen yüzü. Kim bilir daha ne kadar 500 bin Lot çıkar bunlardan.
Lira*lot
allah belanı versin. geberdiğinde mezarına köpekler işesin.İnşallah ALLLAH canını tez alır.Eğer ahiret varsa elim yakanda bir toz zerresi kadar hakkımı helal etmeyeceğim
Daha nereye kadar inecek merak ediyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hsbc satışta bugunde.. (latife boyner) Şu ana kadar 1010 lot mal sattı 47.41 ortalama ile.. 47.00 da 9000 lot satışı bekliyor daha. 2 gündür 48.00 a yazdığı ve satamadıgı malı 47.00 dan satmaya çalışıyor...
min 46.86 görüldü. 2017 kaybı %36...
bu kadını boyner ailesi dışladımı???
neden ipneliğine bindiği dalı keser???
neden diğer %42,60....%42,80 mal varlığına sahip kişiler,
bu ******lığa göz yumar???
SPK ne iş yapar??? hani ky nın dostuydu, hani bizleri koruyucuydu???
nasıl göz yumuluyor anlamıyorum...hayır her akşam tabelaya bakılsa,
BOYP hep düşüş potasında....
YTD...
Arkadaslar spk ya şikayet dilekçesi yazmak istiyorum konu hakkinda bilgi verecek arkadaş yol gisterebilir mi ?
Endeks uçtu nerede duracak belli değıl...aylik grafiği 43 der olurmu bilmem
Bende merak etmeye başladım..parayı sömürdü resmen..
Latife de maliyet 0 olunca böyle ışte nereden versen kardasin