yabancılar bu kadar topladıysa çok ta korkmamak lazım!
Printable View
Kapa haber düştü olağandışı birşey Yok diye tepki vermicrk herhalde 🤔
80 bin lot açığa satış .11 bin lot takasbankta kullanılmış
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya bi galip ağa gerekir bu açıkçıları öpsün
capsız bunlar dün düşük hacim ile taban bugün taban açmayıp -3 ile başlayınca döndü izlenimi verip hacimli mal sattılar malesef yarın net belli olur
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şerefsiz köpek yaklaşık 4200 tl zarar ile çıktım haram zıkkım olsun sana spek. Ayen bile senden asaletli çıktı 7 lerden sonra 10 ü görmüştü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sattım 1 lot bile kalmadı
Devre mi kesti deli
Bugün + kapatır sattim çıktım diyenler düştü forma
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğin doğru çıktı
Oha yaa 8.50 den 8 e düştü anında bu nasıl birşey
Olan bize oldu bildiğim halde lades oldum sadece 1000 TL Zararla çıkabilirdim korkudan erkenden sattım yapacak bir şey yok
Allah kimseyi şaşırtmasın dün bundan zararımızı çıkartalım derken Sönmez Pamuklu da yakalandım belki ondan zararımı çıkartırım diye oda ********in tivitine denk geldi onu da yaklaşık 2000 tl civarında zararla verdik. Sonuç itibariyle cumadan bugüne yaklaşık 7000 tl zararla zarar ettim siz siz olun hırs yapmayın aldığınız hissede dakikalık veya kısa sürelik maliyet düşürmeye çalışmayın zararı O anda başka bir hisseden çıkartayım demeyin çünkü aksilik olunca her yerden oluyor mesela dün ben 700 800 liralık zararla ekranı kapatsaydım bu başıma gelmezdi
asıl satısı bugün ve yabancı 1 kac gün içinde tamamlayacak 5 li rakamlara gelir bir kac güne 7,65 ortalama ile aldıklarımı 8. 22 verdim gitti.
Cınar kardesim beyaz filo da sabretseydin 200'lü rakamlari gördü.borsa sabir isidir.anlik para kazanma hırsı maalesef ky bitiriyor
Doğrudur Beyaz da dursaydım iyiydi ama duramadım
Bugünkü pastayı paylaşacak bir babayiğit var mı?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sekiz liradan aldım 9- 9.20 arası bir tepki bekliyorum. Spek malı boşalttıysa eğer ortaboy speklerle tepki gelebilir. Sürekli aşşağıya basarak mal boşaltamıyacağını biliyor spek. YTD
Teşekkürler😎😎😎
Yarın brute girer mi sizce, çok oynakti bugün çünkü...
Merhaba
Bu hissede bir kar payı dağıtımı olacak mı
bulamadım haberlerde bilen var mı arkadaslar
Açığa satış yasağı gelmis
sadece açığa satış değilmiş. aynı zamanda açığa alış ta (yani kredili alış) yasaklanmış 15 günlüğüne (vbts yani volatilite bazlı tedbir sistemi).
geçen ay da (mart başında) vbts cezası gelmişti.
brüt takasa aldırmak için mi bu kadar zorluyorlar anlamadım gitti. hayırlısı diyelim.
gün sonu pastası veren olsaydı iyi olacaktı. kimler satmış bugün (hisse bugün de satış yedi) görmek isterim.
önceki sayfada sn Özgur saat 14:25te vermişti pasta. ve o pastada çok bariz yabancı satışı vardı. acaba gün sonunda durum ne oldu?
Yarın alacak açıkçı varmı acaba
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler güzel kardeşim. ellerine sağlık.
önceki verdiğinize göre alan-satanlarda pek önemli bir farklılık olmamış.
neler dikkatimi çekti pastada:
- işyatırım hisseye sahip çıkmış gibi görünüyor. zaten işyat en büyük takasa sahip idi.
- sol tarafta (yani alanlarda) hep yerliler var.
