yataş bile tabeladan derimodu geçti,,,, kalıbına ,,,,,,,
Printable View
yataş bile tabeladan derimodu geçti,,,, kalıbına ,,,,,,,
borsa uzaya firmalar uzaya,,, bu yerin dibine,,, ne iti,, bar varmış,,,,
Herkes kuzu,,, bırakıp gitti herkes,,,
senelerden beri yorum yazarım düşüncelerimi söylerim bu kadar vurdum duymaz derimodcuları bir araya getiremezsin ne söylersem tamam diyen yok bu derimod izmirde olsaydın fabrikayı vede sahiplerinini devamlı yoklar genel kurullarındada başlarını agrıtırdım .sanki gelenlerin hepsi siteye girenler yorum yazanlar şüpheli insanlar hesap soran yok araştıran yok adamlara bilgi veriyorum araştırın şu mahkeme kararını diyorum bakan yok 2.tr. zarar nerden geldi arayın şirketi diyorum arayan yok adamlar artık felefonlarıma bakmıyor herşeyi 60 yaşına gelmiş benden beklemeyin gelişen iş hacimleri diye bagırıyorum neymiş bu geli,şen iş hacimleri magaza acmadıklarına göre hesap versinler son kez söylüyorum istanbullu arkadaşlar gidin SPK ya şahsen şikayet edin hiş bir acıklama yok senelerdir demek ki herkes kaderine soyulmaya razı benden bu kadar ne haliniz varsa görün artık kolay kolay yazmam .seneye kadar yokum .ytd.
yatırımcıyla konuşmazlarsa , yatırımcıyı kandırmaktan yanlış yönlendirme yapmaktan suç duyurusunda bulunacağım,,,
yıllarca yabancı ortaklık, stratejik ortaklıktan bahsedilir ortada bir şey yok, ( bahaneleri, o konnusulanalr pazarlama içindir.) bir sene pazarlama ile birleşeceğiz derier evraklar yetişmedi olmadı derler.
tahvil ihraç ederler, şirkete para konmaz, vs vs vs vs vs ,,, başka şeylerde var.
bir firma yatırımcı ile dalga geçer mi,
tüm yönetim suç duyurusunu hak ediyor..... yatırımcı ile uğraşırsan yatırımcı çok fena uğraşır,,, derimoda yakışmıyor bu hareketler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, yum,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
temettüde yokmuş
borsa yatırımcısına tepeden bakan bir zihniyet,,, borsa yatırımcısının itibarı sıfır,,, sıfır olsa yine iyi adam yerine konulursun,,, eksilerde itibar,,,,
bari borsa coştu piyasa değerinde coşsaydı oda yok,,,, niye borsadasın çekil git,,,