Fonun dostum.
12 sinden toplat disarda mal kalmadi gibi bir sey
Printable View
Bu fon ak yatirima virmanlamadimi. Fonun butun hisseleri ak yatirimda degilmi
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aldıklarımızı aynı gün satamamak aslında bayağı iyi birseymiss
aynen haliyle alan satamadığı için gerçek fiyatlama oluyor her alanda kar etmek istediği için istikrarlı yükseliş oluyor al sat alsat yaparak hisse maymuna dönmüyor şu dönemde 5 üzerine atmalıydı ama rağbet az hisseye daha defter değinde bile değil :oleyo:
ytd
Yinede dusuyor hisse. Biri ateslesede olmasi gereken rakamlarin yarisina gelsek.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettu hayirli olsun.piyasadaki tum lotlari bundan aliyormus adamlar .
Esas faliyette dusus var. Kar 42mil geldi. Kasadaki nakit 107mil dustu. Gayrumenkul de 260mil cikti. Hayirlisi bakalim. 4 altina dusmese
Yarın temettüyüde yerler merak etmeyin. Bi -5 yapsa yüzde temettü de gider zaten
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kadar temettü verecekk
Ne yani şimdi bu hisse temettuyumu fiyatladi:)...yoksa gelecek yüksek karimi...
o kadar lot temettü için alınmış olamaz bence hiç mantıklı gelmiyor bana.
1000 lota 248tl verecekte
Ilginc olan hic bukadar hizli temettu karari gelmedi daha once. Bu sefer farkli. Bilanco ile bir verilmesi ilginc.
aslında çok iyi bir haber. şirket yatırımcısını koruyor.
Valla piyasa fiyatlamayinca ne yapsa bos. 6tl asagisi ucuz bu hisse icin.
Rasyonlari mutis. Yatirim ve ak almadan gitmez hisse. Su is yatirim ve garanti nin hisselerini almadan surunmeye devam
kağıdı topladılar canları ne zaman isterse o zaman gidecek kağıt. ellerindeki malı brütteyken ve bu fiyatlardayken çıkarmaları zor eğer çıkarmak isterlerse.
temettuyu ne zamam verecek arkasaslarr
aynen katılıyorum kağıdın toplu olduğuna ve ikinci raundun gelecegine. bu bir his tabii.
Cuma ya da persembe fiyati yukari alacaklardir.2 hafta sonra brutten cikisi yuksekten yapmalari lazim.dayanamadim pozisyon almaya basladim yine dostum.aklimdan gidecegi rakamlar geciyor ama yaniltmak istemiyorum.
Teb de yatirim finansda ak da bunlar.persembe ya da cuma eger yanilmiyorsam fiyati yukari cekeceklerdir.
Hepinize bol sans ve kazanc diliyorum
Ptesi normal seansta işlem görüyor sanırım bruten çıkıyor yani .. yanlışmıyım. ..
30.04.2018 temettu tarihi. 04.05.2018 hesaba gecmesi gerek. Bu yil nisan sonu ilginc.
Bedelsiz aciklasa bir kerede. Guzel olacak. Hisse brutten cikmadan goturmezlerse isimiz zor
lanet kağıt yüzünden birsürü kağıt gitti arkasından baktık. beklediğimize değse bari.
Kâğıdın neresi lanet sen lanet kağıt görmemişsin. Kimse kimseyi zorla tutmuyor. Millette ahkam kesme
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarımda ahkam da kesmedim. Kağıtta zorla tutuyorlar da demedim. Sen nasıl çıkardın o yazıdan bunları ilginç.
Kâğıda LANET diyecek kadar seni sinirlendiren nedir. 10 tl den aldinda 4 tl yemi düştü. Boşboş konuşma begenmiyorsan sat kurtul giden kağıtlardan al.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi kagit o meraklandim simdi. Ben adese kacirdim. Aslinda tercihimi dgzte kullandim. Pismanmiyim biraz. Ama olsun. Dgzte dibine kadar guveniyorum. Birde meraklandim yanlis anlamada kac lotun var.
Boş konuşan sensin. Sanki kağıdın sahibisin. Sinirse sen daha sinirlisin benim yazdıklarıma bu kadar atarlanacak ne var anlamış değilim.
Gencler dostlar sakinnn.
Yuzde 8 i alan ak ve yatirim dusunsun.
Persembe ve cuma mutlaka yukari alacaklardir ben bu isi biliyorsam,)
Insallah. Bntas 2 gun kala harekete basladi.
Hayirlisi bakalim. Belki dgzte daha iyi olur. Kacana gidene yapacak birsey yok. Biz elimizdekine kakalim
Yatirin micro lotla bile islem yapmasi yeterli adamlar tahta uzerinde persembe ya da cuma alirlar bunu acayip bir sey olmazsa