endex çıkar düşer,endex düşer düşer.3 ay bekletip bi hareket yapar,2 günde geri alır.olumlu bi haber gelmeden böyle devam edecek gibi.endex bari 110.000 i kırmasa.
Printable View
endex çıkar düşer,endex düşer düşer.3 ay bekletip bi hareket yapar,2 günde geri alır.olumlu bi haber gelmeden böyle devam edecek gibi.endex bari 110.000 i kırmasa.
Ditaş ile ilgili dikkatimi çeken tek şey hacim bilançodan beri yüksek. 5-10 binlik hacimlere dönmeyiz inşallah.
Hadi bol şans.Bugün yine hareketliyiz inşaallah.
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam kafa karıştırmaca bir tahta oldun ditaş.
Sabır taşı olsa çoktan çatlamıştı,sabredenlere helal olsun...❤️❤️❤️
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim 100 bin altına inmesi hoşuma gitmedi. İnşallah yavaş yavaş 10 bin ve altına inmez. Galiba dövizin çıkışın durdurulamaması insanları kaçırıyor borsadan. 3-5 hisseye baktım yabancılar satışta görünüyor. Bizim hissede yabancı yok bizde çıkanlar kimler acaba?
7.25 den aldığına mı yanarsın 7.50 den hepsini satmadığına mı yanarsın? Can sıkıcısın Ditaş
Hacim dün 80 binlerdeydi bugün 60 binlere indi. Eski sığ görüntüsüne dönerek yavaş yavaş düşüyor. Allah sabır versin
Âmin...........................
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan 13 binde hacim iyice düşüyor. Ani bi hareketlilik olmaz bu şekilde giderse dün 60 bin olan hacim bugün 20 binlerde olabilir. Yarın 10 bin ...
buna ne oldu da tuzla koştu birden?
bilançoya kadar süründürür artık, çıkanlar doğru yaptı uzun vadeci olunmaz böyle ne idüğü belirsiz wc kağıtlarında
ekrandan soğuttu bu beni + mı - mi açtık acaba.
99 bin endeks fiyatlarına geldi 3.5 milyon 9 aylık karla vay beeeeee
Şöyle hesaplama yapıyor gerizekalılar sanırım. 3,5 milyon 9 ayda, aylık o zaman yaklaşık 400 bin.12 ayda yaklaşık 5 milyon. Hisse başına 5 TL ederi.Hadi endeks hatırına bir yüzde 10 daha koy. 5,50 falan ederi işte.
A.K.K.ne adi bi kağıtmışsın sen ya..
99 bin endeks fiyatıın altında an itibariyle 5.50
endeks çıksa da düşüyordu zaten, bütün yukarı hareketleri fake imiş... kötü niyet...
Birileri bu kağıdı bu tür formlarda bi güzel pazarlayıp 4 lü rakamlardan aldığı hisseyi yok 15-20 olacak diye ky ye verip tüydü..birde utanmadan halen yazıyorlar..malesef ky bu tür mahluklara prim verdi..ben yeni girecek olan arkadaşları uyardım ama benden bu kadar...
Tüymedim ben buradayım... Hisseyi dediğin gibi 4 lira civarından toplanabilir gördüm ki; hala o fiyatın % 30 üzerinde her şeye rağmen. Kaldı ki 6,60 iken de elimdekileri boşalttığımı da yazdım yani. Sende bir kuyruk acısı varda,burada forumlarda bir şeyler paylaşan küçük yatırımcıya değil; hisse fiyatına sahip çıkmayan patrona çemkir.
Art niyetlisin...Çok saf zannetmişin bizi...Uzun vadeli parçalı alım yapmak,hem de dipten...Bozdu birilerini.
'Hazırmıyızzz......?Hazırmıyızzz......?' diye 7 lira üzerinde mesaj atan dangalağa hiç cevap verdin mi?
celha geçen haftada 3.80 di şimdide aynı bu ditaşa noldu 6.30 dan 5.50 e şelale vay beee
tepki yok...bu kadar düşmeye meyilli bi kağıt görmedim...