- sağ tarafta (yani satanlarda) ilk 4, büyük çapta yabancılara iş yapanlar (yabancı takası yarın ve ertesi gün düşerse şaşırmayacağım)
- dünün en büyük satanı invest az nin gün sonu takası %1,6 idi. bugün yine satmasına rağmen gün sonu takası %3 e yükseldi (hala geri planda yoğun virmanlar var)
- sol tarafta diğer kısmı (%29), sağ taraftakinden (%21) birazcık yüksek. yani hafif bir dağıtım var. dün bu diğer kısmı daha dramatik idi. dün soldaki diğer %29, sağdaki diğer kısmı %1 idi. dünkü dağıtım çok bariz idi.
ilaveten bu akşam seans kapandıktan gelen vbts yi de dikkate alınca, hissede sular durulacak demek kolay mı zor mu karar veremedim.
hissede son 2 ayı dikkate aldığımda, bendeki kanaat şu: "güzel spekülasyon" yapıldı bu süreçte. bugünkü dahil 2 tane vbts yedi. 5li fiyatlardan hızlıca 16ya kadar çıktı. son 4 günde son sürat %50 değer kaybı yaşandı. bu sürede hem yükselirken hem de düşerken yüksek adrenaline sebebiyet verdi. burdan sonra neler olura/olabilire dair fikir yürütmeye bile korkar oldum.
Asıl satışlar bundan sonra yapılacak çok düştü diye atlayan küçük yatırımcı alıcak 1hafta sonra yabancının en çok sattığı hisseler arasında yer alıcak.fiyatta hareketin başladığı yere kadar inecek alıcak arkadaşlar zararı göze alıp girsin.senelerce beklemek zorunda kalmayın aynısı bntas başıma geldi.tecrübe konuşuyor yani:))))
Kim bu ky anlamadımki sen almıyacaksan ben almıyacaksam kim alacak biz değilmiyiz ky ayrıca herkesin düşecek dediği kağıt çıkabilir
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedik oldu. Çok oynadı bugün, devam ederse bruttte gelir...
Ben bugün 8 TL den dahil oldum yarın 9 TL üstü vermeyi düşünerek bakalım verebilecekmiyim kimbilir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence de kolay kolay dogrulmaz bunun beli. Bantas, cemas, aynen daha bir çok örnek verebiliriz. Fiyatı cok düştü, girelim psikolojisi kaybettirebilir. Ha bir tavan yapar herkes atlar, sonra 2-3 taban yapar... Hisseyi yükselirken de ele verirler, düşerken de, ama bence düşerken daha çok verirler, yükselirken kimse kolay kolay dalmaz, ama düşerken fiyat düşük diye herkes dalar... Ytf
Şirketimizin 13 Nisan 2018 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında; şirketimiz hisselerinde sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunulması amacıyla, gerekli görüldüğü takdirde, Borsa İstanbul'dan, Bossa hissesi geri alımı yapılması konusunda Şirket Yönetiminin yetkilendirilmesine karar verilmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar ile ilgili olarak 21 Temmuz ve 25 Temmuz 2016 tarihlerinde yaptığı duyurular ve alınan Yönetim Kurulu Kararı kapsamında; Şirketimiz hisselerinin geri alımı için belirlenen azami fon tutarının 5.000.000 TL olmasına ve geri alınacak azami hisse adedinin ise bu tutarı geçmeyecek şekilde belirlenmesine karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
şirket gerekli görürse geri alım yapacakmış. yabancının hisseden cıkmasına yardımcı olmak için bir habermii acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Kesinlikle manidar bir açıklama
İstese bundan 2 ay öne 5 tl nin altında alabilirdi.neden almadı ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vbts ye rağmen hacim yüksek. bunu dünkü hacime bakarak değil de genel seyirdeki hacime bakarak söylüyorum.
dünkü hacim, istisna kabul edilmeli; çünkü 3üncü dipten sonraki tavansız-tabansız birgün idi dün. haliyle hacim istisnai bir şekilde aşırı yüksekti dün.
yani tahtadaki oyuncular vbts yi pek takmışa benzemiyor.
gerçi mart başındaki vbts yi de pek takmamışlardı. orda 10civarı fiyatta iken vbts gelmiş idi ve hisse fiyatı buna rağmen 15.70lere kadar çıkmıştı. bu vbts bitene kadar tahtada neler olacak merak ediyorum.
Verebildinmi bari 🤭