Tepkisi cok hizli olur olmasinada yok ama iste sorun orda eksi 1,5 kapanismi olr +1,5 endeksde yuh ya yuhhhhh
BIST "dünya markası" + 1 lerden -1.5 lara sonra tekrar + lara tam bir kumarhane gibi.
merak ediyorum.maliyeti 5.00'ın altında olan küçük yatırımcı varmı aramızda.mesela benimki 5 seviyelerinde bilanço sonrası yükselişten sonraki düşüşte küçük yatırımcının pek payı olmasa gerek diye düşünüyorum
şükür sonunda yeşil kapanışı gördük.
Endeks yukarı dönmüş olabilir.
Konya'dan malzeme kaliteniz düşük diye çok net eleştiriler var , traktör sanayisinden..Yalnız kesinlikle geri iade yok.
üç çeyrekte ettiği kar 3,5 milyon. euro rekorlar kırarken karı ve cirosu buralarda kaldığı sürece o fiyatları aşsa da kalıcı olmaz bence. kardaşı celhanın sermaye 16,5. 9 aylık karı 7,5. fiyatı 3,80. bence bu buralarda iyi direniyor.
Geçen senede benzer bir mantıkla 2,5 olacak denildi.Hiç görmedi...Defter değeri diye bir olgu var.Ditaş'ın gerçek defter değerini bir araştır istersen.Makul fiyat hiç bir zaman doğrudan karlılığı ifade etmez. Zarardaki şirketleri hemen fiyat olarak sıfırlasınlar o zaman.
Hay maşallah, maşallah. Neler de biliyor arkadaş. Nazar değmez inşallah. Defter değeri, arsa, yeniden değerleme,...Halbuki ben öylemi? Ciroya ve kara bakıyorum. Dar kafalılık, cahillik işte. Biraz ufuk olsa, biraz vizyon olsa kaparım gözlerimi veririm coşkuyu. Arsa yeniden değerlenmiş, Trump başkanlıktan sıkılınca gayrimenkul işine geri dönmüş; Aydın Ağayla oturup düşünmüşler neden ikinci Trump Towerı Niğdeye bizim Ditaşın arazisine yapmıyoruz, zaten kar etmiyor fabrika demişler....
Haklısınız çelik halat yatırımcısı olarak şunu söyleyeyim,çelik halatta farklı bir manyak hisse taş yemiş gibi oynamıyor hacim yok bazen hiç işlem yok.sıkıcı tek farkı ditas gibi çok çıkıp düşmüyor.Birde Çelik halatta hisse kavgası var gibi yaklaşık hergün takip ediyorum derinlikte çıkmaması için aynı zamanda çok dusmeesi için uğraşıyorlar.Çelik halat bir hikaye bekler gibi bu satış gibi nükleer santral gibi arsa satisi gibi yeniden degerleme gibi,çelikte ciro artışı kar artışı faaliyet kari borçlarını ödeyip yatirim yapmasi.sektorde en buyuk olusu ve urun cesitliligi her sektore hitap ediyor.ama seans izlerseniz beton yutmuş gibi hiç hareket yok en azindan ditas arasıra tavan yapılıyor.ondan sonrada çekiliyor.sizlere ve bizlere Allah sabır versin.ytd
2017 Nisan gibi de,aynı şekilde bana biri hitap edip 'başka şirketlerin arsası uzayda mı?' dediydi de,ikiye katladıydık... Buralar artık dip demekki herhalde...
Benim aklımda gerçek bir defter değeri var,görünürü değil...Şu anda 0,75 falan ve sektörünün çok altında...DAHA?
Hem KASIM başında hisse 7,70'i hemde açıklanan bilanço ile beraber tavan yaparak gördüğünde gel tek kelime yazma...Sonra hisse 6 liranın altına sarktığında bilançoyu beğenmemeye başla!
Valla herkes bildiği yoldan gitsin...
Ben gene de,her şeye rağmen,şimdilik dışarıdan izleme taraftarıyım...
Yarin 6 uzeri kapanis bekliyorummmmmm YTD
aç tavuk misali..dün gece rüyamda A.K.K.%15 prmle 7.75 lerden dönüp,%5 lerde stabil kalıyordu.nasıl işlemişse benliğe.
OECD' nin Türkiye büyüme beklentisini yukarı yönlü revize etmesi endeksi çeviremedi.yazık.bakalım gün sonu ne olacak.